Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

328i חדישה נגנבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי לא בכל מקום יש מחסום

זה לא אומר שהמדינה ומשטרתה לא צריכות לעשות את המינימום ולהקשות על הגנבים. לבצע בדיקות איפה שניתן.

למדינה המצב הזה מצויין, הרכב נגנב, האזרח יקנה עוד רכב בכסף של הביטוח או כספו שלו וישלם עוד מס קנייה למדינה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוב השמירה במחסומים מיועדת לרכבים נכנסים למדינה לא יוצאים ממנה ולא בכל מחסום יש משטרת תנועה לפעמים רק מג"ב או גדוד קרבי.

פורסם

מה הבעיה להתקין במחסומים ובמקומות מועדים, מערכת שמצלמת מספרי רישוי של כל רכב שנכנס או יוצא ובודקת אונליין האם גנוב?

ואם ישכללו את השיטה יוכלו לתת דו"ח למי שנוהג ברכב ללא טסט.:roll:

פורסם

יש בהמון מחסומים מערכות lpr

License plate registration.

אבל הם לא יעילים לבדיקות בלייב, העניין הוא שאדם שגנבו לו את הרכב סביר להניח שידע רק בבוקר, עד אז הרכב כבר עבר במחסום ופורק.

המערכת הזו עיקר תפקידה הוא איסוף מודיעין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

אם נקשרת לאוטו ריגשית אז תדאג לקשור אותו פיזית. אלקטרוניקה לא תעזור לך. יש לי שכן שמסנדל את הרכב. ג'יפ כלשהוא. נכון שזה לא מונע במאה אחוז גניבה,אבל זה מעכב מאד ,עושה רעש ומוציא את החשק. סביר להניח שיעדיפו לגנוב ג'יפ אחר, פחות ריגשי. החמרה בענישה רק תעלה את מחירי החלפים הגנובים אבל הגניבה האמיתית היא מחיר חלף אצל היבואן ופה בדיוק מהות הבעייה. רוב הרכבים המוזמנים מיועדים לפירוק.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

למה אתם חושבים שמחסומי צה“ל השונים צריכים להתעסק עם בדיקת רכבים גנובים?

טוב שלא נסחפתם, ממש חסרה תעסוקה לחיילים בפעילות מבצעית שעכשיו יצטרכו גם לבדוק את הרכבים שאינם גנובים.

המחסומים הינם ביטחוניים, תפקידם לנסות לתפוס מפגעים, לא גנבי רכב, עם כל הכבוד לחיבה של כולנו לרכבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפחות בנושא הזה אנחנו כמו בברלין. קרוב משפחה סיפר שלילה אחד גנבו בשכונה שלהם מחניון תת-קרקעי X6 ועוד 2 רכבים יקרים, כולל אחד של אלוף אירופה באגרוף ארטור אברהם (אברמיאן).

כנופיות ממזרח אירופה לא פחות מקצועיים מבני דודים שלנו. וחברות ביטוח שם לא רוצות לבטח רכבים יקרים שאין להם חניה סגורה. המשטרה גם לא יוצאת מגדרה לרדוף גנבים. באיטליה עניין עוד יותר חמור. ובארצות הברית יכולים לזרוק אותך מהרכב באיומי אקדח ותהיה מאושר שנשארת בחיים. כך שאנחנו חלק מהעולם הגדול.

מה הפתרון? הוא מאוד ברור - תהיו צנועים, תקנו רכבים זולים או לא "גנובים" ותיהנו משקט נפשי.

פורסם

אז בסינגפור מספר גניבת הרכבים בשנה ניתן לספירה על אצבעות הידיים.

למה? כי יש משטרה עם ביצים, כי יש ענישה, כי יש שלטון חוק!

זה רק מוכיח שאפשר לעשות הכל, זה שאף אחד לא רוצה לעשות כלום, כי זה הכי קל זאת בעיה אחרת לגמרי.

כמו שלמדו אתכם בטירונות, אין לא יכול, יש לא רוצה!

בבניין ציון ננוחם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפחות בנושא הזה אנחנו כמו בברלין. קרוב משפחה סיפר שלילה אחד גנבו בשכונה שלהם מחניון תת-קרקעי X6 ועוד 2 רכבים יקרים, כולל אחד של אלוף אירופה באגרוף ארטור אברהם (אברמיאן).

כנופיות ממזרח אירופה לא פחות מקצועיים מבני דודים שלנו. וחברות ביטוח שם לא רוצות לבטח רכבים יקרים שאין להם חניה סגורה. המשטרה גם לא יוצאת מגדרה לרדוף גנבים. באיטליה עניין עוד יותר חמור. ובארצות הברית יכולים לזרוק אותך מהרכב באיומי אקדח ותהיה מאושר שנשארת בחיים. כך שאנחנו חלק מהעולם הגדול.

מה הפתרון? הוא מאוד ברור - תהיו צנועים, תקנו רכבים זולים או לא "גנובים" ותיהנו משקט נפשי.

סלח לי אני לא מבין איך לקנות רכב זול וצנוע זה פתרון.

א. יש לי סכום כסף מסויים שאני מתכוון לקנות בו רכב, אקנה את הרכב הטוב ביותר באותו הסכום כדי להנות ממנו ולא כדי להתפשר ש"לא יגנבו" , הפתרון הוא להקשות את החוקים בצורה קיצונית על גנבי הרכב.

מעצר עולם לגנב שנתפס יגרום להם לחשוב עוד כמה פעמים ליפני המעשה וכשיראו רכב מסונדל וידעו שהסיכוי להתפס קצת גבוה יותר אז עוד יותר חשבו שוב.

ב. חסר מאזדה 323 שנגנבה? אין שום דבר מיוחד ברכב הזה, כנ"ל אימפרזה.

ג. אתה חייב להבין שאנחנו לא הבעיה בגלל שלנו יש "רכבים יקרים" הם (גנבי הרכב) הבעיה , הם פועלים בצורה לא חוקית ונגדם צריך לפעול ולא להפך להגיד לאלו שעושים הכל בצורה תקינה וחוקית "אל תקנו יקר".

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
אז בסינגפור מספר גניבת הרכבים בשנה ניתן לספירה על אצבעות הידיים.

זה אולי בגלל שהיא בגודל של שכונה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
סלח לי אני לא מבין איך לקנות רכב זול וצנוע זה פתרון.

א. יש לי סכום כסף מסויים שאני מתכוון לקנות בו רכב, אקנה את הרכב הטוב ביותר באותו הסכום כדי להנות ממנו ולא כדי להתפשר ש"לא יגנבו" , הפתרון הוא להקשות את החוקים בצורה קיצונית על גנבי הרכב.

מעצר עולם לגנב שנתפס יגרום להם לחשוב עוד כמה פעמים ליפני המעשה וכשיראו רכב מסונדל וידעו שהסיכוי להתפס קצת גבוה יותר אז עוד יותר חשבו שוב.

ב. חסר מאזדה 323 שנגנבה? אין שום דבר מיוחד ברכב הזה, כנ"ל אימפרזה.

ג. אתה חייב להבין שאנחנו לא הבעיה בגלל שלנו יש "רכבים יקרים" הם (גנבי הרכב) הבעיה , הם פועלים בצורה לא חוקית ונגדם צריך לפעול ולא להפך להגיד לאלו שעושים הכל בצורה תקינה וחוקית "אל תקנו יקר".

ידידי, ההמלצה שלי לא רצינית, כמובן ,אתה צודק, אבל חשש מגניבה - זה חלק מהמחיר שמשלמים בעלי דברי ערך.

פורסם
למה אתם חושבים שמחסומי צה“ל השונים צריכים להתעסק עם בדיקת רכבים גנובים?

טוב שלא נסחפתם, ממש חסרה תעסוקה לחיילים בפעילות מבצעית שעכשיו יצטרכו גם לבדוק את הרכבים שאינם גנובים.

המחסומים הינם ביטחוניים, תפקידם לנסות לתפוס מפגעים, לא גנבי רכב, עם כל הכבוד לחיבה של כולנו לרכבים.

נכון, לא צריך להעסיק את החיילים בבדיקת רכבים, אבל אפשר די בקלות להתקין סורק לוחיות רישוי בכל מחסום.

והסריקה אגב לא צריכה להתבצע על כלל מאגר הרישוי אלא רק על "רשימה שחורה" של רכבים גנובים. אני חושב שזה רעיון פרקטי ביותר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

כל עוד אין לך בעיות מחברות הביטוח, אני לא מבין על איזה חשש מגניבה אתם מדברים.

אני מבין שאנשים (כולל עבדכם הנאמן) נקשרים לחפצים, אבל זה כולה פאקינג מג'מיקס משוכלל שירד מפס הייצור שעוד מאות אלפים ירדו ממנו.

גנבו? קונים חדש.

זה לא שאתם הבעלים של המונה ליזה ומתים מפחד שיגנבו אותה כי יש אחת בעולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש אצלנו 2 בעיות עיקריות:

1. המעבר החופשי לכיוון שטחי הרשות/ מעבר לקו הירוק.

2. אנחנו בעצמנו. אם אתה נהג מונית שצריך לעשות פחחות לחצי מרצדס שלך/ בחור צעיר עם מזדהשצריך להחליף גיר+ רדיאטור+ צירייות/ איש עסקים בX6 שרוצה חלקי ריפוד ואחרי שתייאשת ממוסכי היבואן אתה מוצא מוסכניק אחר שאומר לך: "תן לי כמה ימים לארגן לך חלקים מפירוק בחצי מחיר", אז אתה אמור לדעת מאיפה מגיעים חלק גדול מהחלקים הללו.

פורסם
זה אולי בגלל שהיא בגודל של שכונה?

בשביל תרוצים למה שם אפשר ופה לא? יש לנו ממשלה.

הגודל הוא לא פקטור,גם לנו כמו להם יש גבולות סגורים וכמות אוכלוסיה דומה. אכיפה יעילה וחסרת פשרות, ענישה דרקונית ואף אחד לא גונב סמל.

כולם יודעים בדיוק מי גונב את הרכבים ולאן הם הולכים, אבל אף אחד לא רוצה להתעסק בזה כי זה עולה כסף שאין וגם יש לנו את האירנים על הראש. ככה מפמפמים לנו כל השנים.

יאללה, בוא נמשיך לחפש תרוצים למה אי אפשר ולא ננסה לראות איך אפשר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...