Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הרכב גמגם לגמרי, לא ניתן היה לנהוג ברכב עקב התחממות יתר ורעידות ממש חזקות. הוחלפו סלילי הצתה ורדיאטור גם טרמוסטט שהיה פגום כבר.

יש לציין שכרגע הרכב נוסע בסדר גמור, רק שנורת המנוע דלקה.

אחד מהחברים בפורום ציין לי בשרשור קודם, שיש סבירות כי הלך הממיר הקטליטי לאחר ט

תקלה מהסוג הזה.

השאלות שלי הן כאלה:

1. מאחר ואני חייל, אין לי כספים כרגע לתקן עוד משהו שניזוק שם.

2. במידה וזה כן הממיר, מה עלותו, ומניין לי לדעת שזה ממירמסעפת או ממיר שנמצא במקום אחר ברכב? והאם ניתן להמשיך ולנהוג ברכב ללא חשש בלי להחליף את החלק, עקב הסיבה שצויינה למעלה.

3. כל חוות דעת נוספת תתקבל בברכה

בברכת חג עצמאות שמח.

פורסם

צריך להתחבר לסורק תקלות על מנת לקרוא את התקלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום וחג שמח

אני ממליץ לך לבקש ממי שהחליף לך את החלפים שציינת שיאפס את התקלות ויש מצב שלא יחזרו יותר

בברכה יובל

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
שלום וחג שמח

אני ממליץ לך לבקש ממי שהחליף לך את החלפים שציינת שיאפס את התקלות ויש מצב שלא יחזרו יותר

בברכה יובל

אוקיי, אני די מקווה.

פורסם
שלום וחג שמח

בברכה יובל

גם אם התקלה תאופס הרעידות לא יחלפו כי קיימת תקלה.

פורסם
גם אם התקלה תאופס הרעידות לא יחלפו כי קיימת תקלה.

אין רעידות. הרכב נוסע כרגיל, פשוט נדלקה הנורה, ובאשכול קודם ברק ציין שיש סיכוי שלאחר תקלה כזו יש מצב שממיר קטליטי הלך.

מחר אני הולך למכונאי שתיקן את הרכב שיבדוק מה התקלה. במידה ונצא עם קוד לממיר קטליטי, יש נחיצות מיידית להחליף, או שאפשר למשוך?

פורסם
אין רעידות. הרכב נוסע כרגיל, פשוט נדלקה הנורה, ובאשכול קודם ברק ציין שיש סיכוי שלאחר תקלה כזו יש מצב שממיר קטליטי הלך.

מחר אני הולך למכונאי שתיקן את הרכב שיבדוק מה התקלה. במידה ונצא עם קוד לממיר קטליטי, יש נחיצות מיידית להחליף, או שאפשר למשוך?

מאיפה אתה בארץ? אם אתה מאיזור ת"א שלח לי הודעה פרטית, יש לי מתאם ODB ונוכל להוציא קוד תקלה. (כמובן בחינם:))

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

תן לי קוד תקלה שנופל לך. אם זה 421, יכול להיות ממיר קטליטי, יכול להיות גם חיישן אחורי, דליפת אוויר מצינור ואקום, וגם דליפה מהאגזוז. צריך להסתכל במכשיר 4 גזים, והמחשב להסתכל ולראות את הגל של החיישן חמצן קדמי, אחרי ועוד מספר פרמטרים. תעדכן. בהצלחה

פורסם
תן לי קוד תקלה שנופל לך. אם זה 421, יכול להיות ממיר קטליטי, יכול להיות גם חיישן אחורי, דליפת אוויר מצינור ואקום, וגם דליפה מהאגזוז. צריך להסתכל במכשיר 4 גזים, והמחשב להסתכל ולראות את הגל של החיישן חמצן קדמי, אחרי ועוד מספר פרמטרים. תעדכן. בהצלחה

אתה יכול לפרט לי בדיוק על מה להסתכל במוסך כדי שלא יחליפו חלק לא נחוץ.

פורסם

מצטער. זה לא משהו שאפשר להסביר על גבי הפורום. אתה פשוט תצטרך לסמוך על בעל המקצוע שיבדוק לך את הרכב. אין לך הרבה ברירות. תמיד אם אתה חושד במשהו, יש לך את הזכות לומר לו לא לגעת, ולגשת לבעל מקצוע אחר. בהצלחה

• תוכן חדש...