Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לדבוק בשרשור אחד במקום לפתוח כל רגע שרשור נוסף.

- נסה לנתק את ה-6X9 אצלך ותראה אם יש הבדל.

- חפש בפורום המלצות למתקינים קרובים אליך ככל הניתן והשקע את הזמן להגיע לאחד מהם.

- שים עין על מועדים של מפגשי פורום אודיו, והגע לאחד מהם. שם ישמחו לעזור לך פרונטלית.

פורסם
אפשר לדבוק בשרשור אחד במקום לפתוח כל רגע שרשור נוסף.

- נסה לנתק את ה-6X9 אצלך ותראה אם יש הבדל.

- חפש בפורום המלצות למתקינים קרובים אליך ככל הניתן והשקע את הזמן להגיע לאחד מהם.

- שים עין על מועדים של מפגשי פורום אודיו, והגע לאחד מהם. שם ישמחו לעזור לך פרונטלית.

6X9 הכוונה לרמקולים ? אם כן הסאב בלבד מחובר למגבר .

פורסם

בילבלתי בינך לבין מישהו אחר.

טעות, טועים, טעינו.

בכל אופן, אם יש רמקולים שנמצאים על המגש מאחור, נסה לנתק אותם, גם אם לא מחוברים למגבר.

פורסם
בילבלתי בינך לבין מישהו אחר.

טעות, טועים, טעינו.

בכל אופן, אם יש רמקולים שנמצאים על המגש מאחור, נסה לנתק אותם, גם אם לא מחוברים למגבר.

אין שם שום רמקולים .

אני אסביר באופן מקוצר , הצלילים שהסאב מפיק טובים בקצב אפילו הסאב רוקד בקצב הנכון , מה שחסר זהו אפקט הבומים (רעידות) שמשום מה אין לי אותו .

עכשיו , מפני שרק הסאב מחובר למגבר- הוא מחובר בגישור - של ערוץ 2 ופלוס של ערוץ 1 .

אם אחבר אותו ל- 1 ו+ 1 יהיה הבדל ? זה מסוכן ?

פורסם
כן, יהיה הבדל.

הספק המגבר ירד בערך בחצי.

אין סכנה, זה כמו חיבור של כל רמקול אחר.

טוב תודה בכל מקרה אין הבדל לא משנה מה . או שהמגבר הלך או שהסאב .

לדעתי זה הסאב כי הGAIN שלו היה שבוע במקסימום והתדר היה 125HRZ .

יש לך רעיון נוסף או שאתה מסכים איתי שאחד מהשנים לא תקינים ?

פורסם

את הסברה לגבי תקינות הסאב, גם אני וגם 'מלך האודיו' כבר העלנו בשרשור אחר.

ולמען האמת, אני כבר מבולבל מכל השרשורים שאתה פותח.

גש לבעל מקצוע שיאבחן את המצב ויתן לך הצעת מחיר על תיקון/החלפת ציוד.

פורסם
את הסברה לגבי תקינות הסאב, גם אני וגם 'מלך האודיו' כבר העלנו בשרשור אחר.

ולמען האמת, אני כבר מבולבל מכל השרשורים שאתה פותח.

גש לבעל מקצוע שיאבחן את המצב ויתן לך הצעת מחיר על תיקון/החלפת ציוד.

טוב תודה רבה ושבוע טוב לכולנו .

פורסם

הייתי ממקם אותו במקום אחר, סתם דוגמה שהזאב נמצא מצד ימים של תא מטען אז מי שמרגיש את רוב ה״רעידות״ זה מי שיושב ליד הנהג, כשאני ממקם אותו בצד שמאל אז הנהג מרגיש יותר את ה״רעידות״ ככה זה אצלי למשל, תנסה אין לך מה להפסיד.

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

• תוכן חדש...