Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידיד אין קשר למסך ולמספר קילומטרים, אל תשלח את הבחור לפרק מסכים, הכל נשמר ברכיב אחד מסכן שעולה 2 שקל באייביי, וזמן הצריבה שלו לוקח פחות מדקה.

בכל מקרה אם תרצה עזרה בהבנת כל התהליך דבר איתי בפרטי אני אעזור לך במה שתצטרך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בכמה קילומטרים מדובר?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
ממה שאני זוכר בפירוק של לוח שעונים מגטס, פשוט אתה פותח את הלוח שעונים הישן ומחליף את הרכיב קומפלט של המסך בין החדש לישן.

תנסה לפתוח(בעדינות) את הלוח שעונים ותראה אם ניתן לנתק את המסך בלי לשבור יותר מידיי בדרך.

אין בעיה לפרק, יש לי ידיים לזה, מה שאני חושש, שמכיוון שמדובר בשני סוגים שונים של לוח שעונים , זה יהיה שונה מבחינה טכנית, אבל שווה לבדוק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
ממה שאני זוכר בפירוק של לוח שעונים מגטס, פשוט אתה פותח את הלוח שעונים הישן ומחליף את הרכיב קומפלט של המסך בין החדש לישן.

תנסה לפתוח(בעדינות) את הלוח שעונים ותראה אם ניתן לנתק את המסך בלי לשבור יותר מידיי בדרך.

האמת, סיקרנת אותי.. ומי שמכיר אותי יודע עד כמה אני אוהב לנסות דברים חדשים.

לקחתי את הלוח החדש והתחלתי לפרקו, תחילה פירקתי את מרכז השעון, בו ניצבים שעוני החום מנוע והמד דלק. מסתבר שהם יחידה בפני עצמה ולמרות שמסך שבניהם הוא לא חלק מהם, נו מיילא, ממשיכים הלאה. המשכתי לפרק את שעון המהירות, 5 ברגים והוא יצא כפלטה אחת עם המסך,

בתחילה עשה רושם שבאמת ניתן להחליף את היחידה עצמה של השעון , אך לפני שירדתי לרכב להביא את השעון המקורי , פתחתי צילום שצילמתי בעבר של לוח השעונים המקורי וכפי שחשבתי , מבנה הברגים התופסים שונה לגמרי , כמו כן היות שהברגים האלו הינם דרכי התקשורת בין המעגל האלקטרוני האחורי לפנימי , לא ניתן גם לשנות את מיקומם לצערי.

לאחר שבחנתי היטב את הלוח מבפנים וצילמתי אותו למען הדורות הבאים, הרכבתי אותו בחזרה כנדרש ולא נשאר אפילו חלק מיותר אחד (:

הלוח לאחר הסרת המכסה

000001.jpg

הפאנל הראשון המרכזי שהוסר, 6 ברגים סה"כ ,

000002.jpg

היחידה עצמה שהוצאה מהבית שעונים

000003.jpg

הגב האחורי של הPCB

000004.jpg

פה ניתן לראות את הג'וק שכנראה עליו נשמר הזכרון , מסומן כ IC1

000005.jpg

מיקום הברגים המהדקים של הפלטה לעומת הלוח שעונים המקורי בתמונה הבאה:

000006.jpg

000007.jpg

השלב הבא, זה לנסות למצוא את התוכנה המדוברת (ללא תשלום כמובן) ולנסות לבצע צריבה לגו'ק חדש שיורכב במקום , או פשוט להשלים עם המציאות ולהרכיב אותו ולהפסיד את מעט הקילומטרז העודף ביחס למקורי.

מה אתם ... הייתם עושים?

פורסם

אולי אם תבוא עם הג'וק ביד ותבקש רק צריבה אולי יורידו קצת במחיר.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
אולי אם תבוא עם הג'וק ביד ותבקש רק צריבה אולי יורידו קצת במחיר.

הצעתי את זה, לא הלך,

בכל אופן נראה לי שאספוג את ההפרש קילומטרים ושלום על ישראל

• תוכן חדש...