Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מתקין טפטים בפורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיזיין סנטר בבני ברק יש חנות טפטים שישי להם מתקינים. כעיקרון צריך לדעת לעבוד עם חומרים שונים ולדעת להדביק אותם. זה לא פשוט כלל ועיקר.

יש לי בבית מלא טפטים מכל מיני סוגים ובכל מיני מקומות, כולל תקרה.

כששיפצתי אצלי בבית היה בצוות של הקבלן בחור אחד מאוקראינה שזאת הייתה התמחות שלו. לפי הוראות הוא ידע להגיד לך איזה חומר הטפט עשוי וכמה צריך, וידע להעיר על נקודות בעייתיות בדמיונה הפורה של מעצבת, והכי חשוב להדביק אותם בצורה המושלמת בלי שרואים את התפרים.

לדעתי אין מישהו בארץ שמסוגל לתת איכות עבודה כזאת.

הבעיה שזה היה אח של אחד הפועלים שבא לחלטר לכמה חודשים בארץ. בארץ הנושא לא מפותח.

פורסם
בדיזיין סנטר בבני ברק יש חנות טפטים שישי להם מתקינים. כעיקרון צריך לדעת לעבוד עם חומרים שונים ולדעת להדביק אותם. זה לא פשוט כלל ועיקר.

יש לי בבית מלא טפטים מכל מיני סוגים ובכל מיני מקומות, כולל תקרה.

כששיפצתי אצלי בבית היה בצוות של הקבלן בחור אחד מאוקראינה שזאת הייתה התמחות שלו. לפי הוראות הוא ידע להגיד לך איזה חומר הטפט עשוי וכמה צריך, וידע להעיר על נקודות בעייתיות בדמיונה הפורה של מעצבת, והכי חשוב להדביק אותם בצורה המושלמת בלי שרואים את התפרים.

לדעתי אין מישהו בארץ שמסוגל לתת איכות עבודה כזאת.

הבעיה שזה היה אח של אחד הפועלים שבא לחלטר לכמה חודשים בארץ. בארץ הנושא לא מפותח.

אני מכיר אישית אדם מקצועי שמכיר את כל סוגי הטפטים והדבקים רק שהוא מהמרכז ורק לעבודות גדולות יוצא מהאזור, אחד שהדביק באיקאה בקריות את הטפטים.

אל תתעסק עם זה לבד צריך נסיון והרבה סבלנות.

• תוכן חדש...