Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

לפני מספר שנים צבעתי את הדלת בתמונה.

הקילופים בצבע נוצרו מצלוטייפ שזגג שם כאשר נדרשתי להחליף שמשה.

ניגשתי למוסך שצבע את הדלת ושאלתי אותו לפשר המקרה.

לטענתו הקילופים נוצרו מפיטריות חלודה שהיו לפני שהוא צבע את הדלת לכןהצבע לא נדבק כראוי.

האם הוא צודק או שמדובר בעבודה רשלנית?

20150313_135709.jpg

20150313_135713.jpg

20150313_135716.jpg

20150313_135719.jpg

20150313_135723.jpg

20150313_135726.jpg

20150313_135729.jpg

English cake

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על פניו נראה שמדובר בעבודה רשלנית, כי כשצובעים כמו שצריך לא אמורה להתפתח חלודה מתחת לצבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
על פניו נראה שמדובר בעבודה רשלנית, כי כשצובעים כמו שצריך לא אמורה להתפתח חלודה מתחת לצבע.

אלא אם החלודה כבר היתה שם מתחת , וטיפול בזה היה פותח סוג של "תיבת פנדורה" עם אינספור התעסקות פחחות,

השאלה הטובה האם בעל המקצוע שטיפל ברכב יודע לעבוד כמו שצריך או שסה"כ סתם עיגל פינות כדי שיראה יפה ובמחיר זול. פה קבור הכלב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

האמת שכבר נתקלתי בחבר פורום שתלש עם סלוטייפ חתיכת צבע כשהרכב שלו מעולם לא עבר תיקון אז אי אפשר להיות בטוח באשמת הפחח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• אחראי פורום
פורסם

כמה זמן הקילופים חשופים ככה? האם איך שקרו הקילופים ראית חלודה או שזה עם הזמן ורק עקב חשיפת הפח?

ברמה הבסיסית, אם היתה חלודה לפני שהוא צבע כמו שהוא אומר, אז איפה המקצועיות לפחות לדווח לך לפני שהוא צובע?

כמה חאפר יכול להיות בן אדם, לצבוע כך על חלודה?

לפיכך, אני מתקשה להאמין לו (קלאסי להמציא תירוצים בני כמה שנים, מטשטש עקבות) וחושב שהוא פשוט בעל מקצוע גרוע.

במקומך אני אפילו לא נותן לו לתקן גם אם תגיעו לפשרה. בלע את זה ולך למישהו יותר טוב, 600-800 ש"ח זה סכום לעבודה טובה.

אל תזניח את זה, החלק הזה כבר תוקן, ז"א שההגנה הבסיסית הטובה בטח נפגעה והדבר האחרון שאתה רוצה זה חלודה ליד מסגרת החלון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

^

אני משער שפות"ש חידש את הצבע של הרכב. או צבע בעקבות פגיעה כלשהי.

מכאן, אני משער שהרכב לא היה חשוף מצבע לגמרי- משמע איך ניתן היה לראות אם יש חלודה?

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

צבעי - שוב, נורמלי - כן צריך להוריד צבע עליון לפחות כדי לבצע הכנת שטח טובה.

באותה נקודה אין מצב שלא היה רואה חלודה. מתחת לצבע היא נראית היטב, יש בועות ופיצוצים.

מפה זה יכול להתפצל למצב שהיתה חלודה והוא לא שייף כראוי/התעלם ממנה,

או שהכין לא טוב את המשטח או עם חומרים לא נכונים שגרמו להתקלפות נקודתית והצטברות חלודה מתחת לצבע.

במצב כזה הצבע חלש והורדת נייר הדבק (הלא פראייר של הזגגים) תלשה אותו.

אני מהמר שבכל נקודה שנצבעה, אתה תקלף בלי בעיה גדולה את הצבע.

בכל מקרה הוא לא יוצא מזה טוב.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סביר להניח שהצבע בכל הלת לא נדבק כראוי.

אני למדתי את הלקח שלי ולא מתקרב למקום הזה.

מוסך לא מקצועי (השאיר סימני ליטוש מסביב לדלת ועל הכיסוי של המגב)

שאלתי אותו אם הוא יודע מה זה בדיקת אדהזיה הוא אמר לי שלא(מקצועי כבר אמרנו?)

הוא לקח לי מחיר גבוה כ-600 ש"ח לכן הוא מרשה לעצמו להתרברב בעבודה ברמה מעל כולם.

English cake

פורסם

יש צבעי ויש פחח , צבעי זה אחד שיצבע בכל דרך שתהיה ועל איזה משטח שיהיה ויש פחח שבאמת ישקיע את העבודה, ימלא חורים, יסתום חלודה וינקה לפני צביעה.

צבעים לא חסר ובשלל מחירים, פחחים, לא עולים זול ומפה הרוב נופלים ... משלמים לצבעים (:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...