Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר שלי מחפשים צמיגים חדשים לעגלות שלנו. אני צריך חמישה צמיגים והוא ארבע.

המידות שלי הם 165/80R13 ואפשר גם 165/70R13, אני לא מחפש צמיג ספורטיבי אבל רצוי שתהיה אחיזה כמה שיותר טובה ברטוב. אם ההפרש בין צמיג רגיל לספורטיבי יהיה זניח (100-200 ש"ח) אז אני גם אשקול לשדרג לצמיג ספורטיבי.

המידות של חבר שלי 195/50R15, הוא דווקא צריך צמיגים ספורטייבים (פלוצווגן קוראדו).

הציעו לי רביעיה של חברה אמריקקית אנונימית במחיר של 900 ש"ח אבל אני לא מוכן לשים על הרכב שלי צמיג ללא שם. אני יכול להשיג רביעיית פאלקונים באלפייה (אין לי כרגע את הדגם המדויק) אבל שמעתי שהאחיזה שלהם ברטוב לא כ"כ טובה. יוקוהומה גם דיי יורדים מהפרק בגלל ניסיון עבר עגום (התייבשו מהר מדיי).

ועכשיו נעבור לשאלות:

א. איזה דגמים של פירלי מייצרים היום ? האם מייצרים עדיין את הפירלי P6000 ? איזה צמיג של פירלי מומלץ (ואם אפשר פחות או יותר מחירים) ?

ב. לחבר שלי היה ניסיון טוב עם הדנלופ ספורט 2000 על הראלי הקודמת שלו, הבנתי שהיום הדגם החדש נקרא דנלופ ספורט 200. האם הדגם החדש טוב כמו הקודם ?

ג. קבלנו הרבה המלצות על הטויו פרוקסס T1, האם הם באמת ברמה יותר גבוה משאר המתחרים ? ואיך המחיר שלהם ביחס לצמיגים האחרים שהזכרנו ?

ד. לסיום, אם מישהו יוכל לתת המלצות מהניסיון שלו על הצמיגים הנ"ל, אנחנו גם פתוחים להצעות חדשות.

נ.ב. התקציב שלי עומד על כ-1500 ש"ח לחמישיה ושל חבר שלי כ-2000 לרביעיה. מכיוון שכנראה נזמין ביחד (רצוי מאותו מקום) אז המחירים יהיו טיפה יותר זולים.

תודה מראש לכל העוזרים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לי יש P6000 על האיביזה ספורט שלי צמיג סוף ועלה לי 400 לצמיג.

כמו כן יש את הסדרה P3000, סגנון ספורט שעולים 250 לצמיג.

החנות שבה אני תמיד קונה צמיגים, היא לייד קניון אילון.

אם אתה מהמרכז, אני יכול לבוא איתך אליו שיעשה לך מחיר.

אם אתה מעוניין שלח לי ה"פ.

פורסם
לי יש P6000 על האיביזה ספורט שלי צמיג סוף ועלה לי 400 לצמיג.

כמו כן יש את הסדרה P3000, סגנון ספורט שעולים 250 לצמיג.

החנות שבה אני תמיד קונה צמיגים, היא לייד קניון אילון.

אם אתה מהמרכז, אני יכול לבוא איתך אליו שיעשה לך מחיר.

אם אתה מעוניין שלח לי ה"פ.

P6000 הוא צמיג בינוני ולא ספורטיבי בגרוש.

על P3000 בכלל אין מה לדבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Is the P6000 even considered to be rubber? .... P3000 is made of charcoal

Arm, try to stick to the stuff that you know because your knowledge of tires is pretty questionable, in general, you might want to post a little less and read a little more... posting over twenty messages a day doesn't make you any smarter, it just means that you either have a little too much time in your hand or that you think that there's a trophy at the end... well, I am sorry to be the one to tell you that there are no trophies! what a bunch of bastards here, the managers at carsforum

:evil:

:roll: Moti

פורסם
הציעו לי רביעיה של חברה אמריקקית אנונימית במחיר של 900 ש"ח אבל אני לא מוכן לשים על הרכב שלי צמיג ללא שם. אני יכול להשיג רביעיית פאלקונים באלפייה (אין לי כרגע את הדגם המדויק) אבל שמעתי שהאחיזה שלהם ברטוב לא כ"כ טובה. יוקוהומה גם דיי יורדים מהפרק בגלל ניסיון עבר עגום (התייבשו מהר מדיי).

.This just doesn't help at all... brand name doesn't really mean anything without the tire model

ועכשיו נעבור לשאלות:

א. איזה דגמים של פירלי מייצרים היום ? האם מייצרים עדיין את הפירלי P6000 ? איזה צמיג של פירלי מומלץ (ואם אפשר פחות או יותר מחירים) ?

.Non of them

ג. קבלנו הרבה המלצות על הטויו פרוקסס T1, האם הם באמת ברמה יותר גבוה משאר המתחרים ? ואיך המחיר שלהם ביחס לצמיגים האחרים שהזכרנו ?

.They are more expensive and yes, they worth it, I doubt you'll find them for your size, your friend's size does exist

נ.ב. התקציב שלי עומד על כ-1500 ש"ח לחמישיה ושל חבר שלי כ-2000 לרביעיה. מכיוון שכנראה נזמין ביחד (רצוי מאותו מקום) אז המחירים יהיו טיפה יותר זולים.

תודה מראש לכל העוזרים ...

!Good luck

.Moti

פורסם

Is the P6000 even considered to be rubber? .... P3000 is made of charcoal

Arm, try to stick to the stuff that you know because your knowledge of tires is pretty questionable, in general, you might want to post a little less and read a little more... posting over twenty messages a day doesn't make you any smarter, it just means that you either have a little too much time in your hand or that you think that there's a trophy at the end... well, I am sorry to be the one to tell you that there are no trophies! what a bunch of bastards here, the managers at carsforum

:evil:

:roll: Moti

We can always reward the spamers with , say, 2-3 weeks in the Kalabush... :twisted:
פורסם
אני וחבר שלי מחפשים צמיגים חדשים לעגלות שלנו. אני צריך חמישה צמיגים והוא ארבע.

המידות שלי הם 165/80R13 ואפשר גם 165/70R13, אני לא מחפש צמיג ספורטיבי אבל רצוי שתהיה אחיזה כמה שיותר טובה ברטוב. אם ההפרש בין צמיג רגיל לספורטיבי יהיה זניח (100-200 ש"ח) אז אני גם אשקול לשדרג לצמיג ספורטיבי.

165/80 R13 זו מידה של צמיג לאימפרזה LX מודל 93 עד 96

165/70 R13 זו מידה נפוצה מאוד של 205/306 1.4

המבחר לשני המידות הוא לא מטורף (במידות האלו אין צמיגים ספורטיביים) אבל יש מותגים.

באיזור ה 1000 שח (וגם פחות) אתה יכול לקנות רביעיה טובה ממותג ידוע.

שוב, אל תחפש צמיג ספורטיבי, במידות האלו לא קיים (לפחות בארץ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
P6000 הוא צמיג בינוני ולא ספורטיבי בגרוש.

על P3000 בכלל אין מה לדבר.

רוני

אני מרוצה ממנו, והוא מספק אחיזה די טובה על הכביש.

פורסם
165/80 R13 זו מידה של צמיג לאימפרזה LX מודל 93 עד 96

165/70 R13 זו מידה נפוצה מאוד של 205/306 1.4

המבחר לשני המידות הוא לא מטורף (במידות האלו אין צמיגים ספורטיביים) אבל יש מותגים.

איציק

אוקיי, בוא נבהיר כמה דברים. הטויו הם בשביל חבר שלי, לא ציפיתי שיהיו כאלה צמיגים במידה 13 !!!

טוב, כנראה שבסוף אני אלך על הגוד ייר כי האופציות האחרות שלי הם אליאנס מהדגם הטוב יותר (ולא הדגם הפשוט והזול).

פורסם
אני מרוצה ממנו, והוא מספק אחיזה די טובה על הכביש.

I see... my appologies, I did not realize you ran it through a complete series of accurately measured tests like that and analized everything in graphs comparing to all other tires in the market... sorry

:oops: Moti

פורסם

בקשר לראלי (או איזה אוטו שיש לך ורד) הייתי הולך על צמיג מחברה מוכרת שיהיה איכותי, זאת בהנחה שאתה לא רוצה ספורטיבי (שאם זאת אכן ראלי אני לא מבין למה).

בקשר לקוראדו הטויו צמיג טוב, היה לי אותו באיביזה יש לו הרבה אחיזה והוא עושה הרגשה של צמיג "דביק".

הP6000 הוא צמיג סנדרטי למכוניות סטנדרטיות.

מוטי, פירלי עושים את הפי זירו שזאת הסידרה הגבוהה שלהם. טויו יהיו יותר ספורטיבים (אני חושב, לפחות ממה שאני הצלחתי להרגיש) אבל הפירלי יותר איכותיים ונוטים פחות להקרע. בטויו היו לי 2 בונקל'ך בכל צד בפירלי בינתיים אין לי למרות עיוותים של שטח הפנים של הצמיג. חתך 45 זאת צרה שאין שנייה לה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אוקיי, בוא נבהיר כמה דברים. הטויו הם בשביל חבר שלי, לא ציפיתי שיהיו כאלה צמיגים במידה 13 !!!

טוב, כנראה שבסוף אני אלך על הגוד ייר כי האופציות האחרות שלי הם אליאנס מהדגם הטוב יותר (ולא הדגם הפשוט והזול).

רדזון, אל תעצבן אותי.

אתה כתבת:

אם ההפרש בין צמיג רגיל לספורטיבי יהיה זניח (100-200 ש"ח) אז אני גם אשקול לשדרג לצמיג ספורטיבי.

אני גם יודע שלא ביקשת צמיג ספורטיבי:

אני לא מחפש צמיג ספורטיבי אבל רצוי שתהיה אחיזה כמה שיותר טובה ברטוב.

ולמרות זאת כתבתי לך:

אני לא יודע למה בחרת דווקא להתייחס ל"טויו"...בכלל לא הזכרתי אותם או רמזתי לכיוונם.

הטויו הם בשביל חבר שלי, לא ציפיתי שיהיו כאלה צמיגים במידה 13 !!!

צמיג ספורטיבי לא חייב להיות של TOYO.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מצטער על הבלבול יאצק, אני אסביר את עצמי שוב. חשבתי אולי יהיה צמיג ספורטיבי במידה שלי במחיר טוב אבל גיליתי שאין דברים מעניינים בכלל במידה הזו.

ד"א, בסוף קניתי GOODYEAR GT3 ב-1100 לרביעיה במידה 165/70R13. מישהו יכול לתת לי לינק לקצת ביקורות עליו (פה בפורום מצאתי טיפה ביקורת טובה אבל אני מחפש טיפה יותר) ???

פורסם

גם אני קניתי זוג צמיגים של GOOD YEAR GT3 לפני חודש בערך לאסטרה שלי. רק המידה שלי טיפה יותר רחבה 175/70/13 . הזוג עלה לי 500 כולל איזון גלגלים. הם מותקנים מאחורה ומורגש הבדל גדול בין הגודייר לבין ה ALLSTAR, שהיה לי לפני כן, במיוחד בכביש רטוב.

לפי מה שבדקתי וההמלצות בפנצ'ריות, זה הצמיג הכי טוב בטווח המחירים הזה.

אני מרוצה מהם ובקרוב מתכון לרכוש עוד זוג לגלגלים הקדמיים.

מה שלום המנטה, מתכוננת לטסט? :beerchug:

• תוכן חדש...