Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני לומד עיצוב תעשייתי ונמצא בשלב פרוייקט הגמר שלי -בחרתי בנושא של מכונית חשמלית ואשמח אם תוכלו לענות על שאלון קצרצר שיימקד את הפרוייקט ויעזור לי בעיצוב ותכנון הרכב

תודה מראש עומרי

http://goo.gl/forms/Z72o7XAdMJ -שאלון

פורסם

תבדוק את הקישור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ישנן לא מעט שגיאות כתיב וניסוח בשאלון, מצער כאשר מדובר בסטודנט.

חלק מהשאלות חסרות משמעות, "רעשי מנוע" לדוגמה כמעט ולא קיימים כיום. ולמעט "קילומטרז' / לסוללה אחת" ול"מהירות מיירבית" כל השאלות יכולות להשאל על מכוניות רגילות.

מצטער, אני לא מבין כיצד זה קשור לעיצוב תעשייתי.

פורסם (נערך)

הוא מתכנן לייצר מכונית דו מושבית ברוחב של מטר אחד, איך אפשר להושיב שני אנשים זה לצד זה ברוחב שקטן ממטר (לא לשכוח שגם לדלתות יש עובי מינימלי כלשהו) לא הבנתי.

ואם המושבים יהיו זה אחורי זה, לאיזה אורך רכב נגיע?

כדאי כבר אופנוע.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

השאלון שלך לא ברור, וברור שלא עשית שיעורי בית בתחום.

אני לא יכול לענות עליו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מכונית חשמלית - האם תחת קטגוריה זו אתה מכניס גם דגמי כלאיים (הייבריד)?

יש לך המון שאלות לא רלוונטיות לנושא, אינספור שגיאות כתיב וניסוח. אציע לך להתחיל מחדש, ואפילו לשקול

שנית האם כדאי לך להתמקד דווקא בתחום זה.

• תוכן חדש...