Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי מצלמת רוורס וקצת הסתבכתי עם החיווט

מצרף שתי תמונות

האם חייבים להחבר ל RCA? יש לי דאבל דין של קנווד ויש שם חיבור למצלמת רוורס ,

פלוס ומינוס בסוף הכבל ברור לי , לא ברור לי מה החוט האדום הבודד שיוצא מ ה RCA

20150328_214248.jpg

20150328_214357.jpg

עריכה אחרונה על ידי michael carmi

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הכבל האדום שעובר בתוך הRCA הוא כבל מתח (+) למקרה שתרצה לספק למצלמה מתח מקידמת הרכב.

אם אתה מספק מתח מתאורת רוורס הוא די מיותר.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה.

יש לך מושג איך אני מתחבר למסך עצמו? יש לי שם כניסה למצלמה אבל המצלמה מגיעה עם חיבור RCA

שאמנם יש לי אבל אני לא רוצה לתפוס אותו.

20150329_093439.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא הבנתי את השאלה,

יש לך כניסה למצלמה במסך, אבל אתה לא רוצה לתפוס אותה עם מצלמה?

יום טוב גם לך

פורסם

למערכת ברכב יש חוט בודד מאחור, שהוא כניסה למצלמת רוורס, אני רוצה להתחבר לשם.

בלי קשר יש לי חיבור RCA שניתן להתחבר אליו אבל אני לא רוצה לתפוס אותו אלא להשתמש בחיבור של המערכת.

תודה

פורסם

אתה יכול לחתוך את החיבור rca ולחבר רק את החוט וידיאו אל החוט שיוצא אצלך מהמערכת, לא צריכה להיות בעיה. את האדמה של הrca הייתי מחבר לאדמה של המערכת או לכל הפחות לגוף של המערכת

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

יש פה סלט או שזה מערכות חדשות שאני כבר לא מכיר.

בדרך כלל החיבור הוא כחה:

חיבור של מצלימה: + לאור רוורס - לשילדה.

2DIN (מערכת) : חיבור RCA לשקע RCA IN.

כבל אדום מחברים לכבל רוורס במערכת, כדי שהמערכת תזהה שילוב רוורס ותציג את התמונה ממצלמה.

עריכה אחרונה על ידי x-Anton-X
פורסם

גם לי נשמע הגיוני יותר שאותו כבל בודד שאתה מדבר עליו זה לחיווי,

בשביל וידיאו לא משאירים כבל בודד..

יום טוב גם לך

פורסם

אז למען הדורות הבאים אני אפרט מה הולך לאן

למערכת יש חיבור בצורת RCA למצלמת רוורס ולשם מחברים את החיבור הצהוב.

החוט האדום שמצורף לRCA הוא פלוס שמגיע מאור רוורס(מאיפה שלוקחים פלוס למצלמה ) והוא מחובר לחוט במערכת שנותן לה אינדיקציה ששילבנו לרוורס

שאר ההתקנה היא כרגיל , כלומר, חוט אדום לפלוס מנורת רוורס ושחור למינוס.

תודה לכל העוזרים

• תוכן חדש...