Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ל- D.J. לחתונה קטנה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב מבקש המלצה על D.J. טוב במחיר שפוי , החתונה היא יחסית קטנה מאוד 80-100 איש , הסגנון : מוסיקה עברית .

תודה מראש ושבת שלום .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

רוצה ריקודים או רק מוזיקת רקע?

בחתונה שלי הייתה רק מוסיקת רקע (מוזיקה עיברית ולועזית) שאני ואישתי הכנו

פורסם

בחתונה שלי אחי הציע לי מישהו שהוא הכיר,אומנם הייתי נעול על מישהו אחר, החבר של אחי הציע לי דיל משתלם, אבל אני חשבתי שאני יודע הכל וסגרתי עם אחר, מישהו שנחשב חזק בתחום, הוא עבד עם כל הגדולים היה עושה הופעות בחול, סקאזי, אינפרטיד משרום, מי לא.. אומנם לא שמנו טראנס ולא משהו שקרוב, אבל אחי, היה נפילה, אני מצטער על זה אלפי פעמיים, חודש 10 אחותי מתחתנת, התקשרתי אליו וסגרתי איתו מהיום , על טעויות לא חוזרים פעמיים

בכל מקרה גד גדות

קוראים לחברה שלו צ׳ויס

https://www.facebook.com/Choice.djs.Israel?ref=br_rs&pnref=lhc

פורסם

שחר רכניץ.

או transporter בפורום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אופיר טובול

054.6217282

ניגן אצלי בחתונה, כ150 איש בחצר, שישי צהריים, אנחנו היינו בטוחים שלא ירקדו, ורקדו.....

ניצמד יפה למה שביקשנו (וביקש להכניס קצת משלו וזרמנו) היחיד שהסכים להתחייב לא להכניס מזרחית בכלל.

לדעתי זה אומר המון על תקליטן כי ללכת ל"דרך השלום" ולנגן את מה שכולם שמים זה קל. אבל תקליטן שיתן לך באמת את האווירה שתבקש זה נדיר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ממליץ בחום על די.ג'יי שי סימון. תיקלט בחתונה שלי (כ-160 איש) והיה אחלה. ישב איתנו כמה שעות כדי לבחור שירים ולהבין את הראש שלנו ונענה לכל בקשה שהייתה לנו. גם המחיר היה מצוין (דיל דרך האולם, אבל הוא לא יקר גם בלי). תאכלס אחרי שנפגשנו איתו בפעם הראשונה ידענו שאין מה להמשיך לחפש.

• תוכן חדש...