Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF TSI 1400 140HP vs HONDA CIVIC 06

Tsitso
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לחטוף חום אולי. 56K על רכב בן 9?

זה כבר מחיר של רכב משפחתי משנת 2009-2010.

זה הונדה אתה לא יודע? מחיר של פלצנים ואני מתפלא שאנשים עדיין ששים לרכוש כאלה במחירונים של חדשות.

האמת שמבין ה 2 הייתי בוחר בהונדה אבל לא במחיר כזה, כי הפחד הוא יותר לגבי ה DSG של הגולף.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
זה הונדה אתה לא יודע? מחיר של פלצנים ואני מתפלא שאנשים עדיין ששים לרכוש כאלה במחירונים של חדשות.

האמת שמבין ה 2 הייתי בוחר בהונדה אבל לא במחיר כזה, כי הפחד הוא יותר לגבי ה DSG של הגולף.

הDSG 6 לא בעייתי כמו ה 7 הפחד זה השמועות לגבי המנוע. ההונדה יקרה בחיים אני לא ישלם עליה 56

אני מבולבל, אני מאוד רוצה את הגולף אבל אני מפחד רצח שלא יתחילו לי בעיות. מה עושים??

עריכה אחרונה על ידי Tsitso
פורסם

אם הוא אמין ובמצב טוב, אתה רק צריך לקחת בחשבון החלפות קלאצ'ים והמחירים, כי בגיר הזה הבנתי שהמחיר יקר יחסית.

אם אתה רוכש את הגולף לפחות תבדוק שהוחלף הקלאץ' בזמן האחרון כדי שתקבל מרווח בערך עד להחלפה הבאה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...