Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מאזדה 2 2013 בליסינג פרטי כאשר לפי ההסכם עליי לבצע את הטיפולים ברכב.

אשמח להמלצה למוסף מורשה משרד התחבורה (לא מורשה יבואן) לטיפול שנתי 30 אלף (בפועל נסעה 24 אלף) בר"ג ,בני ברק,פ"ת .

אשמח להמלצה על מוסך אמין ולא גזלן .המון תודה

יש לי טסט בימים הקרובים ולכן זה דחוף

תודה רבה .

פורסם
אם ת"א גם רלוונטי- "רמי שירותי רכב" ברחוב תושיה 4 בתל אביב. אני מגיע מהשפלה הדרומית אליו לטיפולים ואני מאוד מרוצה.

תודה רבה !

• ספונסר פורום
פורסם

מלבד המוסכים שהוזכרו שהם באמת אחלה מוסכים, יש לך גם את המוסך הירוק בפתח תקווה שהומלץ כאן לא פעם ולא פעמיים.

פורסם

אני אמנם לא מכיר מוסך בסביבתך, אך מה שאני כן יכול להמליץ לך זה לקצר את המרווחים בין הטיפולים לכל 10,000-15,000 ק"מ ולא 30,000.

לפחות טיפול שמן+פילטר שמן, זה יעלה לך עוד 200-300 ש"ח בשנה אך ישמור על הרכב לאורך זמן.

שלומי

פורסם

תודה על התגובות אבדוק את המוסכים המדוברים .

בלי קשר מדובר ברכב ליסינג פרטי שיוחזר לאלבר בסוף התקופה והרכב מן הסתם עבר טיפול 15 אלף לפני כשנה וכעת הגעה הזמן לטיפול 30 אלף כיון שעברה שנה מהטיפול הקודם חמרות שהרכב עבר רק 24 אלף ויוחזר לאלבר בעוד מספר חודשים .

פורסם
תודה על התגובות אבדוק את המוסכים המדוברים .

בלי קשר מדובר ברכב ליסינג פרטי שיוחזר לאלבר בסוף התקופה והרכב מן הסתם עבר טיפול 15 אלף לפני כשנה וכעת הגעה הזמן לטיפול 30 אלף כיון שעברה שנה מהטיפול הקודם חמרות שהרכב עבר רק 24 אלף ויוחזר לאלבר בעוד מספר חודשים .

סליחה, טעות שלי.

חשבתי שמדובר על טיפול תקופתי כל 30K ולא טיפול לאחר שהרכב גמע 30K.

שלומי

• תוכן חדש...