Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

לא מזמן קיבלתי אופל אינסיגניה מחברת ליסיגנ. כשאני מנסה לחבר את המולטימדיה לפלאפון דרך הבלוטוס הכל מתחבר אבל לא שומעים כלום. לא שירים. לא אנשים שמתקשרים. לא צליל חיוג.

 

ישנם עוד 2 רכבים בבית עם מערכות מולטימדיה ודרכם הכל עובד.

 

מה אפשר לעשות?

פורסם

היי סער,

אני מצרף לך את המדריך של מערכת המולטימדיה שמגיעה באינסיגניה. בעמוד 43 תוכל למצוא את ההוראות לאיפוס של המערכת.

 

http://www.vauxhall.co.uk/content/dam/Vauxhall/Europe/united_kingdom/nscwebsite/uk/Home/pdf/Owners_Services/owners_manuals/VX%20Insignia%20IM_KTA-2677-11_MY14.5_Jan%202014.pdf

 

אם יש לך שאלות נוספות או כל דבר אחר איתו אוכל לעזור לך, אל תהסס לפנות אליי בהודעה פרטית.

×
×
  • תוכן חדש...