Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

328i חדישה נגנבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל עוד אין לך בעיות מחברות הביטוח, אני לא מבין על איזה חשש מגניבה אתם מדברים.

אני מבין שאנשים (כולל עבדכם הנאמן) נקשרים לחפצים, אבל זה כולה פאקינג מג'מיקס משוכלל שירד מפס הייצור שעוד מאות אלפים ירדו ממנו.

גנבו? קונים חדש.

זה לא שאתם הבעלים של המונה ליזה ומתים מפחד שיגנבו אותה כי יש אחת בעולם.

אתה צודק, אבל רק כשמדובר על רכב מודרני וחדש.

יש לך במוו חדשה, גנבו אותה - תקבל כסף מהביטוח תקנה חדשה.

אבל אם יש לך רכב אספנות שאצלך מספר רב של שנים? רכב אספנות שאת החלקים הנדירים גם ככה אתה חיפשת בנרות והרכבת ועשית בעצמך הכל? זה הרבה יותר נוראי כשרכב כזה נגנב, הסכום כסף שתקבל מהביטוח כנראה לא יחזיר לך רכב אפילו דומה, ומה שנקרא "לכפות" עלייך לעבור לרכב אחר "חדש" ושונה.

בקיצור שום ביטוח לא מכסה השקעה, ולא מעוניין לוותר על "לא להשקיע" ברכב בגלל סכנת הגניבה, אנסה להתקין מיגון כמה שיותר מתקדם ומעכב.

אולי זה רק אני אבל את הרכב שלי אני מעדיף למצוא עם סימנים של נסיון פריצה ודשבורד מפורק מאשר לא למצוא בכלל.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק להעיר ש"ענישה דרקונית" לא הוכחה כמרתיעה, לא במקומות בהם מוציאים רוצחים להורג

ולא במקומות בהם קוטעים ידי גנבים. מה שכן זה די יכול להכביד על הגנב אח"כ בנהיגה, ככה ש.

אם תעשו סיבוב בפורומי הג'יפים למינהם תוכלו למצוא הרבה רעיונות למיגון גס\ביתי של הרכב.

בגירה אני מסכים איתך לנושא הקשר הרגשי המיותר לרכב שכמוהו יש מאות אלפים,

אלא שלעיתים גם בהנחה שהביטוח ישלם לך מחירון אתה לפעמים מפסיד הרבה כסף.

The first one to get angry loses

פורסם
אתה צודק, אבל רק כשמדובר על רכב מודרני וחדש.

יש לך במוו חדשה, גנבו אותה - תקבל כסף מהביטוח תקנה חדשה.

* אם קנית אותה ב 300 ועברה שנה ובמחירון היא 250 ולא היית מוכר ב 250

אבל זה מה שנכפה עליך בגניבה, כך גם ברכבים שנמכרים מעל המחירון, או אם קנית ב 300

ועברו 4 שנים והיא שווה 150 [למשל] - היית מעדיף להישאר איתה מאשר לקבל 150.

פורסם

איפה שאני גר ענישה דרקונית עובדת מצויין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
* אם קנית אותה ב 300 ועברה שנה ובמחירון היא 250 ולא היית מוכר ב 250

אבל זה מה שנכפה עליך בגניבה, כך גם ברכבים שנמכרים מעל המחירון, או אם קנית ב 300

ועברו 4 שנים והיא שווה 150 [למשל] - היית מעדיף להישאר איתה מאשר לקבל 150.

מסכים ב100%.

זה לא משנה בכמה קנית וכמה הרכב שווה , אם לא היה לך רצון להפתר ממנו מי הם הגנבים האלו שיחליטו בישבילך?

מי שיש לו חנייה סגורה מרוויח, זה מקשה על גניבה בהרבה מובנים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
בשביל תרוצים למה שם אפשר ופה לא? יש לנו ממשלה.

הגודל הוא לא פקטור,גם לנו כמו להם יש גבולות סגורים וכמות אוכלוסיה דומה. אכיפה יעילה וחסרת פשרות, ענישה דרקונית ואף אחד לא גונב סמל.

כולם יודעים בדיוק מי גונב את הרכבים ולאן הם הולכים, אבל אף אחד לא רוצה להתעסק בזה כי זה עולה כסף שאין וגם יש לנו את האירנים על הראש. ככה מפמפמים לנו כל השנים.

יאללה, בוא נמשיך לחפש תרוצים למה אי אפשר ולא ננסה לראות איך אפשר.

אירוני שההבדל בין 2 המילים המודגשות הוא האות ך', שאם מפשטים זאת זה בדיוק כמו ח'.

תוסיף הרבה ח'-ים בשורת אחת וזה בדיוק מה שהמדינה עושה עלינו - צוחקת, בקול רם.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

הכל בפרופורציות.

מבחינתי, כשגונבים לי רכב, שימותו, שהביטוח יתן את הכסף ושלום על ישראל.

שיפרצו לכם הבייתה (משהוא קליל ויום יומי כשאתם לא בבית), יגנבו את התכשיטים שסבתא שלך הורישה ועוד תתלווה לזה תחושת חילול הפרטיות שלכם תבינו כמה גניבת רכב זה, בהקצנה, שטות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בשביל תרוצים למה שם אפשר ופה לא? יש לנו ממשלה.

כי לשמור על שטח בגודל של ת"א, עם תקציב כמו של סינגפור, ולשמור על שטח כמו במדינת ישראל, זה לא ממש אותו הדבר?

אני לא באמת צריך להסביר למה הברחת רכב מסינגפור החוצה היא יותר קשה מאשר מישראל החוצה?

או איזה הבדל עושה העובדה שהשכנה שלך היא למעשה מדינה עויינת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
כי לשמור על שטח בגודל של ת"א, עם תקציב כמו של סינגפור, ולשמור על שטח כמו במדינת ישראל, זה לא ממש אותו הדבר?

אני לא באמת צריך להסביר למה הברחת רכב מסינגפור החוצה היא יותר קשה מאשר מישראל החוצה?

או איזה הבדל עושה העובדה שהשכנה שלך היא למעשה מדינה עויינת?

אני מסכים עם מה שאתה אומר אם כי זה לא בהכרח נכון, ואני אסביר גם למה.

אני גר באחת מהערים הקטנות שבמרכז, בעבר הייתה בה מושבה בדואית לא חוקית.

היו לא מעט גניבות רכבים ופריצות לבתים בתקופה ההיא, עד שהעירייה פשטה על המקום והעיפו אותם משם.

כמובן שהפריצות פחתו אך לא הפסיקו, לא היו חסרים גנבים גם בסביבה שמחוצה לעיר. אבא של חבר טוב

שלי מתנדב כשוטר "בסיירת השכונתית". הוא מספר שלא פעם ולא פעמיים הם ביצעו מארבים לגנבים מכל

מיני חורים הזויים שהם בד"כ מגיעים מהם, תפסו אותם, הרביצו להם (חזק) ואיימו עליהם שלא יחזרו יותר.

לא תאמין כמה זה עזר.

בנוסף, בשנתיים האחרונות חברת "צוות 3" החלה בשירות בו הם מציבים 2 ניידות במהלך היום והלילה בשכונה בה אני גר. אמנם לא מדובר בסייר ששירת ביחידת קומדנו, אבל עצם העובדה שהוא נוכח ומסתובב באיזור גורמת להרתעה ודי שקט פה.

(כמובן שכל דייר בשכונה משלם על כך, אך המחיר פעוט ביחס לתמורה שזה מביא).

מה שאני מנסה לומר זה שזה לא משנה גודל המדינה, כמובן שזה פרמטר שיש לו השפעה אבל ברגע

שאתה מטפל בבעיה במיקרו אתה יכול להגיע לתוצאות. כל עיר צריכה לעבות את מערך הפיקוח והביטחון שלה, ולא יזיק אם המשטרה תתערב יותר.

זה אפשרי, זה לא מחייב שזה ימנע את הגניבה הבאה, אבל זה ככל הנראה יביא להפחתה, והבאתי לכך הוכחה.

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
נכון, לא צריך להעסיק את החיילים בבדיקת רכבים, אבל אפשר די בקלות להתקין סורק לוחיות רישוי בכל מחסום.

והסריקה אגב לא צריכה להתבצע על כלל מאגר הרישוי אלא רק על "רשימה שחורה" של רכבים גנובים. אני חושב שזה רעיון פרקטי ביותר.

לא יעיל כלל, ראה את תגובתי הקודמת בנושא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
יש בהמון מחסומים מערכות lpr

License plate registration.

אבל הם לא יעילים לבדיקות בלייב, העניין הוא שאדם שגנבו לו את הרכב סביר להניח שידע רק בבוקר, עד אז הרכב כבר עבר במחסום ופורק.

המערכת הזו עיקר תפקידה הוא איסוף מודיעין.

וכמובן שאפשר להביא איתך לגניבה גם את כלי העזר המתוחכם "טוש שחור" ולעגל 6 ל 0 או ל 8.

פורסם

מה שאני מנסה לומר זה שזה לא משנה גודל המדינה, כמובן שזה פרמטר שיש לו השפעה אבל ברגע

שאתה מטפל בבעיה במיקרו אתה יכול להגיע לתוצאות.

אני לא אומר שאין אפשרות לטפל יותר טוב, רק שסינגפור זה לא ממש המודל להשוואה, כי הסיבה שלא גונבים לשם רכבים איננה אכיפה, אלא הקושי להוציא רכב ממקום שאין בו שטחים פתוחים, אין משחטות רכב שמחכות לרכב במרחק חצי שעה נסיעה ואין שוק בסינגפור עצמה לתוצרת שתיגנב...

לגבי טיפול במיקרו, בארץ המשטרה לא כפופה לעירייה.

לא למדתי אף פעם מה היתרונות ומה החסרונות של זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מגניבה לגניבה..

אתמול גם גנבו לי את הכיסוי של האופנוע ים.

עלות: כ1800₪.

לא ידעתי שיש כל כך הרבה גנבים במדינה הזאת

פורסם

גדר הפרדה כבר יש, כל מה שצריך לעשות זה להפוך את המעברים למעברי גבול מלאים כמו בין סינגפור למלזיה ואז אף רכב לא היה עובר את הגבול, עכשיו יש פה עניין פוליטי שלא לקבע גבולות, בדיוק כמו בדיון המטומטם של למה לא להקים גדר הפרדה. עד שלא עלו כמה אוטבוסים לשמיים אריאל שרון לא הבין שאין מנוס מבניית גדר, עכשיו עד שלא יכאב למדינה בכיס (או הסדר מדיני שיבוא בימות המשיח) לא ימסדו את עניין המעברים והגבולות ולכן הציבור ימשיך לשלם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...