Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועל עוד כמה פרטים על המערכת שאני בונה כגון.

2סטים של קומפוננט אחד של הרץ היי אנרגי xl מקדימה, והשני של אינפיניטי רפרנס בדלתות מאחורה.

מגבר של cerwin vega hed 3600.4,

מונו אני רוצה לקנות ומחפש המלצות כמובן מיד 2 ולא חדש .

סאב כרגע יש לי של philips, אבל אני רוצה להחליף אותו לאחד יותר חזר ויותר איכותי מעוניין להמלצות על סאבים איכותיים וחזקים.

תודה מראש לכל העוזרים 8)

פורסם

תגדיר תקציב לפריטים שאתה רוצה לקנות, זה יכול להתחיל במאות ולהגיע עד כמה אלפי שקלים לכל אלמנט.

איזה סגנונות מוזיקה אתה שומע וכד׳.

.The different between men and boys, Its the price of thier toys

----------------------------

Eclipse | ARC Audio | Eton | DC Audio

פורסם

תקציב עד 3000 ש"ח , קיבלתי הצעה למונו מדגם jbl bpx 1100.1

השאלה שלי היא : האם ללכת על ה-jbl או ללכת על הצעה אחרת , גם מונו אבל מדגם Planet Audio VX400D

ולגבי סאב איזה סאב יתאים לי לאחד משני המגברים האלה ?

פורסם (נערך)

ה 9882 הוא מכשיר ישן ולא הייתי בוחר בו אלא אם אתה מקבל אותו במחיר ממש זול.

אני לא מציע לך ללכת על סט אחורי ,וגם אם כן לא בדלתות האחוריות זה מיקום אקוסטי לא טוב.

אם אפשר להתקין על המגש האחורי יותר טוב ,האינפיניטי רפרנס הוא סט בסיסי.

ההרץ HSK165XL הוא סט טוב וחזק ,תשאר איתו כבמה קדמית.

סט אחורי תמיד ניתן להוסיף בעתיד אם תרצה.

לא ממליץ לך על ה 4 ערוצים של סרווין ווגה חפש מגברים טובים יותר.

יותר טוב אם הייתה הולך על 2 ערוצים חזק לסט הקדמי.

ה jbl bpx 1100.1 הוא מגבר טוב וחזק הייתי הולך עליו.

אפשר להגביר איתו סאבים בהתנגדות 1\2\4 אום

בהתאם לתקציב העומד לרשותך.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם (נערך)

לגבי הרדיו דיסק ,יש לי כרגע של רדיו דיסק של פיונר אבל אני לא מרוצה ממנו הוא לא ממש איכותי, אני רוצה לשדרג ושמעתי מלא ביקורות טובות על רדיו דיסק של אלפיין חשוב לי לדעת אם הרדיו דיסק 9882 איכותי מבחינת סאונד כי אני מקבל אותו במחיר של 500 שקל. ואם זאת לא אופציה אז על איזה רדיו דיסק הייתה ממליץ לי ללכת?.

ולגבי הקומפ בדלתות מאחורה, זה ממש לא רעיון טוב להשים אותם בדלתות ? או שאני יכול לבנתיים להשים אותם עד שאני ישדרג ל 6x9 ? ודבר אחרון איזה מגבר אני צריך כדי שיגביר לי את ההרץ מקדימה וגם את הסט האחורי יעני כמה rms ליציאה תספיק לי כדי להגביר אותם הכי טוב.?

עריכה אחרונה על ידי yhav
פורסם

ה 9882 הוא מכשיר ישן וטוב שגולת הכותרת בו הייתה בזמנו חיבור USB מה שמגיע היום כסטנדרט.

הוא מכשיר דיי בסיסי בפונקציות שלו אבל הוא בהחלט מייצג את האיכות של אלפיין.

אם מדובר במכשיר חדש זה מחיר טוב עבורו ,אם מדובר במכשיר משומש לא הייתי בוחר בו.

בטווח המחיר של 600-1000 ש"ח ניתן לרכוש מכשירים ישנים ברמות הגבוהות של אלפיין

אך ללא חיבור USB למשל 9833\9835\9853\9855\9887.

בדלתות אני לא ממליץ ,אם כבר על המגש האחורי זה מיקום טוב יותר אקוסטית וגם יותר נוח להתקנה.

ולא ממליץ לך על 6X9 אם יש לך סאב במערכת לך על קומפוננט אחורי תקבל תוצאה טובה יותר.

ה HSK165XL זה סט שמוצהר על יכולת ספיגה של 150RMS

הייתי משדך לו מגבר של 100RMS ליציאה ומעלה.

פורסם (נערך)

הבנתי, קומפוננט אחורי זה אומר שאני צריך לקנות ערכה חדשה או שאני יכול להשים את האינפיניטי במגש האחורי.?

וסאב כבר יש לי אבל של

philips, מכוון שהוא לא חזק מוצהר 150 rms הוא לא יתאים לי למונו של jbl ולכן אני מחפש גם אחד מיד 2 בטווח של 500-700.

ואיפה אוכל לרכוש את המכשירים שצינת ? והאם אני יוכל לרכוש מכשיר באותה רמה רק עם usb , ו aux?

עריכה אחרונה על ידי yhav
פורסם

1.אתה יכול להתקין את הקומפוננט על המגש האחורי ,התקנה וחיבור למגבר מאוד קלים משם.

2.זה לא שסאב שלך לא מתאים ל JBL הוא יעבוד איתו בלי בעיה ,אבל אם אתה רוצה סאב חזק יותר

רצוי שתחשבו על אופציה אחרת ,חפש סאב מתאים יד שניה.

3.אתה לא יכול לרכוש אותם חדשים כי הם מכשירים ישנים אתה יכול לחפש אותם בפורום

אודיו מכירה כאן באתר ,מכשיר עם USB ועםAUX ברמה שלהם ובטווח המחיר הנ"ל מאוד קשה למצוא.

פורסם (נערך)

אז בהתחשב בציוד שיש לי כרגע , מה היית ממליץ לי לשדרג במערכת כדי שאני יוכל להינות מאיכות מספקת. ומה דעתך על Alpine 9833r ?

עריכה אחרונה על ידי yhav
פורסם

כל המכשירים שציינתי למעלה הם מאוד דומים ביכולות שלהם

כולם מכשירים ברמה גבוהה ה 9833\9835 יצאו בשנת 2003

ה 9853\9855 יצאו בשנת 2005 וה 9887 יצא ב 2007 ,בנוגע לשאלה שלך

ה 9833 הוא מכשיר מעולה ,אם הוא עובד תקין ואין לך בעיה לעבוד עם דיסקים קשה לי לחשוב על

תמורה גבוהה יותר למחיר בתקציב שציינתה.

פורסם

למה רק דיסקים, ישלו מתאם aux לפי מה שהבחור אמר לי. או שאי אפשר לחבר אליו מתאם כזה או אחר הגיוני ?

פורסם

כן זה אפשרי ,יש למכשיר הנ"ל כניסת AI NET אתה תצתרך כבל AI NET ל AUX או ל 3.5 ממ כרצונך.

דבר חשוב אם אתה משתמש בכניסת ה AI NET אל תשכח להעביר את הבורר בתחתית המכשיר

למצב EQ\DIV.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המתאם USB עבור המכשיר הנ"ל ניקרא Alpine KCA-620M

הוא מתחבר דרך AI NET ,זה מתאם יקר וכושל שאינו מתפקד כמצופה ואני לא ממליץ לך עליו.

או שתלך על אופציית ה AUX דרך AI NET או שתחפש מכשיר אחר ברמה עם כניסת USB.

• תוכן חדש...