Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהיה מעניין ומתיש .

מה אמר יועץ השרות הטכני בסמל"ת.

כדאי להיות זהיר, ולהיתייעץ עם עוד בעלי אבארט, גם לחברה באולם תצוגה של אבארט יש נסיון - דבר עם מנהל המותג.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברת פיאט מאשרת ל500 ABARTH , אך ורק שמן אחד . ולא נותנים שום אפשרות אחרת , המחיר מטורף 300 שקל לליטר וצריך 3 ליטר . ומוכרים רק באריזות של 2 ליטר.

למה למנוע של פיאט 500 צריך שמן בדרגת צמיגות 10W50 ? מה שונה או מיוחד במנוע הזה לעומת 90 אחוז מהרכבים הפרטים הנמכרים בארץ ?

איזה כייף לי :)

פורסם
.

גם לחברה באולם תצוגה של אבארט יש נסיון - דבר עם מנהל המותג.

אייל.

חוץ מאשר לברר פרטים כמו צבע הרכב או צבע הריפוד ומחיר חבל לשאול שאלות טכניות קשות את החברה באולם התצוגה מכיוון שהם לא הכתובת.

איזה כייף לי :)

פורסם

חצי השנקל שלי:

1. אין שום דבר מיוחד בסלניה, זה בסך הכל "מותג הבית" של פיאט.

2. אם היבואן אכן גונב (סליחה, גובה) 300 שקל לליטר אז הוא מוכיח את אותו משפט מפורסם על הפראיירים.

3. אני מציע לחפש בספר הרכב באנגלית איזה שמן בדיוק מומלץ ולא להסתמך בהכרח על מקבילו העברי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נכון כי זה מעצבן להיות תלוי בחברה ,אבל קשה למצוא שמן מתאים בתקן SAE 10W-50 APPROVAL ABARTH N°0101

בדקתי בשלוש חברות שמנים גדולות לפי מפרט הרכב לאבארט 500C.

שלושת החברות קסטרול ולוולין אראל - לא רושמות המלצה לשמן המתאים למנועים הללו -

הן רושמות הערה באופן כללי ( שמן מנוע לפי דרישת היצרן ) והמלצה לפנות ליצרן או לדילר המוסמך בארצך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האם מותר לייבא באופן פרטי מכל האתרים למיניהם חומרים מסוכנים כמו שמן?

לא צריך לעבור ביוקרטיה שלך המשרד להגנת הסביבה?

English cake

פורסם
מכיר. אבל אם תביא את הכמות שאתה צריך זה יצא לך 600 שקל לפחות , ולפעמים אחרי כמה ימים מקבלים החזר אחרי שהמוכר מבין שאי אפשר לשלוח שמן לארץ :-( שים לב שהוא די בודד , אין עוד אתר ששולח לארץ. כמו כן אני מכיר אנשים מהארץ שניסו להביא ולא הצליחו.
פורסם
חצי השנקל שלי:

1. אין שום דבר מיוחד בסלניה, זה בסך הכל "מותג הבית" של פיאט.

2. אם היבואן אכן גונב (סליחה, גובה) 300 שקל לליטר אז הוא מוכיח את אותו משפט מפורסם על הפראיירים.

3. אני מציע לחפש בספר הרכב באנגלית איזה שמן בדיוק מומלץ ולא להסתמך בהכרח על מקבילו העברי.

במיקרה הספציפי הזה גם בספר רכב באנגלית התוצאה זהה:-(

פורסם
4 ליטר שמן ב-1200 שקל=שערורייה! איך זה שהנושא לא עלה עד עכשיו?

מה עם יתר החלפים שנדרשים לביצוע טיפולים תקופתיים? מה מחירם?

אני מפחד לשאול:-(
פורסם

לפי מה שניכתב פה נאמר שזה 300 לליטר, כלומר 600 ש"ח לעומת 17 פאונד?.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...