Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיטת קיר

m1011409
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוצר צורך במיטת קיר זוגית (החל מרוחב 120 ועד 160) לחצי חדר.

לאחר בדיקות שעשיתי, ניראה שהמחירים יקרים מאוד - בדיזיין סנטר בבני ברק דיברו על סדר גודל

של 20,000 ש"ח (!) ויותר. מצאתי עסק נוסף המציע זאת, נסעתי אליו למודיעין וראיתי מיטה די פשוטה (שמספקת

את הצורך בסה"כ), כאשר המחיר נסוב סביב 7,000 ש"ח ויותר (יחד עם הובלה והרכבה, ללא מזרן),

עבור ספה מאוד מאוד בסיסית דורשים בנוסף עוד 3,000 ש"ח.

הביקורות באינטרנט על העסק הזה אינן טובות, מה שמוריד את הרצון לעבוד איתם (בנוסף, כמובן שאני מנסה למצוא

מחיר עדיף, כאשר יש העדפה ברורה למיטה כזאת עם ספה).

זה בערך הכיוון (ללא ספה):

LiteralAncha.jpg

עם ספה:

euro-wallbed-closed.jpg

אשמח לשמוע האם אתם מכירים עסקים הגונים שמציעים מיטות כאלו עבור סכום סביר.

בנוסף, אשמח לשמוע האם מישהו התנסה עם מיטה כזאת, התרשמויות וכו'.

כמה זה ריאלי לבנות לבד בעזרת נגר? (ועד כמה, אם בכלל, זה יוזיל עלויות?

ראיתי שיש אתר שמציע את הבוכנות והחלקים הדרושים, אנסה לברר מולם מחירים - אך ההעדפה כמובן לקנות מוצר מוגמר,

איתו יגיע נציג החברה וירכיב אותו).

פורסם

אין פה משהו שבנאדם עם שני ידיים טובות לא ידע לעשות,

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

היי, אני עובד בענף. אמנם מי שאני עובד איתו לא מתעסק בזה כי זה עסק מאוד ייעודי, ואיך נגיד? מי שמאלתר במיטה הזו יכול לגרום לסכנה לעובר ושב.

הרכבת המיטה בנויה או על צירים. או על בוכנות מספריים.

הבוכנות מספריים קצת יותר יקר אבל יותר בטוח !

כמוכן, צריך מזרן (ללא קפיצים) קל על מנת שלא ידחוף את המיטה למטה ויכול לגרום לפציעה מאוד קשה של העוברים.

אם יש לך בעיה של מקום ישנן פתרונות אחסון בספות שהופכות למיטות זוגיות. או אם זה לנוער, ישנן ספות שהופכות למיטה וחצי.

אם תצטרך המלצות תוכל לפנות אלי בהודעה פרטית ואפנה אותך לגורמים המתאימים.

עידן.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
לא נראה כמו משהו שנגר מקצועי לא יצליח לבצע.

את המסגרות והכל בטוח שהוא יכול לעשות, אבל לגבי להתאים את הקונסטרוקציה עם הבוכנות והכל - זה כבר יותר בעייתי,

ואז גם אני לא סגור על זה שזה יצא זול יותר.

אין פה משהו שבנאדם עם שני ידיים טובות לא ידע לעשות,

שקלתי את זה, למען האמת אני עדיין שוקל את זה - אך זה לא ניראה לי כפרוייקט כה פשוט.

היי, אני עובד בענף. אמנם מי שאני עובד איתו לא מתעסק בזה כי זה עסק מאוד ייעודי, ואיך נגיד? מי שמאלתר במיטה הזו יכול לגרום לסכנה לעובר ושב.

הרכבת המיטה בנויה או על צירים. או על בוכנות מספריים.

הבוכנות מספריים קצת יותר יקר אבל יותר בטוח !

כמוכן, צריך מזרן (ללא קפיצים) קל על מנת שלא ידחוף את המיטה למטה ויכול לגרום לפציעה מאוד קשה של העוברים.

אם יש לך בעיה של מקום ישנן פתרונות אחסון בספות שהופכות למיטות זוגיות. או אם זה לנוער, ישנן ספות שהופכות למיטה וחצי.

אם תצטרך המלצות תוכל לפנות אלי בהודעה פרטית ואפנה אותך לגורמים המתאימים.

עידן.

תודה רבה, אפנה אליך בפרטי.

הכיוון הוא מיטה עם בוכנות.

לגבי מזרן קפיצים - אף אחד לא אמר לי שאסור, למיטב הבנתי נשאר מרווח

גם כשהמיטה מקופלת לקיר, כך שאפילו אין צורך להוריד מצעים אלא לסגור יחד עם הכל.

פורסם

לא הייתי סומך בשום פנים ואופן על המוצרים האלה.

בכל זאת לא נעים שנופלת עליך מיטה של 30 ק'ג על הראש תוך כדאי שאתה מוציא ספר מהספריה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

עידן, לא חזרת אלי בהמשך לשיחתנו, אז אני מניח שזה לא רלוונטי.

האמת שפיספסתי בענק - היה מבצע באירופלקס על מיטה כזאת עם מזרן 140X190 של אירופלקס (כשרק

המזרן מתומחר בכ 2,500 ש"ח) במחיר של 5,880 ש"ח. הגעתי לחנות לבצע רכישה (אחרי שווידאתי מול הסניף יום לפני

שזה קיים אצלם) ובמקום (לפני שאמרתי את המחיר שאני מכיר) נאמר לי שזה במכירת חיסול ב 2,990 ש"ח.

כרטיס האשראי נשלף במיידי - אך לאחר הזנת כל הפרטים, הגיע המנהל וטען שאין יותר במלאי (למרות שרק

כמה דקות לפני כן נאמר לי "איזה יופי, יש במלאי ותקבל את זה טיק טק"), לא רק זאת אלא שגם את כל

המיטות מתצוגה מכרו מכל הסניפים בארץ.

למחרת ניסיתי לדבר עם שירות הלקוחות של החברה, אך גם שם נאמר לי שלאחר בדיקה, אין יותר מיטות כאלו

למכירה וכניראה גם לא יהיו להם. :?

פורסם
לא הייתי סומך בשום פנים ואופן על המוצרים האלה.

בכל זאת לא נעים שנופלת עליך מיטה של 30 ק'ג על הראש תוך כדאי שאתה מוציא ספר מהספריה.

מדוע צריך להפחיד? האם כל כך קשה לאבטח את המיטה במצב מורם?

יהודה

פורסם
בדקת אפשרות של יד 2 ?

אנסה לבדוק גם את זה, למרות שלשלם על הפירוק של זה + הובלה + הרכבה אצלי, עשוי להביא

את המשוואה למצב שלא שווה לי בכלל להתעסק עם יד 2 (בעיקר שרוב המיטות האלו מ MDF).

• תוכן חדש...