Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF TSI 1400 140HP vs HONDA CIVIC 06

Tsitso
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי שתי רכבים הונדה 06 הצורה החדשה 75 אלף קילומטר ב 56 אלף ללא ספק לחטוף

וגולף 140 כ"ס TSI 100K קילומטר ב 53 לא סופי, שאני חושק בו ברמות!!

הבחור של הגולף טוען שהרכב טופל במסירות. עכשיו שאלה לגבי הגולף, משהו שאני צריך לדעת על הרכב הנ"ל? זאת פעם ראשונה שאני נכנס לרכבי טורבו.

ישנן מחלות כלשהן? אני מפחד לקנות את הרכב לא בא לי להידפק ויתחילו תקלות כלשהן . אני יודע ששתי הרכבים הם לא באותו קטגוריה ושתיהן אמינות אבל אני צריך ייעוץ רציני. תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

איזה שנה הגולף ?

לדעתי לא תמצא יותר מידיי דברים שלילים לגבי ה TSI 140 .

מנוע TSI - רוב התקלות ששומעים זה על שרשרת הטיימינג , או המותחן שלה - מאוד פשוט לפתור , נפרדים מ ~2000 ש"ח ומחליפים לשרשרת+ מותחן החדשים.

גיר DSG - רכבים עד 2013 2010 עדיין באחריות על הגיר , דווחו ועדיין מדווחות תקלות במצמדים / מחשב גיר (מכטרוניקס) / שידרוגי תוכנה . לחלק נפתרו התקלות וחלק עדיין נתקלים פה ושם בתקלות .

החלפת המצמדים יקרה (אני חושב בסביבות 3000 ש"ח כל X ק"מ) .

יש לי בעבודה סקודה רפיד 1.4TSI + DSG ליסינג , שכל יום מישהוא אחר נוהג עלייה = עוברת חיים קשים , אחרי 70K לא נתקלתי בתקלה כל שהיא עדיין .

עריכה :

הונדה ב56K ועוד מודל 2006 , נשמע לי מאוד מאוד יקר ! זה רכב בין 9 שנים !

היום אתה יכול לקנות פוקוס 2010 במחיר הזה , וישאר לך קצת עודף !

אם אתה רוצה פילפל , אתה יכול להשיג לאון 1.4 או אולי אפילו 1.8 2009 .

עריכה אחרונה על ידי פוצינו
פורסם

היום ראיתי שתי רכבים הונדה 06 הצורה החדשה 75 אלף קילומטר ב 56 אלף ללא ספק לחטוף

וגולף 140 כ"ס TSI 100K קילומטר ב 53 לא סופי, שאני חושק בו ברמות!!

הבחור של הגולף טוען שהרכב טופל במסירות. עכשיו שאלה לגבי הגולף, משהו שאני צריך לדעת על הרכב הנ"ל? זאת פעם ראשונה שאני נכנס לרכבי טורבו.

ישנן מחלות כלשהן? אני מפחד לקנות את הרכב לא בא לי להידפק ויתחילו תקלות כלשהן . אני יודע ששתי הרכבים הם לא באותו קטגוריה ושתיהן אמינות אבל אני צריך ייעוץ רציני. תודה לעוזרים

לחטוף חום אולי. 56K על רכב בן 9?

זה כבר מחיר של רכב משפחתי משנת 2009-2010.

פורסם

לגביי הגולף לא כתבת איזה שנה הרכב, הזכירו מעליי את בעיות הdsg(אם כי בתחילת הדרך הוא הגיע עם dsg6 המצויין בדוק איזה גיר נמצא שם) ואם זה מנוע הטוין המוכר גם הוא בעייתי.

לגביי ההונדה, עשה סיבוב על מאזדה 3 או פוקוס 2010 ועל ההונדה ותחליט לבד על מה עדיף לשלם, כנראה שהמכונית המבוגרת תנצח.

אם היא במצב מצויין, זה עסקה טובה לדעתי, ולמרות המחיר הירידת ערך נמוכה.

אל תשכחו שכחדשה היא עלתה 140k לדגם הלא מאובזר.

פורסם
תחפש בפורום,TSI וDSG.

נכון, יש מידע רב וגם שלילי על השילוב הזה, וכרגיל, GUGY לא עושה הבחנות, השילוב הזה עושה לו חררה, מבלי שהוא יודע או מתייחס להבדלים. הוא גם לא מדבר מנסיון, אלא ממה ששמע או קרא, לפעמים מסיפורים לא מבוססים.

הרכב שאתה מדבר עליו, סביר שהוא מסוף 2007 ועד סוף 2009. הרכב הגיע עם DSG6 ששונה מהותית מהדגם המאוחר יותר, DSG7, שבו הוחלפו מצמדים לרוב, ברכבים משנת 2010 ועד סוף 2012. ברכב כזה, משנת 2008, החליפו אצלי בזמנו את המכטרוניקס (מוח הגיר) באחריות. בעיות עם מצמדים לא היו.

המנוע, עם מגדש טורבו ומגדש על (שי מעלי קרא לו טווין) לא עשה בעיות בכלל, למעט החלפת חיישן טורבו שאובחן כתקול ביום המכירה, בעלות של כ-500 ש"ח כולל עבודה.

מדובר במנוע עם הספק של 140 כ"ס (בדור החמישי), ובדור השישי הוא שווק עם 160 כ"ס, כנראה בכיול אחר.

הרכב היה אצלי כ-3.5 שנים ואלו היו הבעיות שנתקלתי בהן, אין לי מושג אין הוא מזדקן.

פורסם (נערך)

תגיד,כל מה שאני ירשום בקשר לVAGGGGGGGGG שלך אתה תבלבל את המוח?!.

זה כבר מתחיל להיות מוזר..:shock3:

רשמתי שיעשה חיפוש,אם אתה מנסה להסתיר את האמת בעיה שלך,אני מנסה לעזור לבחור שיקבל תמונה מ-ד-ו-י-ק-ת.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם
תמונה מדויקת נותנים ע"י כתיבת עובדות, לא שמועות שמסתמכות על סיפורים.

את זה תספר את זה לכל בעלי הVAG שמתלוננים בפורום על תקלות בגירים ובמנועים,לא לי!.

אני מציע לך לעבור על הפורום הטכני,ממש לא קשה למצוא אותם,יש כמה כל שבוע.

• תוכן חדש...