Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי טויטה קורולה (דגם SUN) שנת 2000 עם רדיו דיסק של סוני במשך הרבה שנים (במקור הרכב הגיע עם רדיו קלטת). אני מעוניין לקנות רדיו דיסק (1DIN) במחיר הכי זול שאפשר למצוא עם חיבור AUX.

ראיתי שמוכרים ב-eBay רדיו דיסקים במחירי רצפה כמו המוצר הזה לדוגמא או המוצר הזה בארץ.

מה אתם אומרים? כדאי לקנות בארץ או להזמין מחו"ל?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי PPF
פורסם

אם אתה קונה מחו"ל שים לב שתדרי הרדיו תואמים לתדרים בישראל במידה וזה חשוב לך.

שנית אני ממש לא ממליץ על סוג כזה של מכשירים ,מדובר במכשירים לא אמינים

ואיכות הסאונד שלהם היא גם בהתאם.

פורסם

מכשירים של TEAC הם ברמה הכי נמוכה.

אתה רוצה מכשיר חדש טוב ששווה את ההשקעה אני ממליץ על פיוניר סידרה 1 או 2

אתה גם יכול לחפש בפורום "אודיו מכירה" ישנם מכשירים משומשים איכותיים במחירים טובים.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אתמול התקינו לי סוף סוף רדיו דיסק חדש. הקשבתי להמלצתכם וקניתי רדיו דיסק של פיוניר MVH-175UI.

כשחיברתי את האייפון לרדיו עם כבל USB קפץ לי הודעה באייפון שיש אפליקציה שניתן להוריד לשימוש ברדיו. לחצתי על הורדה אבל לא הופיע כלום כי לא היה לי קליטה טובה באינטרנט. עכשיו ההודעה הזו לא קופצת שוב. איך אני גורם לה להופיע שוב?

תודה.

• תוכן חדש...