Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום ברשותי יונדאי אנטרה 2001 ויש לי בעיה בהדלקה המזגן ברכב

כשאני רוצה להדליק את המזגן אין תגובה במפסק שמסובבים (מצורך בתמונה) פשוט לא יוצא אוויר לא חם ולא קר פשוט כלום

לאחר שאני משחק אתו שמאלה ימינה ככה עד שהוא עובד

אשמח לקבל ממכם עזרה בנושא

20150307_183020.jpg

פורסם

האם המתג עובד במהירויות מסויימות מתוך ה-4?

או שיש בעיית מגעים בקונקטור שמתחבר מאחורה למתג, או שיש לך בעיית בנגד מהירויות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה לא עובד בשום מהירות

אני לא יודע עם יש קשר אבל אתמול נשרף לי הפיוז של הרדיו אבל כבר הוחלף

פורסם

יכול להיות קשר בכל מקרה צריך לפרק את הפנאל ולבדוק את המחבר שלו העסק ולבצע בדיקות מתחים כשאר הפאנל מחובר לראות איפה בעיית המגע או מפל המתח.

פורסם

לאחר בדיקה נוספת כאשר אני מתחיל לסובב את המתג ל1 אז נגיד עם אני טיפה לפני ככה בארך ב0 וחצי אז יש תגובה של הA/C ( מנורה נדלקת ) אבל ברגע שאני מגיע ל1 אז לא מגיב

ואגב איך אני יוכל לדעת עם זה

נגד מהירויות ואיפה אני יכול למצוא אותו

פורסם (נערך)

עזוב רגע את הנגד כי הבעיה כנראה בפאנל עצמו , עובדה היא כשאתה משחק עם הבורר ויש פעולת מפוח

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

נגד מהירויות בדרך כלל מתחת או מאוחרי התא כפפות, ומתחבר אליו תקע

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)
עזוב רגע את הנגד כי הבעיה כנראה בפאנל עצמו , עובדה היא כשאתה משחק עם הבורר ויש פעולת מפוח

אז צריך להחליף את כל

הפאנל ?

ועם כן כמה צריך לעלות דבר כזה ?

עריכה אחרונה על ידי alondon
פורסם

חזרתי לעדכן

היום אני ואסף (asafasaf) פרקנו את כל הפנאל וחידשנו את המגעים עם בדיל נכון לרגע זה זה עובד יותר טוב אבל ממש רחוק מלהיות משולם צרפתי כמה תמונות אבל אין דרך אחרת אלה להחליף את המפסק תודה לכול מי שעזר פה וגם כמובן לאסף שהשקיע מהזמן שלו

20150308_110647.jpg20150308_120939.jpg20150308_121848.jpg

• תוכן חדש...