Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ביום חמישי בזמן שעמדתי בהמתנה לכניסה לכיכר נכנס בי רכב מאחור.

יצאתי מהרכב בדקתי שהכול בסדר ביקשתי מהגברת שפגעה בי לעצור בצד להחליף פרטים.

לרכב שלי יש שפשוף בפגוש האחורי ולוחית הרישוי והמסגרת שהיא גם מצלמה ניזוקה.

לרכב של הגברת לטענתה לא קרה כלום, אני ראיתי נזילה והסתבר שמדובר בתקלה קיימת של איבוד מים של מכל מים של וישרים.

היא ביקשה שלא לערב ביטוח, הצעתי לה שאני אלך מוסך אקבל הצעה ואגיד לה מה הסכום והיא תחליט מה טוב לה.

היום התקשרתי והיא ביקשה שאדבר עם אביה .

שוחחתי עם אביה בהתחלה הוא הכחיש לאחר מכן איים עלי שאני מנסה להוציא כסף מהבת שלו במרמה ואף אמר שאין לי מה לתבוע את הביטוח כי לא ישלמו לי. כל השיחה ניסה כאילו לאיים וכאשר ראה שאני חוזר ומדגיש שאני לא מאיים ופשוט אליך לביטוח נרגע.

אמרתי לו שלי אין שום בעיה ואני בסך הכול רציתי לעזור ואני פשוט אלך לביטוח וזהו הוא אמר שהוא רוצה לראות את הנזק ואז יחליט מה לעשות. אם צריך הוא ישלם

אני לא מתכון לשלשל את הכסף לכיסי אלא לתקן את הרכב, גם שזה שפשוף לא רציני ומבחינתי שישלם ישירות למוסך.

לא ראיתי שנגרם נזק מלבד זה רכב אבל אני לא שמאי.

מה הייתם עושים ?

מה שמצחיק שהדבר שהכי גרם לו להפסיק לאיים זו העובדה שהוא לא ידע שיש לי את כל הפרטים וברגע שהוא אמר לי שהוא לא מתכוון לתת פרטים אמרתי לו שני לא צריך ואם הוא לא יפסיק לדבר בשפה כזאת אני פשוט אפנה לביטוח ולא אאפשר לו לבדוק .

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיראה אולי הוא מנסה להגן על הבת שלו כי אולי לא מבינה בכול הדברים הללו ולא רוצה שתיפול על אחד כזה שינסה לקבל יותר מהנזק.

שיראה את הנזק,אתה בנתיים תיקח הצעת מחיר,לא ירצה? להיתראות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה אתה צריך לסבול את הכאבי ראש האלה? את האיומים האלה? מה אתה האשם פה?

הנזק משמעותי לך? רוצה לתקן אותו? תפנה לביטוח ושהם ידאגו לזה. בשביל זה אתה משלם מאות שקלים בחודש לסוכן שלך.

פורסם
תיראה אולי הוא מנסה להגן על הבת שלו כי אולי לא מבינה בכול הדברים הללו ולא רוצה שתיפול על אחד כזה שינסה לקבל יותר מהנזק.

שיראה את הנזק,אתה בנתיים תיקח הצעת מחיר,לא ירצה? להיתראות.

יתכן אתה צודק .

בכל מקרה הוא גר סמוך אלי אני אפגוש אותו בערב ירצה לשלם בבקשה לא ירצה אערב את הביטוח וזהו.

פורסם

דבר ראשון פתח תביעה אצל סוכן הביטוח שלך, לך למוסך וקבל הצעת מחיר בעזרת שמאי.

לבסוף תדאג לעדכן את הפוגע כי הוא צריך לשלם X ש"ח (למוסך) על מנת לסגור את התביעה.

מכאן והלאה הוא יכול לנסות להסתדר עם מי שהוא רוצה, עם המוסך וכו', אתה לא צריך לשבור את הראש.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
יתכן אתה צודק .

בכל מקרה הוא גר סמוך אלי אני אפגוש אותו בערב ירצה לשלם בבקשה לא ירצה אערב את הביטוח וזהו.

בשום פנים ואופן אל תפגש איתו למה להתעסק עם אנשים כאלה??? חבל על הזמן שלך.

פורסם

לא מבין למה כולם פוסלים את ההתעסקות עם הבחור, כאילו שתביעה דרך הביטוח לא דורשת התעסקות (אם הבחור מבוטח ללא סוכן, זה כאב ראש לא קטן).

פורסם

פות"ש - מעשה אבות סימן לבנים. אם האבא לקח את השיחה למקום של איומים, במקומך הייתי מנתק מגע ומעביר את כל הסיפור לחברת הביטוח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יש לי הרגשה שאם תיפגשו פנים אל פנים,השיחה תהיה אחרת ונעימה יותר.

השאלה איך הבת הציגה את המצב,אולי היא קצת עיגלה דברים ובגלל זה הוא היה כזה.

לפני 7-8 שנים אבא שלי נסע לאחור שבר פנס אחורי לרכב,הבעלים יצא כולו נסער,עצבני,צועק.

יום למחרת נפגשו איתו שוב פעם ונתנו לו פנס,הוא התנצל על אתמול אם אמר משהו לא במקום ולא רצה לפגוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כי זה בזבוז זמן מיותר, הימור 50:50 אם ירצה לשלם או לא, עדיף ללכת על בטוח. גם אם הוא מבוטח בביטוח ישיר (כמוני) תאמין לי שזה ממש לא בעיה, מסבירים הכל בטלפון ולא צריך לצאת מהבית (להגיע למוסך צריך בכל מקרה גם אם לא דרך הביטוח).

לפני 7-8 שנים אבא שלי נסע לאחור שבר פנס אחורי לרכב,הבעלים יצא כולו נסער,עצבני,צועק.

יום למחרת נפגשו איתו שוב פעם ונתנו לו פנס,הוא התנצל על אתמול אם אמר משהו לא במקום ולא רצה לפגוע.

אתה מדבר על מצב הפוך, במקרה הזה הנהג הפוגע (או מישהו מטעמו) מתנהג כאילו הנפגע חייב לו משהו.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני רוצה להימנע ממצב שבסופו של דבר אני אצטרך לתבוע את הביטוח שלי , כמו שאמרתי הנזק לא גדול סך הכל 1500 ₪ +- לכן חשבתי שעדיף אולי לסדר את העניין כך מבלי ערב ביטוח.

אם אני פונה לבטוח ומזמין שמאי אני למעשה מתחיל תהליך ללא חזרה ככה שבסוף אני יכל להגיע למצב שחברת הביטוח של הפוגע לא תירצה לשלם, מזה אני חושש, אם הנזק היה מאוד רצוני כמובן שלא הייתי נכנס זה.

האם יש דרך לפנות לביטוח בלי לסכן את עצמי בפרימיה והוצאות.

פורסם
אני רוצה להימנע ממצב שבסופו של דבר אני אצטרך לתבוע את הביטוח שלי , כמו שאמרתי הנזק לא גדול סך הכל 1500 ₪ +- לכן חשבתי שעדיף אולי לסדר את העניין כך מבלי ערב ביטוח.

אם אני פונה לבטוח ומזמין שמאי אני למעשה מתחיל תהליך ללא חזרה ככה שבסוף אני יכל להגיע למצב שחברת הביטוח של הפוגע לא תירצה לשלם, מזה אני חושש, אם הנזק היה מאוד רצוני כמובן שלא הייתי נכנס זה.

האם יש דרך לפנות לביטוח בלי לסכן את עצמי בפרימיה והוצאות.

אין דבר כזה לא תרצה לשלם. פגעו בך מאחורה = חייב לשלם

אין לך שום פריימה וההוצאה היחידה זה שמאי שאתה מקבל עליו החזר.

פורסם
אין דבר כזה לא תרצה לשלם. פגעו בך מאחורה = חייב לשלם

אין לך שום פריימה וההוצאה היחידה זה שמאי שאתה מקבל עליו החזר.

איך זה עובד, תפרט ?

• תוכן חדש...