Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפרט בבקשה על איזה דגם אתה מתכוון? איזה מנוע? גיר? שנה? ובכללי- אם אתה מחפש רכב- מה התקציב שלך ומה הדרישות?.

רכב משפחתי אוטומטי בתקציב נמוך מתחת ל 25 אלף. חייב להיות אמין משמע אוטו יפני !!!!

פורסם (נערך)

בתקציב שלך רכב שלא תחזקו אותו כראוי לא יהיה אמין, גם אם הוא יפאני.

אולי יונדאי אקסנט משנתון מתקדם יכולה להיות אופציה טובה, תבדוק ביד 2.

יונדאי.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

לפי דעתי האישית בלבד : אני ממליץ לך לכוון ל קורולה שתיכנס לך בתקציב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מיצובישי לאנסר הוא רכב מצויין, פשוט ואמין. אם תתאמץ תוכל למצוא לאנסר מהצורה החדשה שנת 2009 יוצאת ליסינג ב 30k. לא נראה לי שישנה אופציה טובה יותר לרכב משפחתי.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

לאנסר אופציה מעולה. רק להשתדל לא לתת לאף אחד להתנגש בכם מהצד (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני נוהג בלנסר 07-08 בעבודה שלי, כנראה קלאסיק. אוטו חמוד, מרווח יחסית, יושב גבוה, בידוד רעשים סביר לחלוטין(אני בטוח שמאזדה ויונדאי רועשות יותר).

כח מנוע די על הפנים, אם כי בקיק דאון הוא מצליח לייצר כח סביר, אבל צריך להשתמש בזה יחסית הרבה וזה חסרון ברכבים חלשים או רכבים שאיבדו את כוחם.

יש לרכב מחלות ילדות למיניהם כמו מנורת בדוק מנוע שזה כנראה ממיר ועוד כמה שטויות, אני יודע שהמנועים שלהם עוברים שיפוץ יחסית מהר יחסית ליפניות אחרות לדוגמה.

לא הבנתי מה הבעיה בבטיחות שלו?הבנתי שהיא די בטוחה.

אגב, הגב שלי נשבר מהאוטו הזה.

פורסם

לנסר קלאסיק היא הסובארו לאונה של שנות ה 2000.

מדובר ברכב סופר אמין, מרווח, מאובזר וזול מאוד לאחזקה.

אז אכן זה לא פאר היצירה, אבל הוא נותן תמורה מצויינת.

החזקתי עד לפני שנה, לנסר 2004 במשך 4.5 שנים, ממליץ בחום!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אני נוהג בלנסר 07-08 בעבודה שלי, כנראה קלאסיק. אוטו חמוד, מרווח יחסית, יושב גבוה, בידוד רעשים סביר לחלוטין(אני בטוח שמאזדה ויונדאי רועשות יותר).

כח מנוע די על הפנים, אם כי בקיק דאון הוא מצליח לייצר כח סביר, אבל צריך להשתמש בזה יחסית הרבה וזה חסרון ברכבים חלשים או רכבים שאיבדו את כוחם.

יש לרכב מחלות ילדות למיניהם כמו מנורת בדוק מנוע שזה כנראה ממיר ועוד כמה שטויות, אני יודע שהמנועים שלהם עוברים שיפוץ יחסית מהר יחסית ליפניות אחרות לדוגמה.

לא הבנתי מה הבעיה בבטיחות שלו?הבנתי שהיא די בטוחה.

אגב, הגב שלי נשבר מהאוטו הזה.

אתה מתכוון לגב תחתון?

פורסם

אושריקו, כמה קילומטר האוטו שלך נסע? מה רמת התחזוקה שקיבל ומקבל?

אני אמשיך ואמליץ על הרכב הזה לכל מי שמחפש רכב משפחתי זול ואמין מאוד.

הניסיון שלי הוא עם הרכב שהחזקתי, הרכב של אבא של אשתי, רכב ליסינג במקום העבודה (שלוש שנים) ועוד רכב של חברים קרובים.

סוס עבודה!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...