Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מומחה בסניק 3, בקושי בסניק 2 אני מבין משהו, אבל יש לי תחושה שגם בתוך הסניק 3 היו כל מיני גרסאות של רדיו ושהכל תחליפי (בטח מגראנד סניק לסניק רגילה). אם תסתכל אצלו תראה שיש מסביב לרדיו מין "מתאם" כזה - חתיכת פלאסטיק שמכסה אזור גדול יותר בדשבורד - תחושת הבטן שלי היא שניתן להכניס שם HU מקורי מדגמים אחרים, גם אם הוא פיזית גדול יותר. אולי בסניק 3/מגאן 3 זה שונה, אבל לפחות בכל רכבי "דור 2" של רנו הכל חליפי: הרדיו בסניק, במגאן, בקליאו, בלגונה, ועוד למרות שלפעמים הם נראים פיזית מעט שונים, עובדים יופי בתור יחידות תחליפיות, ואני לא רואה סיבה שבדורות אחרים זה יהיה שונה.

אני מעריך שקריאה בפורומים בחו"ל תביא להשגת הידע הדרוש.

ושוב, התשובה שלי לא מתבססת על ידע שיש לי, אלא על ניחוש מושכל על סמך הכרות עם דורות קודמים.

• תוכן חדש...