Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מתאמים כשיש לך בפורום יד 2 אקליפס 7200 ב750 שקל?

לטעמי עולה על האלפיין 9887 באיכות וכולל usb וbt.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

bti זה בלוטוס לא ? ומה הכוונה עולה על ה9887, מאיזה בחינה הוא עולה עליו, כמה יציאות למגבר ישלו ? ואיפה יש בפורום אתה יכול לשלוח לי קישור ?

פורסם

זה רק bt, כתבתי ו בעברית וזה נראה כמו i וכן זה בלוטוס.

ועולה על האלפיין ,3 יציאות למגבר חזקות יותר משל האלפיין בהרבה 8 וולט לעומת 4 באלפיין, איקולייזר עם הרבה יותר ערוצים ולדעתי באופן כללי נשמע טוב יותר.

אחרי הכל זה עניין של טעם אישי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

יקר מידי. אני לא נעול דווקא על הדגם הזה, פתוח לעוד הצעות ברמה הזאת אתה מכיר מכשירים כאלה ?(כמובן עם בלוטוס ,usb). אלא אם כן יש את הדגם הזה במחיר יותר סביר.

פורסם

עדכון קטן בסוף מצאתי רדיו דיסק שאותו אני מעוניין לרכוש, מדגם alpine cda-137ebt.

שני הדברים האחרונים שנשאר לי להסיג זה, פאנל ליונדאי i30 אני לא יודע מאיפה אני יכול להביא אחד כזה במחיר לא יקר.

ומונובלוק שעליו אני לא סגור, hertz ep 1d .

פורסם

alpine cda-137ebt זה דגם אוסטרלי ומדובר במכשיר 1DIN הכי יקר של אלפיין

הוא מקביל ל 137BTI האירופאי ,בארץ חדש צפה למחיר של קרוב ל 3000 שח עבורו

גם משומש לא יכנס לך בתקציב.

זה מונובלוק מסידרת האנרגי פאוור הישנה

סה"כ מגבר לא רע ,השאלה היא באיזה מחיר ומה הוא אמור להגביר.

• תוכן חדש...