Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח לכולם,

חיפוש מהיר באיביי מראה אינסוף של חלקים לרכב כמו- ערכת קלאץ, ערכות טיימינג, רפידות, צלחות, מכל סוג מכל צבע והכי חשוב ממותגים מוכרים!

כל המוצרים עולים חצי מחיר בארץ. אמנם אין אחריות אבל אם קונים משהו ממותג מפורסם איזה אחריות אני צריך? רק אחריות על ההתקנה שאני עושה אצל מוסך מורשה\מומחה אלפא.

למשל- ערכת טיימינג ב600 שח (כנראה, מקורי.)

ברקס קרמי ב400 ש"ח (ממותג גם כן)

כל מיני כאלה שיכולים להוזיל משמעותית את האחזקה.

מה דעתכם בנושא?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

חלקי בטיחות כמו בלמים לא יתנו לך לייבא. החלקים יעצרו במכס ותתבקש להמציא כמות כזאת של אישורים שתצטער על הרגע שהזמנת את זה. גם חלקים רגילים דורשים לעיתים רבות אישור של משרד התחבורה.

משלוח של חלקי רכב זה דבר לא זול כי בדרך כלל מדובר בפריטים כבדים בנפח בינוני. בתוספת מס קניה ושאר היטלים הפער כבר לא כזה גדול.

כל מקרה לגופו, אבל באופן כללי זה הרבה פחות משתלם ממה שזה נראה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה על התגובה.

בכל מקרה, אני גם בעד לעשות במוסכים מורשים\מומחים אבל בכל זאת רציתי לשמוע קצת על האופציה הזו.

שורה תחתונה החלפים לאלפא מיטו הם באמת במחירים מאוד זניחים גם בארץ.

חג שמח!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לפני כמה שנים הזמנתי מחו"ל שני קלאצ'ים לדגם מיוחד של סובארו טנדר, אחד הגיע אלי ישר ולא התאים לרכב.

הקלאץ' השני עצר במכס, ביקשו ממני אישור שהרכב שלי והייתי צריך לשלם מע"מ ולאסוף את החבילה בחיפה, בסופו של דבר הרכב נוסע עם חלק ש"אי אפשר להשיג בארץ"

פורסם

אפשר ליבא חלקי בטיחות כמו בלמים, אם הם חדשים. תצטרך אישור משרד התחבורה.

חלקים אחרים יכולים לעבור, ובימינו יש גם נציג של משרד התחבורה שמבקר במכס ומאשר חלק מהחלקים בלי שתצטרך אישור משרד התחבורה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...