Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כחודש וחצי התחלתי להרגיש את הקלאץ' מחליק.

זה לא הרגיש כמו המקרים שיצא לי להתקל בהם שהקלאץ' נהרס.

הוא מחליק רק בהילוכים רביעי וחמישי ורק בסל"ד גבוה.

אם אכניס משני לחמישי ואלחץ על הגז האוטו יחנק והקלאץ' לא יחליק. לעומת זאת אם אני ב90 קמ"ש ואני רוצה להאיץ קצת בחמישי, הוא יחליק.

הלכתי למוסך והחליפו לי את הקלאץ'.

אחרי שבועיים הבעיה חזרה.

אמרו לי שם שנזל שמן על הקלאץ', תיקנו לי את הנזילה, ניקו את האזור וביקשו ממני לבדוק אותו במשך שבוע נוסף.

לאחר מספר ימים חזר הקלאץ' להחליק.

האם יכול להיות שהבעיה היא אחרת לגמרי? הגיר, משאבה כלשהי וכד'?

תודה על העזרה,

רן.

פורסם

ברביעי ובחמישי, כשהסל''ד מעל ~2700 ואני רוצה קצת להאיץ, דוושת גז לחוצה בערך חצי, הסל''ד עולה מהר והמהירות כלל לא.

לפעמים הסל''ד חוזר לאזור התקין תוך כדי לחיצה והמהירות עולה כרגיל. לרוב צריך לעזוב את דוושת הגז ולנסות שנית.

פורסם

לא יכול להיות שזה בעיה אחרת. זה קלאץ'.

רוב הסיכויים שלא תהיה ברירה, צריך לפרק שוב.

פורסם

פותח השירשור, ידוע לך מאיפה הייתה הנזילה ואיך תיקנו אותה?

אם המצמד ספוג חזק בשמן צריך להחליף אותו.

האם יש מנגנון הידראוולי אן כבל?

האם נקודת ההפרדה נמצאת בגובה הנכון, לא גבוה מידי?

כלומר באיזה שלב של מהלך הדוושה המצמד מתחבר?

פורסם

הקלאץ מחליק מסיבה אחת והיא-מחזיר שמן הילוך ישיר.תופעה שכיחה בדייהטסו,יש לפרק גיר ולהחליף מחזיר שמן .המחזיר שמן פנימי והחלפתו כרוכה בפירוק הגיר לגורמים.

פורסם

במוסך אמרו שיש נזילה במחזיר השמן האחורי, כמו שhook אמר, ושאכן פירקו את הגיר על מנת לתקנה.

בנוסף אמרו שאטמי המנוע לא תקינים והחליפו גם אותם.

לגבי המנגנון, אין לי מושג.

נקודת ההפרדה מרגישה לי תקינה יחסית לרכבים שאני מכיר, כ6-7 ס"מ משיא הלחיצה.

תודה לכולכם על התגובות.

פורסם

אני התכוונתי למחזיר שמן של הגיר ולא למחזיר שמן האחורי ,אלו שני מחזירים שונים.המחזיר שמן האחורי על אף שהוא נוזל ,לא יגרום להרטבת הקלאץ ,לעומתו המחזיר של הגיר ,כן יגרום. החלפתם של שני המחזירים דורשת הסרת הגיר מהרכב .עליך לשאול את המוסך אםהמחזיר שמן של הגיר הוחלף.

פורסם

הבנתי.

מה שהוחלף זה מחזיר השמן האחורי.

אבדוק את מפלס שמן הגיר ואבקש במוסך בדיקה נוספת גם של מחזיר השמן הזה.

תודה לכם וחג שמח.

• תוכן חדש...