Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

328i חדישה נגנבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה החלטתי לבטל את האיתוראן בג'יפ. הביטוח לא דרש והמערכת היתה נדרכת מעצמה בשטח בלי יכולת לנתק כי אין GPRS במדבר.

הלכתי למתקין מורשה של איתוראן שביקש 600 שקל בטענה שזה הרבה עבודה.

לידו היה מתקין מערכות סטריאו לרכב שלקח 100 שקל ועשה את העבודה בפחות מ-5 דקות

איך אומר נחמיה שטרסלר "אז שלא יעבדו עליכם..."

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגישה שלי היא שמבחינת לוחמה אלקטרונית ומיגון אין הרבה מדי מה לעשות.

הדבר הכי חשוב הוא לשמור על בטחון המידע.

למה אני מתכוון ?

הכי חשוב : אל תתנו במוסך את הכתובת האמיתית שלכם.

אל תתנו את מס' הקוד במוסך. בטוח שלא בכתב.

אל תשאירו את הרכב במוסך ותמשיכו בשגרת יומכם .

שמרו את מפתח הרכב אצלכם בכיס לאורך כל הטיפול אלא אם כן נדרש להתנעה באותו רגע.

אל תפרסמו תמונות עם מספר הרכב באינטרנט.

אל תתנו במוסך את מספר הטלפון הפרטי שלכם. אם יש לכם טלפון עבודה אז כן אפשר כי המספר רשום על העבודה.

תקראו לי פרנואיד, אבל לאחותי נגנב רכב מהבית יומיים אחרי טיפול במוסך מורשה.

טיפול בו הושאר הרכב למשך יום שלם ונאסף בסוף היום.

הרכב נגנב ללא שום סימנים שנותרו בשטח .

במקומו נרכש רכב אחר ואותו סיפור - אחרי טיפול הגיעו הביתה ניסו לגנוב והפעם הכספת עצרה אותם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואם אני הולך לקנות רכב חדש מהחברה, אני אתן להם כתובת שגויה? לאיפה ישלחו את הקבלה? תיאורתית עובד שסרח יכול להריץ חיפוש לפי דגם הרכב במחשבי היבואן.

ונניח אתה מכניס את הרכב למוסך, אתה חושב שזו בעיה לבקש מאיזה מישהו שעובד במשרד הרישוי או במשטרה לבדוק פרטים לפי מספר רכב? היום בכל ניידת יש מסופון.

פורסם

הכל בגלל שהחלקים של במוו יקרים להחריד,החזירות של דלק מוטורס לא יודעת גבולות.

יש כנראה איפה שהוא במוו כזו אחרי תאונה מחכה לחלקים.

• אחראי פורום
פורסם

ונניח אתה מכניס את הרכב למוסך, אתה חושב שזו בעיה לבקש מאיזה מישהו שעובד במשרד הרישוי או במשטרה לבדוק פרטים לפי מספר רכב? היום בכל ניידת יש מסופון.

ברור שזו בעיה, זה לא חוקי. ידוע לי שלפחות במשטרה אסור לשחרר מידע כזה.

מנחש שגם במשרד הרישוי נוהגים כך כי אחרת היה תוהו ובוהו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הנושאים האלו בפורום רק מלחיצים אותי עוד יותר, ברשותי רכב "גניב" ועכשיו אני שוקל לעשות ביטוח מקיף!

בדקתי מול סוכן הביטוח, המחיר הוא 25% משווי הרכב... :(

התכוונתי לגשת לאיתוראן אבל לפי האשכולות פה בפורום נראה כאילו זה לא יעצור את הגנב הארור.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

שום דבר לא היה עוצר אנשים אסרטיביים כאלו.

הם עשו תצפית על האוטו לפחות כמה פעמים.

גם אם היה סנדל היו מוצאים פיתרון.

פורסם (נערך)

מי שרוצה יוציא פרטים עליך ועל הרכב תוך עשר דקות. חוקי או לא, זה לא מעניין אותם, ויש להם איך לעשות את זה.

תשתדלו אחרי שהרכב יוצא מהמוסך או ממקום שהשארתם קוד, פשוט לשנות אותו. בלי קשר, פעם בחצי שנה תעשו

שינוי יזום. לא שזה ימנע מהם לגנוב, אבל יציק להם קצת יותר.

את המפתח ככל הנראה לא כזה קשה לשכפל כמו שאתם חושבים. יש הבדל בין שכפול מפתח שרק יניע את הרכב

לבין אחד שאתם רוצים שיעבוד כמו מפתח נפרד.

וכמו שחלקכם זוכרים, לי גנבו X5 מהחניה של הבית, לא תת קרקעית ולא נעלים. באו ככל הנראה מוכנים, עם מפתח,

וככל הנראה קוד, ואולי עם קיט הנעה. איתוראן? ראו משהו חשוד(ב 5:50 בבוקר), אז הרכב נכנס למעקב במחשב.

מה זה אומר אין לי מושג, אבל ראו שהוא יורד לאיילון, אז הוא הוסר ממעקב... כאילו גנבים לא נוסעים באיילון :roll:

העיקר שחתול עולה על הרכב בארבע בבוקר הם יודעים להתקשר לבקש לרדת לראות מה עם הרכב.

פעם אחת אמרתי להם שאני לא יורד לראות שום רכב, ואני רואה אותו מהחלון, ואם הם רוצים שישלחו סייר או משטרה,

כי אני לא לוקח סיכון שמישהו מחכה לי עם לום למטה, שרק ארד עם המפתח...

"אבל אני איתך על הקו...". כן בטח, אתה בטח סופרמן, תגיע בשניות להציל אותי :-)

בקיצור חברים, מי שרוצים לגנוב לו את הרכב, יגנבו לו אותו. שימו 700 הגנות, לא יעזור. שהוחלט שהוא ייגנב,

ייקחו לכם אותו. את האיתוראן/פויינטר/סקיילוק וכד' הגנבים שולפים בשלוש וחצי דקות, ושלום על ישראל ועל הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

זה לא שצריך קומבינה מי יודע מה או לשחד איזה שוטר/עובד משרד הרישוי.

כולה פקידה בדואר (בלי לזלזל חו"ח).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואם אני הולך לקנות רכב חדש מהחברה, אני אתן להם כתובת שגויה? לאיפה ישלחו את הקבלה? תיאורתית עובד שסרח יכול להריץ חיפוש לפי דגם הרכב במחשבי היבואן.

תהיה יצירתי.

תן את הכתובת של מישהו מהמשפחה.

קבלה של רכישת רכב מקבלים בדואר? :roll:

ברור שאפשר לבקש את הפרטים באמצעות קומבינה אבל יותר פשוט להם פשוט לגנוב רכב של לקוח אחר שכל פרטיו זמינים במחשב.

המטרה היא להוריד את הסיכוי , אך תמיד יהיה סיכוי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...