Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר נהיגה קשה יוצא מאזור המנוע ריח שרוף כזה. מזכיר ריח של שמן ופלסטיק.

יצא לי לראות רכבים במגרש הכנת רכב חדש שלחצו עליהם וגם הם הוציאו ריח כזה.

השאלה שלי אם זה תקין.

ומאיפה מגיע הריח

פורסם

יכול להיות ריח של בלמים, ריח של קלאצ' או שילוב של שניהם.

חוץ מזה רכב חדש מדיף ריח מסריח בכמה עשרות קילומטרים הראשונים לחייו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מכיר את הריח של הקלאץ טוב מאוד. וגם ריח של בלמים ( בדיוק כמו ריח שיש אחרי ניסור בדיסק חשמלי )

זה לא זה.

פורסם

ואולי זה תמהיל של שלושת הדברים: צמיגים, בלמים וקלאץ׳...

תראה אולי יש איזה עשן כשאתה מרגיש את הריח

פורסם

לא מטריד, זו פשוט ישראליות במיטבה. 0 ערך לרכוש של אדם אחר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי ריח של שמן שרוף ו / או שילוב של אטם ראש מנוע. היה לי יוצא ריח שרוף כזה כאשר הייתי נותן בראש ללאון שלי הקודמת 1.8 TSI. לדעתי זה תקין. דאג רק להשתמש בשמן מנוע איכותי סינטטי מלא אם אתה נוהג לתת בראש לרכב שלך. ולהחליף אותו לעיתים תכופות מהמלצת היצרן. אני אישית טוען כי רכב מוגדש במיוחד יש צורך להחליף שמן מנוע לעיתים קרובות יותר. המלצות יצרן לחלק בשתיים ולפעמים בשלוש.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
לא מטריד, זו פשוט ישראליות במיטבה. 0 ערך לרכוש של אדם אחר.

בא לקוח ששילם על רכב ממיטב כספו ואז בא משנע אטום וקורע את הרכב בתקופה הכי קריטית בה הוא חייב להיות בהרצה!

זה על גבול המקומם!

פורסם

יש לי מין תרגיל כזה שלפני שאני נותן לנהג של הליסינג את הרכב (בדרך לטיפול) אני מאפס את הטריפ במחשב הדרך.

אני שומר על צריכת דלק של 14.7ק"מ/ל.

קבוע אני מקבל את הרכב עם צריכת דלק של 4-5 קמ"/ל, יש לך רעיון למה?

התלוננתי על זה פעם, נפנפו אותי בקשקוש של "זה בכלל לא רכב שלך, מה אכפת לך?"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מדבר על רכבי ליסינג משופשפים.

אני מדבר על רכב חדש שאופי הנהיגה בו קריטי הרבה יותר ב-1000 הק"מ הראשונים.

פורסם

אני רק אציין שהבוחן במגרש המסוים הזה אמר ״ רק מטומטם קונה מפה אוטו ״ אחרי שהוא בלם בעזרת הפארקינג.

המחיר של הרכב מעל 220k

אגב תמליצו לאנשים לא לקנות רכב מתוצגה. רכבים מגיעים למגרש במצב הובלה. מוגבלים ל40 קמ״ש. לפני השחרור פותחים אותם.

לפני תצוגה הרכב נפתח. וחוזר פתוח למגרש.

תבינו לבד מה עושים לו.

• תוכן חדש...