Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברנו סניק 3 (דגם רגיל, לא 7 מקומות), מגיע רדיו עם CD וחיבורי AUX בלבד.

אני מעוניין לעשות חיבור USB.

האם מישהו מכיר אפשרות להחליף את ה-AUX ב-USB?.

ניסיתי לראות בגוגל, אולי יש אפשרות להזמין רק את החלק המסומן בצהוב, עם חיבור USB, לא מצאתי משהו.

אשמח לקבל עצות, רעיונות ועוד...

2015-04-07 15.29.21.jpg

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אתה בטוח שהמערכת תומכת חיבור USB ורק החיבור הפיזי חסר?

אני לא יודע לענות לך, בנוגע לתמיכה של USB, אני רוצה להאמין שכן.

במגאן 3, יש את אותו סוג של רדיו (מראה חיצוני) ויש לי חיבור USB במקום שלי יש, חיבור AUX.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

במגאן 3 יש מערכת שונה שונה במראה, יש לה גלגל ווליום מצד שמאל בחלק העליון.

(להורים שלי יש מגאן 3 ככה שאני יודע ולא כותב סתם)

המערכת שיש לך זאת בדיוק המערכת שיש לי בקליאו 3 רק בצבע כסוף (אצלי היא שחורה), כל הניסיונות שלי לחיבורי USB וכל מיני מתאמים כשלו, חרשתי את הרשת בניסיון למצוא פתרון ואין כזה.

פתרונות אפשריים:

1. החלפת המערכת לאחת אחרת, תאבד את התצוגה העילית.

2. התאמת הדשבורד למערכת של מגאן 3 שכוללת BT AUX וUSB, אבל אני מניח שזה דורש חיתוך של פלסטיקה.

3. דיבורית כגון TK30 של מוטורולה שתתחבר ישירות לרדיו ויש לה אפשרות לנגן מהתקן USB.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני שוקל לחפש באנגליה, רדיו עם חיבור USB.

ברנו גראנד-סניק, בארץ, אתה מקבל את זה עם רדיו אשר יש לו חיבור USB בצידו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

זה בדיוק אותו רדיו שיש במגאן. מצד ימין של הרדיו יש שקע USB בחלק העליון וAUX בחלק התחתון.

יש כאלו באיביי אבל די יקרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

פורסם
ראשית, תודות על הלינק.

שנית, האם לדעתך זה יתאים לסניק 3?.

אתה אמיתי מוכן לשלם אלפייה וחצי על חיבור USB?

קח MP3 קורא USB בגרוש וחצי וחבר אותו לכניסת הAUX..

יום טוב גם לך

פורסם

אני גם חיפשתי כל מיני קומבינות אצלי, חשבתי למתקן טאבלט איפשהו, אבל כדי שיראה קשור לרכב ולא יגרור לי פריצות וגניבות זה יקר, בסוף התייאשתי, יש לי תושבת לפלאפון, מטען וכבל AUX שמתחבר לפלאפון ואוטומטית הפלאפון מתחיל לנגן.

פורסם

פייזר, זה בדיוק מה שאני חושב כרגע.

אני צריך למצוא גרנד-סניק אחרי תאונה, זה די קשה כי זה לא רכב מבוקש, זה לא מאזדה/טויוטה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

פייזר - תסתכל על הרדיו שיש לו ועל הרדיו שפרסמתי מהאיביי ותראה שהם לא באותו גודל פיזי!

• תוכן חדש...