Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף GTI 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני בשלבי התעניינות בגולף GTI ידנית חדשה (החל מ 203000). לאור המפרט העלוב שבו הGTI המגויירת מיובאת לישראל (סאנרוף מטופש וכפתור התנעה מיותר), החלטתי על הזמנה מיוחדת. אני מכיר הייטב את המכאניזם שבהזמנות מיוחדות אך לא בפולקסווגן. האם יש מישהו מחברי הפורום שביצע הזמנה כזו בפולקסווגן ? כמה טיפים ? איש מכירות אדיב שמבין עניין? כמה הנחה לערך ? תודה!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שבועיים נהגתי בלאון החדשה 1.8 TSI FR עם 180 כ"ס. נכון שהיא לא חזקה כמו הגולף ,אבל היא מדהימה מבפנים לא פחות מהגולף, והרגישה ספורטיבית והמחיר בדיחה ביחס למה שמקבלים.

הבנתי שיש לה פוטנציאל שיפורים גדול שמביא אותה בקלות למעל 200 כ"ס רק עם עידכון תוכנה.

השאלה אם יש גיר ידני לדגם הזה...

פורסם

והיא ממש לא מדהימה או ספורטיבית. שלא לדבר על המרחק הרב מאוד מבחינת כח (סטוק).

באמת IEC - להגיד שהיא מדהימה מבפנים זה כל כך ביזארו-וורלד, שאין לי דרך לתאר... מסך מעליב, עיצוב פלסטיקי כעור (הכל בכוונה - שלא נטעה, כדי שיהיה בידול). אבל נכון - מאובזרת ובמחיר אטרקטיבי יחסית.

אני מבין את פותח השרשור ויודע מה? אם יש היענות מצד היבואן - צור עימי קשר בה"פ אולי נבנה משהו ביחד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סיאט ליאון היא לא יותר ממשפחתית חזקה, ספורטיבית? היא ממש לא !

מי שמעניין אותו רק כח בקו ישר ולהאיץ כמו משוגע אז בבקשה. אלה שקונים GTI לא קונים אותה מהסיבות האלה....

יש היענות מצד היבואן להזמנה אישית ! כבר ביררתי, רק חשבתי אולי יש מישהו מהפורום שהזמין וישתף חווית קניה...

פורסם

בהצלחה, אני ניסיתי ללא הצלחה. יש מגוון מוגבל מאד של איבזור שניתן להזמין בהזמנה מיוחדת

ומה שציינת לא כלול.

פורסם

למה לא יבוא אישי?

גם תקבל רשימת איבזור כמו שצריך, גם תוכל להוסיף תוספות שפה הן אפילו לא אופציה בתשלום וגם תחסוך כמה גרושים (אבל תצתרך לתזז עבור העניין).

עם שער יורו כמו היום, זה אפילו נשמע יותר אטרקטיבי מתמיד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ברורות לי התגובות פה. אני חושב שגולף GTI חדשה היא רכב מצויין (ולפי הביקורות, אני גם לא היחיד שחושב כך). לגבי האיבזור (והשאלה מקורית), דווקא ב-GTI החדשה צ'מפיון מאפשרת לך לבחור בדיוק את התוספות בהן אתה מעוניין. זמן ההמתנה עומד על 20 שבועות. ניתנות הנחות מהמחיר המצויין (שוב, כל מקרה לגופו).

אתן לך את אותה העצה שנתתי לחבר שהולך לרכוש כזו - לך לסוכנות ותשאל.

פורסם

פותח השרשור,

בזמנו התעניינתי ב-GTI. האבזור לא כל כך מעליב, אך גם אני מצאתי כמה חוסרים. יש רשימת תוספות מקוריות שניתן להוסיף לרכב כאשר הדבר כרוך בהזמנה מיוחדת.

אם תלך על הזמנה מיוחדת, אל תשכח לבקש את ה-Performance pack. אמור לשדרג את הרכב בעבור תוספת לא משמעותית של כסף. פריט חובה.

הסיכוי להזמנה עם דרישות כאלה אפסי, מנסיון.

לא נכון. יש רשימה לא קצרה של תוספות מקוריות שניתן לבקש, זה כמובן כרוך בהזמנה מיוחדת, אך צ'מפיון מוכנים לעשות זאת ללא כל בעיה.

למה לא יבוא אישי?

גם תקבל רשימת איבזור כמו שצריך, גם תוכל להוסיף תוספות שפה הן אפילו לא אופציה בתשלום וגם תחסוך כמה גרושים (אבל תצתרך לתזז עבור העניין).

עם שער יורו כמו היום, זה אפילו נשמע יותר אטרקטיבי מתמיד.

שוב, את רוב התוספות ניתן להזמין גם אצל צ'מפיון. הרווח, אם בכלל יהיה כזה, לא יהיה משמעותי ברמות המחירים הללו ולבסוף, לך אתה תממש אחריות אצל צ'מפיון ברכב אשר יובא לא דרך היבואן (ואפילו לא מדובר על איזשהו דגם קצה יחסית נדיר).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

העניין הוא מה זה אצלך "רמות המחיריןם האלה" כי קודם כל בהזמנות מיוחדות אין שום הנחות ושום מבצעים ממחיר המחירון הגבוהה בהרבה וזה עוד לפני תוספות שתבחר בתשלום.

אם תשווה רכב מאובזר "כרצונך" במחירו בארץ (220+תוספות שתבחר להוסיף) לעומת רכב מאובזר זהה שתביא מגרמניה, אני בטוח שאתה יכול לחסוך לפחות 20K ש"ח.

במיוחד לאור מחירי האירו הנוכחיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פותח השרשור,

בזמנו התעניינתי ב-GTI. האבזור לא כל כך מעליב, אך גם אני מצאתי כמה חוסרים. יש רשימת תוספות מקוריות שניתן להוסיף לרכב כאשר הדבר כרוך בהזמנה מיוחדת.

אם תלך על הזמנה מיוחדת, אל תשכח לבקש את ה-Performance pack. אמור לשדרג את הרכב בעבור תוספת לא משמעותית של כסף. פריט חובה.

לא נכון. יש רשימה לא קצרה של תוספות מקוריות שניתן לבקש, זה כמובן כרוך בהזמנה מיוחדת, אך צ'מפיון מוכנים לעשות זאת ללא כל בעיה.

שוב, את רוב התוספות ניתן להזמין גם אצל צ'מפיון. הרווח, אם בכלל יהיה כזה, לא יהיה משמעותי ברמות המחירים הללו ולבסוף, לך אתה תממש אחריות אצל צ'מפיון ברכב אשר יובא לא דרך היבואן (ואפילו לא מדובר על איזשהו דגם קצה יחסית נדיר).

ההבדל ביננו הוא שאתה התעניינת אני לעומת זאת כבר כחודשיים אחרי הרכישה !

לא ניתן להזמין גם בהזמנה מיוחדת את ה Performance pack , לא ניתן לבטל את גג השמש הפנורמי,

והכי גרוע ההנחות רק לרכבים במלאי, הזמנה מיוחדת מחייבת מחיר מחירון רשמי פלוס תוספות יקרות.

תאמין לי עברתי לא פחות מ 4 סוכנויות שונות, בתחילה קבלתי מגוון תשובות, אבל כשזה הגיע לתכלס

זה תמיד הגיע לזה שהסוכן שולח מייל לאישור ומסורב, לבסוף התפשרתי על רכב מהמלאי.

פורסם

בכל זאת כשאתה מוציא מכיסך כ- 220K, לא מעט כסף. אתה מצפה לקבל שירות בהתאם.

אל תתפשר על שום דבר, במקום להזמין מיבואן שלא מוכן לתת שירות, תקנה אחת בייבוא אישי.:idea:

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

• תוכן חדש...