Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סחרחורת שלא נגמרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. היום בערך משעה 12:40 יש לי סחרחורת . מרגיש שכל החדר זז. כאשר אני עומד זה מחריף . בשכיבה על המיטה כאשר אני ישן על הצד (אוזן ימין) הסחרחורת נעלמת . שאר האופציות - החדר מסתובב. מישהו פעם חווה ויודע להגיד לי מה לעשות?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן- הולכים לרופא להוציא ימי מחלה ומחכים.

אצלי זה עבר אחרי כמה ימים מסוייטים (בהתחלה כל תנועה הכי קלה של הראש לוותה בשפריץ של קיא) אבל אחרי יום יומיים זה נהיה נסבל ואחרי 4 זה עבר.

עדיין אחת לכמה שנים זה יכול לחזור, ויש עדיין זוית מאוד מסויימת של הראש שבה אני מקבל סחרחורת אינסטנט.

ידוע לי על כדורים שיכולים להקל על התופעה (לי לא רשמו כי בפעמים אחר כך זה לא היה כזה נורא) וגם יש טיפול שלאחריו אתה צריך לישון בישיבה כמה ימים, אבל לי זה לא עזר בכלל.

בכל אופן אצלי לא ידועה הסיבה, אבל תלך לרופא כדי לשלול דלקת באוזן התיכונה או דברים דומים שעלולים לפגוע בשבלול.

~איחלתי לחייל בהצלחה~

פורסם

לא הייתה דלקת ולא תסמינים מוקדמים . נחת עלי כרעם ביום בהיר .אני לא מסוגל לעמוד בכלל.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש כמה וכמה מחלות שיכולות לגרום לתופעה, שקשורה להפרעה במערכת שיווי המשקל. אני מניח שאתה סובל גם מבחילה או הקאה.

מכל מקום, הפורום אינו המקום לייעוץ רפואי. פנה למוקד הרפואי הקרוב למקום מגוריך או לחדר המיון, קרוב לודאי שתקבל טיפול שיקל עליך. ובכל מקרה כדאי לפנות בהקדם, גם כדי לצמצם את הסבל שלך וגם כדי לודא שלא מדובר במשהו יותר חמור.

אלפא - סביר שהיועץ המתאים הוא דווקא רופא אף אוזן וגרון, אבל העיקר הוא להגיע לטיפול בהקדם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם סבלת מנזלת בזמן האחרון?

היה לי קטע דומה שלגמרי הפתיע אותי, לראשונה בחיי קמתי והייתה לי סחרחורת בלתי מוסברת.

עבר לגמרי אחרי כמה ימים, בכל אופן מומלץ לקפוץ לרופא.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מיון!

זה יכול להיות כלום או מסוכן. לא ייקבע בפורום. זוז עכשיו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היה לי את זה שבועיים אחרי תאונת דרכים, זה נקרא ורטיגו או BPPV, הקריסטלים באוזן התיכונה יצאו מהמקום וצריך להחזיר אותם :

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%92%D7%95_%28%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%90%D7%94%29

יש טיפול שרופא אף אוזן גרון יודע לבצע שנקרא תמרון EPLEY. אפשר גם לבצע אותו לבד בבית, אבל עדיף אצל הרופא.

http://drshemesh.co.il/vertigo/benign-paroxysmal-positional-vertigo-crystals

http://www.webmd.com/brain/home-remedies-vertigo

אצלי זה הסתדר מיד אחרי הטיפול אצל הרופא, וחזר שוב אחרי שנתיים, במהלך טיול, חברה שלי עזרה לי לבצע את התמרון שוב, וזה עבר, עד היום תקין.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

בן כמה אתה אגב?

יתכן בעיות ראיה.גם אם מרכיב משקפי קריאה יתכן שצריך קבועות.

יש מצב לחוסר שינה ועומס נידרשת מנוחה.

יש מצב אם זה מחמיר להגיע לרופא אף אזן גרון לשם איזון

הקריסטלים,זה נעשה בפיזיו'. אבא שלי עבר את זה והתופעה חלפה מייד.

עוד אפשרות זה המון שעות מחשב בעיקר בלילה,יש כאלה שאלרגים מעט לקרינה,

וזה גם משפיע.

וגם כפי שאצלי מאז חזרת המחלה אצל הבן אני מרגיש סחרחורות קלות,מלווה בעייפות.מה שמעולם לא

הרגשתי,זה נובע ממתח נפשי,עומס,חוסר שינה,ונסיעות רבות לטיפולים.

בנוסף עברתי ת''ד, פגעו בי חזק מאחור, לפני כשנה.

יש לך חום?

במידה ולא וזה גם מלווה בבחילות אני מציע לפנות למיון כפי שהציע קודמי.

בהצלחה לך ושבוע טוב.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)

לפני שאתם מבשרים לבחור שיש לו שבוע לחיות,

Water-Glass.jpg

ואני באמת שלא רופא, אבל זה נראה לי בסיסי קצת יותר מוורטיגו או זיהום או מה-שזה-לא יהיה.

מלא בקבוק, וקח שלוק כל 5 דקות.

וללכת למיון במוצאי שבת זה באמת לא תענוג גדול, כל פצועי השבת מגיעים, כולל המשפחות שהלכו מכות ובגלל זה הם שם, אם תגיע למיון עכשיו, עד שיפתחו לך תיק יהיה 12 בלילה, בערך אחת וחצי עד שיקחו לך מדדים, רופא אתה תראה באיזור 3 בלילה, תוצאות בדיקות יגיעו באיזור 5 בבוקר, מכתב שחרור באיזור 6 עם חשבון של 700 ש"ח על הגעה בלי טופס 17, אז תתחיל לשתות.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

בנוסף לשתייה כפי שהציע בחור מעל, תאכל ארוכה עשירה בסוכר/פחמימות +שינה טובה. הסיבות המובילות לסחרחורת הן ל"ד נמוך ותשישות. אם לאחר שהאבסת את עצמך וישנת עד יקיצה טבעית, לא עבר - פנה לרופא.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
מיון!

זה יכול להיות כלום או מסוכן. לא ייקבע בפורום. זוז עכשיו.

אני מחזק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לכולם. הלכתי לביקור רופא. קיבלתי כדור אחד לסחרחורות ואחד לבחילות. נראה כי עושים עבודתם נאמנה. האבחון היה חשד לדלקת באוזן. האם אני יכול לקבוע תור עצמאית לרופא א.א.ג או שצריך לעבור דרך רופא משפחה?

• תוכן חדש...