Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מתחיל ככה לפני טיפול 10000 שביצעתי יום חמישי אחרון הרכב מניע תקין הכל בסדר ואחרי טיפול 10000 שעשיתי במוסך הרכב לא הניע למוסכניק שם, הטיפול התחיל ככה הוא הרים את האוטו על הליפט הוציא בורג ושפך משם את כל השמן אח"כ פירק את המסנן שמן והחליף אותו לחדש או דבר בדיוק כמו שהיה של MANN הוריד הרכב ושם שמן סינטטי מלא כמו שביקשתי אח"כ פירק את החוטי הצתה והחליף את הפלגים ושם אותם פלגים של BUSH עם 3 אלקטרודות כמו שהיה וחיבר את החוטי הצתה וביקש ממני להניע האוטו לא הניע המוסכניק טען כי זה כנראה החוטי הצתה והחליף אותם וביקש ממני להניע שוב והרכב לא הניע, המוסכניק טעה בסדר של החוטי הצתה שהחליף אך עדיין לא ידענו, ניסינו שוב כמה פעמים ולא הצלחנו, רק אחרי שהגיע מוסכניק אחר וסידר את החוטי הצתה האוטו הניע לנו וגם זה אחרי פעם אחת שלא הניע, יצאנו לעשות סיבוב באוטו האוטו נוסע רגיל לגמרי הגענו חזרה למוסך, כיבנו מנוע סגרנו תשלום ואמרנו שלום יפה, אני יוצא החוצה בא להניע האוטו לא מניע שוב אחרי כמה פעמים האוטו מניע המוסכניק טוען שזה בעיה בטוח בעיה חשמלית והלך לחשמלאי לבד חוזר לאחר כמה דקות וטוען שחשמלאי אומר לו שבסוויץ יש מערכת חשמלית שיש בה בעיה ואומר זה שזאת מחלה באיביזה האלה ושהחשמלאי שלו מחליף סוויצים כמו גרביים לאנשים, והראה לי מה לעשות עד שאני יחליף סוויץ, הוא אמר לי לחכות עד שכל המערכות של האוטו עובדות ואז לנסות להניע אם המחוגים נופלים זה לא יניע ואם הם לא נופלים אז האוטו יניע,

השאלה שלי אם הרכב עושה בעיות בגלל שהמוסכניק טעה בסדר של החוטי הצתה או בגלל שבאמת הבעיה היא בסוויץ?

לציין כי תמיד הייתי מחכה עם שבלוח שעונים היה נעלם ה-ln 02 ורק אז הייתי מניע לפי מה שאבא שלי אמר לי כשנתן לי את הרכב, הרכב נמצא במשפחה למעלה מ6 שנים ובחיים לא עשה את הבעיה הזאת הוא אצלי רק שנה ובחיים לא עשה לי בעיות רק אחרי הטיפול הזה הכל התחיל.

אשמח לתשובות ומצטער על אורך השאלה.

פורסם

הבעיה היא שאני לא יודע אם באמת הבעיה היא בסוויץ

האם יכול להיות קשר בין השניים? בין החוטי הצתה ושהאוטו לא מניע רק אחרי שכל השעונים בלוח שעונים עולים?

פורסם

לכאורה לא נשמע שיש קשר ישיר.

לטעות בסדר חוטי הצתה יגרום לכך שהרכב לא יניע, ובד"כ לא יותר מזה. ברגע שהסדר תוקן הרכב הניע.

אל תשכח רכב שנת 99 זה כבר לא צעיר, תקלות צצות ועוד יצוצו בעתיד.

תחשוב לדוגמא כמה פעמים סובבתם סוויצ' בנסיונות ההנעה, שוב ושוב ושוב, על סוויץ' ישן ועייף זה יכול להיות הטריגר בשבילו להתקלקל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• ספונסר פורום
פורסם

אכן לא נראה קשור עיניין החוטים לבעיית ההנעה שעכשיו יש אצלך

בכל מקרה כדאי שתתארגן על מוסך מקצועי שמכיר את הרכב שלך ולא

ניגש לחפש שכן על כל תקלה שצצה פתאום .

אם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה מקצועית של העיניין ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מניסיון עם אותו רכב ואותו שנתון (תראה הודעות שלי) הבעיה היא ב-ס-ו-ו-י-ץ!!!

הפתרון אצלי היה עקיפה של הסוויץ + ממסר הנעה, ממה שהבנתי ברכבים ישנים הסוויץ נשחק עד לרמה שלא מניע, פעם הבאה שלא מניע תנסה לסובב את הסוויץ קצת יותר חזק לכיוון המנוע.

פורסם (נערך)

ייתכן ומתג ההתנעה התקלקל הוא מצוי מתחת לדש בורד מחייב מוסך שמבין היתה לי בעיה כזאת באיביזה 2001 שלי יום אחרי שהיא הוצאה מהחברה פעם הניעה פעם לא פרקו את כל הד'ש בורד ומצאו שהתקלה היתה במתג ההתנעה שהוחלף וראה איזה פלא האוטו מניע.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי oferbz

עופר בן צבי

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על התשובות..

אגב רון אני מנתיבות ככה שמאוד רחוק לי להגיע אליך לבדיקה תודה מראש אשמח למכר שלך באזור.

דבר נוסף שנזכרתי המוסכניק פירק את הדבר הזה שמתחברים אליך החוטי הצתה ועוד חוט שדומה לחוטי הצתה, רק ששתי הצדדים שלו נראים כמו ההתחלה של החוטי הצתה, והשחיז שם משהו אין לי מושג מה אגב,

ובנוסף לקח לי עלות נוספת על החוי הצתה 120 ש"ח שהבנתי ממכר שאין מחירים כאלה לפי מה שידוע לו לחוטי הצתה איכותיים..

• תוכן חדש...