Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים איך רכב הופך לדאון.

מין סתם יש לאסור ישיבת צופים במקומות המועדים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הקהל בוחר את הפינות הנגישות (לא בכל נקודה במסלול אתה יכול לעמוד ולראות מה קורה). וכנראה שגם כאלו שבהן יש יותר צפי לתאונות, משום מה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני,

חשבת לרגע שקהל מגיע למסלולים לראות מכוניות מקיפות מסלול?

כמה מרתק זה כבר יכול להיות?

קהל מגיע למסלולים לראות "דם".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קהל מגיע למסלולים לראות "דם"

אמת, ככה עוד הרבה לפני היוונים בעת העתיקה אפילו.

את התיאטראות\אמפי' הראשונים בנו כדי שיהיה אפשר

להביט בנוחות בדם פורץ, לא חשוב מה ואיך, גלדיאטורים, נגד אדם, נגד חיות,

מרוץ כירכרות, הוצאות להורג או מה. מלחמת השוורים שרדה עד היום

ומתרחשת באירופה בחסות החוק [!], שזה כשלעצמו בלתי נתפס בעיני,

ובכל היבשות נמשכים גם קרבות-אדם שלעיתים מסתיימים במוות.

The first one to get angry loses

פורסם
המסלול לא מתוכנן לבטיחות

זה לא שהמסלול לא בטיחותי: זה לא באמת מסלול.

זה כביש אגרה מבחינה נומינלית וזה כביש (מעגלי וחד-סטרי) מבחינת המימדים: האורך, רוחב המסלול ואזורי המילוט שמעבר לו, ריבוי השיפועים.

גם בימים הפתוחים, הנרבורגרינג גובה לא מעט נפשות מדי שנה, בעיקר מקרב הרוכבים על שניים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

התחרויות שהופסקו ברינג הן בעיקר של פורמולה 1, סמוך, ודי בגלל, התאונה של ניקי לאודה באמצע שנות ה- 70 (אם אני לא טועה 74).

הסיבות היו שלנהגים היה קושי לזכור את מאות הפניות ועדיין הם נסעו על המגבלות ומצד שני, חלקים גדולים של המסלול לא נגישים לרכב הצלה במהירות הנדרשת (אחת הסיבות לכוויות האיומות של לאודה היא העיכוב של צוותי הכיבוי בהגעה אליו וחוסר היכולת של נהגים שהיו בסביבה וצופים לכבות אותו).

כנראה הגישה היא שמכוניות במסגרות אחרות נוסעות פחות על מגבלות ויותר בטוחות - אני בטוח שלנהג לא נגרם נזק שאפילו קרוב למה שעוללו מאות ק"ג לצופה.

מצד שני - כמי שכמעט נהרג ממכסה ביוב שאף ממשאית בכביש 6 לפני שבוע וקרע לי את הגג של הרכב - לא צריך הרבה בשביל למות בכביש (טוב שיש קצת מזל).

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

הרינג אכן מארח עדיין לא מעט אירועים תחרותיים, vln, מרוצי סיבולת של 24 שעות. יש גם מרוצים אחרים בחלק ה-gp, ולא רק בנורדשלייפה.

בזמנו, לפי שטסתי לנהוג שם, חיפשתי מידע על הנפגעים. הטענה הרווחת (וכנראה בצדק) שרוב הנפגעים שם הם רוכבי דו"ג, אבל לא מצאתי שום מקור מידע מבוסס של ממש בנושא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מצד שני - כמי שכמעט נהרג ממכסה ביוב שאף ממשאית בכביש 6 לפני שבוע וקרע לי את הגג של הרכב - לא צריך הרבה בשביל למות בכביש (טוב שיש קצת מזל).

וואו ! איך.. מה ?

The first one to get angry loses

פורסם

לרכב יש רצפה שטוחה שהיא חלק מרכזי במפרט האווירודינמי של המכונית שמטרתו לייצר כמה שיותר הצמדה במהירות גבוהה.

הבעיה שבשינויי שיפוע בזויות מסויימות של הכביש ותחת עומסים כאלה ואחרים נוצר מצב הפוך- נוצרת זוית מסויימת בין אותה רצפת רכב לבין הכביש ובאותו שבריר שניה במקום שתתבצע הצמדה נוצר כח עילוי שגורם למכונית לנסוק.

ברוב התאונות מסוג זה הנקודה שבה המכונית תתחיל לנסוק היא אחרי נסיעה בעליה באותה נקודה בה העליה הופכת לירידה, אותו שינוי של זוית השיפוע מעליה לירידה גורמת לאויר שזורם מעל המכונית לדחוף אותה כלפי מעלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...