Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוכנה נתפסת בגלל שלא מחליפים נוזל בלמים או אם הגומית אבק של הבוכנה קרועה ונכנס לכלכוך לבוכנה ולצילינד ולגומיה של הבוכנה.

פורסם

אז אתה אומר שלסיליקון במובילים יש זמן חיים בלתי מוגבל? אני מכיר שצריך לפרק לנקות ולהחליף גריז סיליקון כי גם עם הגומיה שלמה, הזמן השימוש והחום עושים את שלהם.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

נו אז? לאגרים סגורים של גלגלים למשל יש גריז לכל החיים ומיסבים מחזיקים שנים על שנים ובתנאים קשים.

עובדה שהיא שאין שום הנחית ליצרנים לגרז מחדש את המובילים גם החלפת בלמים ועושים גירוז עם עושים שיפוץ קליפר ותו לא

פורסם

אני מתאר לעצמי שרוב המוסכים נוגעים במובילים רק כאשר יש בעייה.

לשם גירוז הפינים הצפים טויוטה מציינים כי יש להתשמש ב"גריז גליקול על בסיס סבון ליטיום" (lithium soap based glycol grease).

מיותר לציין שאף חנות חלפים לא הבינה על מה אני מדבר. אם למישהו מהפורום יש תובנות בעניין אשמח לשמוע ולהימנע מתשלום של 100 ש"ח על גריז מקורי של טויוטה שמגיע בשפורפרת פיצית של 10 גרם.

4a445be4d845.png

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכולם בסוף החלפתי בעצמי והאמת שזה לא לקח הרבה זמן יחסית לפעם ראשונה. תודה רבה לבוקי על תרומת הכריז ועל הכוונה לחנויות נורמאליות שאכן מוכרות מנקה בלמים. צולמו תמונות ככה שאם תרצו אעלה גם תמונות מהתהליך. לגבי המובילים, איתן פוזיילוב בעל המוסך של הקלאסיקות, היה במקום( חבר של הבוס שלי) ודיברנו קצת על התהליך והוא אמר שמבחינתו ניתן בהחלט לגרז עם גריז נחושת את המובילים ואכן זה מה שעשיתי.

פורסם

בפעם האחרונה שהחלפתי בלמים קומפלט לכל האוטו,

לא זכור לי ששמו גריז ...

זה משהו קריטי ? אפשר להחליק ?

יש להם גם קצת חריקות בעצירה,

לא משהו שלא מאפשר לי לנסוע בצורה תקינה.

פורסם
בפעם האחרונה שהחלפתי בלמים קומפלט לכל האוטו,

לא זכור לי ששמו גריז ...

זה משהו קריטי ? אפשר להחליק ?

יש להם גם קצת חריקות בעצירה,

לא משהו שלא מאפשר לי לנסוע בצורה תקינה.

אם אין לך רעשים בבלימה הכל בסדר.

פורסם

היה לי רעש מעצבן שהגיע מגלגל ימין קדמי בנוסף היה ריח שרוף ומוזר. לאחר החלפת הבלמים הריח נעלם אך הרעש התחזק וגם תחושה של בורג תקוע בגלגל (אין בורג) כמו מלא נקישות כאלה במהירויות של 70 80 קמ'ש. מה עליי לבדוק? איזון גלגלים\ פרונט\ציריה\ אנערף?

פורסם
היה לי רעש מעצבן שהגיע מגלגל ימין קדמי בנוסף היה ריח שרוף ומוזר. לאחר החלפת הבלמים הריח נעלם אך הרעש התחזק וגם תחושה של בורג תקוע בגלגל (אין בורג) כמו מלא נקישות כאלה במהירויות של 70 80 קמ'ש. מה עליי לבדוק? איזון גלגלים\ פרונט\ציריה\ אנערף?

האם בדקת במיקרה שהקאליפר לא תפוס? לגבי הנקישות ייתכן ומדובר במיסב, צריך לבדוק.

פורסם

איך בודקים את זה? הצלחתי להחזיר למקום את הבוכנה הראשית (רק ככה ניתן להכניס רפידות חדשות) לאחר מכן לחצתי על הבלם כמה פעמים והוכנה התקדמה למיקום החדש. זה עוזר?

פורסם

גריז נחושת תוקף גומי .ייתכן שלא תרגיש זאת כרגע ,אבל בהמשך גומיות המובילים עלולים לההרס.

עדיף לא לגרז כמו שאמרו אם אין לך גריז מתאים.

• תוכן חדש...