Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף GTI 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העניין הוא מה זה אצלך "רמות המחיריןם האלה" כי קודם כל בהזמנות מיוחדות אין שום הנחות ושום מבצעים ממחיר המחירון הגבוהה בהרבה וזה עוד לפני תוספות שתבחר בתשלום.

אם תשווה רכב מאובזר "כרצונך" במחירו בארץ (220+תוספות שתבחר להוסיף) לעומת רכב מאובזר זהה שתביא מגרמניה, אני בטוח שאתה יכול לחסוך לפחות 20K ש"ח.

במיוחד לאור מחירי האירו הנוכחיים.

מי אמר לך כזה דבר? המחיר צנח ב-20,000 ש"ח לפני שהוצאתי מילה מהפה.

ההבדל ביננו הוא שאתה התעניינת אני לעומת זאת כבר כחודשיים אחרי הרכישה !

לא ניתן להזמין גם בהזמנה מיוחדת את ה Performance pack , לא ניתן לבטל את גג השמש הפנורמי,

והכי גרוע ההנחות רק לרכבים במלאי, הזמנה מיוחדת מחייבת מחיר מחירון רשמי פלוס תוספות יקרות.

תאמין לי עברתי לא פחות מ 4 סוכנויות שונות, בתחילה קבלתי מגוון תשובות, אבל כשזה הגיע לתכלס

זה תמיד הגיע לזה שהסוכן שולח מייל לאישור ומסורב, לבסוף התפשרתי על רכב מהמלאי.

התוספות המיוחדות מופיעות במחירון הוספות. Performance pack כן ניתן לקבל. סוכנות פולקסוואגן חיפה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל התוספות האפשריות ל-5 דלתות DSG ההצעה עמדה על 246,000 ש"ח. (לאחר הנחה...)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
מי אמר לך כזה דבר? המחיר צנח ב-20,000 ש"ח לפני שהוצאתי מילה מהפה..

זה כי רצית לקנות רכב "סטנדרטי".

בהזמנה מיוחדת אתה משלם מחירון, לא שקל פחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תוותר על החווית קניה ולך ב245 תביא לך איזו 135 מיד2 ואם תלחץ ישאר לך עודף לדלק ותאמין לי רק טוב יעשה לך בלב

פורסם

בוא אספר לך משהו...היה לי m135, גם היה לי 1M, ועוד מגוון מכוניות קצה בשנים עברו. הכבישים המחורבנים בישראל מוציאים ממני כל חשק לנהוג על מכונית קצה באדמת הקודש. הגולף GTI החדשה מנגד משלבת משהו יוצא מן הכלל של נוחות, ספורטיביות ופרקטיות (כל חודש אני בגרמניה ושם אני משכיר מAVIS כל פעם GTI) והיא מכונית הרבה הרבה יותר טובה מהBMW 135, אלא אם כן אתה ילד שמתלהב להוציא את הזנב בכל פניה...

פורסם
מי אמר לך כזה דבר? המחיר צנח ב-20,000 ש"ח לפני שהוצאתי מילה מהפה.

התוספות המיוחדות מופיעות במחירון הוספות. Performance pack כן ניתן לקבל. סוכנות פולקסוואגן חיפה.

תראה, אני הרבה פחות פעיל ממך בפורום אבל בנושא זה חפרתי כמה חודשים וכן גם קראתי את ההתרשמות שלך כאן.

דברתי עם כמה סוכנים מסוכנויות שונות כולל הסוכנות המרכזית בבני ברק, התיעצתי עם מנהל אולם, ואין מה לעשות

יש מישהי בצמפיון ששכחתי את שמה והיא אחראית על כל נושא ההזמנות מיוחדות, והסוכנים בכדי אפילו לתת הצעת מחיר מודפסת

להזמנה מיוחדת חייבים לקבל את אישורה.

אני ניסיתי להחליף את גג השמש באיבזור אחר וסורבתי, היא הסכימה רק לגמישות קלה בהפרדת חבילת הקסנון ובאפשרות

להסרה של הנעה ללא מפתח.

פורסם

הייתי גם בסוכנות. מה שמעצבן אותי בפולקסווגן במקרה הזה שהם נוהגים להשמיט או שהם שמים זין או שהם חושבים שכל הלקוחות מטומטמים ( 99 אחוז באמת מטומטמים) תוספות כמו בלימה אוטומטית בעיר במצב חירום, ניתור שטח מת והכי חשוב סייען אור גבוה שנקרא dynamic light assist, מאפשר לנהוג עם אור גבוה קבוע בכביש חשוך ללא סינוור התנועה. לכם מוכרים את הקסנון הפשוט, לא המתוחכם עם התאורה המסתגלת....המנהלת מוצר שלהם כאן לא שמעה על זה, מעדיפים להשתיל סאנרוף מטופש...

פורסם

לא רק ברכב הזה אגב. גם בבמוו ישנם תוספות שהיבואן לא מתלהב להביא לארץ למלאי שלו, אלא רק בהזמנה מיוחדת.

כנראה שזה עניין של תקינה ושיקולים כלכליים.

מדובר במערכות מתקדמות יותר, יקרות ורגישות יותר.

לבטח, רוב האנשים בתום תקופת האחריות לא יתלהבו לתקן מערכת יקרה על חשבונם.

M-TECH E46

פורסם
זה כי רצית לקנות רכב "סטנדרטי".

בהזמנה מיוחדת אתה משלם מחירון, לא שקל פחות.

לא. התעניינתי ב-3 דלתות ידנית, עם קסנון, חיישנים מקוריים ו-performance pack - זו הזמנה מיוחדת.

תראה, אני הרבה פחות פעיל ממך בפורום אבל בנושא זה חפרתי כמה חודשים וכן גם קראתי את ההתרשמות שלך כאן.

דברתי עם כמה סוכנים מסוכנויות שונות כולל הסוכנות המרכזית בבני ברק, התיעצתי עם מנהל אולם, ואין מה לעשות

יש מישהי בצמפיון ששכחתי את שמה והיא אחראית על כל נושא ההזמנות מיוחדות, והסוכנים בכדי אפילו לתת הצעת מחיר מודפסת

להזמנה מיוחדת חייבים לקבל את אישורה.

אני ניסיתי להחליף את גג השמש באיבזור אחר וסורבתי, היא הסכימה רק לגמישות קלה בהפרדת חבילת הקסנון ובאפשרות

להסרה של הנעה ללא מפתח.

שוב, כל מה שאני כותב הוא על בסיס הניסיון עם סוכנות חיפה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אם אתה באמת רציני להזמין, אל תוותר להם על הDYNAMIC LIGHT ASSIS, תאורה עם אלומת אור גבוה מסתגלת ולא מסנוורת. זה חלק נוסף מחבילת קסנון, אני נוהג הרבה בחו"ל עם מכוניות שמצוידות במערכת הזאת, זה הבדל שמיים וארץ לנהוג עם המערכת ובלעדיה, זה חלק מתנאי שלי להזמנה, בינתיים בסוכנות ברמת גן אומרים אי אפשר, כמו שאמרו פעם על ה PERFORMANCE PACK, אני מאמין שעם קצת לחץ מכמה קלינטים פוטנציאליים הם יוסיפו את זה במסגרת הזמנה מיוחדת כמובן...

פורסם

כל התוספות האפשריות שניתן להזמין לדבריה של הנציגה :

קסנון, לדים אחורה, ג'אנט 18', חיישנים קדימה + אחורה (לא התקנה בארץ), מצלמה מקורית - סמל, הנעה ללא מפתח, קילס גו.

אגב, לי הפריע שמראות מתקפלות אין, כל אחד וההעדפות שלו. בכל אופן אחרי נסיעת מבחן ב -7 יש את מה שחסר ב-6, הגה יותר מתקשר, בגבוהות יותר חזקה, לי הכיסא היה קצת פחות אוחז מה-6.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
כל התוספות האפשריות שניתן להזמין לדבריה של הנציגה :

קסנון, לדים אחורה, ג'אנט 18', חיישנים קדימה + אחורה (לא התקנה בארץ), מצלמה מקורית - סמל, הנעה ללא מפתח, קילס גו.

אגב, לי הפריע שמראות מתקפלות אין, כל אחד וההעדפות שלו. בכל אופן אחרי נסיעת מבחן ב -7 יש את מה שחסר ב-6, הגה יותר מתקשר, בגבוהות יותר חזקה, לי הכיסא היה קצת פחות אוחז מה-6.

וגם !! בקרת שיוט שב 6 נעלמה וחזרה ב 7

קובי

:-)

• תוכן חדש...