Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
יש פס"ד בפורום משפטי שהודבק על 3 שרשורים שמדגים עד כמה תלושה מהמציאות התפיסה שלך של סיכוי כ"אפסי ולא רלוונטי. אתה יודע מה פות"ש אמר בשרשור הראשון? "סרט תורכי!". הרגיש שהוא בסצנה מסרט דל תקציב אבל זאת הייתה המציאות.

אז תמשיך לחשוב שתאונות אחור-חזית ונהגים שקרנים הם סיכויי אפסי ולא רלוונטי. מה אכפת לי, זה הרכב שלך והכסף שלך.

ומה שאני בא להגיד, וגם אחרים פה, זה שוודאי שהוא צריך לקבל מה שמגיע לו, אך עדיף שלא יפעיל את הביטוח! קרא את מה שכתב אורן כמה תגובות מעליי ותבין למה הפעלת המקיף רק תפגע בו ואין בה הגיון כשזהות הפוגע ידועה וכשהוא מבוטח לנגד נזקי צד ג' (בהנחה וכן).

אספר מקרה שהיה לי לפני 12 שנה.

חבר עשה תאונה עצמית וירד לתוך תעלה שבקצה עקומה בירידה. סיבוב מסוכן מאוד בהר הצופים מתחת לקמפוס של האוניברסיטה העברית. באתי לעזור לו והחנתי את הרכב שלי במפרץ חניה שממוקם לאורך הכביש, מעט לפני העקומה שהעיפה את החבר לתעלה.

הרכב שלי חנה בחניה מסודרת בתוך מפרץ חניה במקביל לשפת המדרכה.

הגיע גרר להוציא את הרכב של החבר מהתעלה.

הגרריסט חסר האחריות מיקם את הגרר במרכז הכביש בדיוק בקצה העקומה! הערנו לו על כך וביקשנו שיזיז את הגרר אחרת יגיע עוד רכב ויכנס בו. הגרריסט סירב ואמר שעוד מילה לא במקום והוא מסתלק ומשאיר את הרכב בתעלה. יום שישי בערב, לא רצינו לריב איתו אז התפללנו לטוב.

כמובן שאחרי כמה דקות הגיע נהג מונית במהירות, ראה את הגרר באמצע הכביש, נבהל, ניסה לחמוק- איבד שליטה ולמול עיננו המשתאות נכנס במלא העוצמה ברכב שלי שחנה בצד!

לא משנה מה היה אח"כ (את הפיצוי קיבלתי מהמקיף כי הוא כמובן התנער מאחריות) אבל העניין נדון בבית משפט כתביעה של הביטוח שלי נגד נהג המונית -ואני זומנתי כעד מטעם חברת הביטוח.

הנהג טען, תחזיקו חזק - שהרכב שלי לא היה עם הנדברקס משוך, הדרדר לכביש ברוורס ופגע בו בעודו נוסע לתומו בכביש. את כל זה הוא טען כשהיו 3 עדי ראיה בינהם גרריסט אדיוט.

לא צריך להיות גאון כדי להבין מה השופט חשב על העדות שלו אחרי ששמע אותי.

אבל מאז למדתי שאנשים ימציאו כל דבר ברגע האמת רק על מנת לחמוק מעונש.

אורן

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שרוצה לקבל הצגות בחינם שילך לבית המשפט לתביעות קטנות.

כמעט בכל תיק מדובר בשתי גירסאות קוטביות , עד שנדמה לך כי מדובר בשני מקרים שונים.

זכות קדימה בראשו של השופט הוא מי תבע את מי.

ואם הוא לא בודה , לא מנפח, ומציג את הקייס שלו בנעימות , מבסס אותו על תמונות , על שרטוט כיצד קרתה התאונה, מירב הסיכויים כי יזכה בתביעתו.

אולי פה ושם יורידו קצת מנזקו כאשם תורם.

אבל.....

עדיף תמיד לסגור ללא בית משפט אם אפשר , אבל לא לוותר על הזמנת שמאי , כי מה לעשות לכל אחד יש את המקצועיות שלו , ולנו אין בד"כ שמץ של מושג מה עלות הנזק.

אלה היו 60 שניות המבוססות על 40 שנות נסיון.

לזה תתאימו את מה שכתב אורן במקרה בו הדברים לא הולכים במסלול הנעים.

כמובן שאם הנזק כבד , מפעילים את הביטוח שלך, ותובעים רק על הנזקים העקיפים כמו אובדן היעדר תביעות עליית הפרמיה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אסור לבוא לקראת אנשים. זה הלקח שלי כשמישהו ניסה "להסתדר" איתי בטענה שזה ייקר לו את הפרמיה ובסוף אני אכלתי אותה. יש פרטים, גש לביטוח ושהם ישברו את הראש וילמדו לנהוג. ועוד מאיים עליך החצוף.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

מקווה שצילמתה את הנזק של שתי המכוניות,

אצלי חבר נסע רוורס ונכנס במישהו הוא אמר לו לא קרה כלום עזוב, חבר שלי התעקש ללכת לחניון מואר לראות מה קרה .

הוא אמר לו שזה שטיות וכלום לא קרה יום אחרי התקשר לאמא של חבר שלי , אמר לה שהוא הרס לו את כל הטמבון הקדמי ונזילות וכו....

וחבר שלי במקרה צילם את ה"נזק" ולא היה נזק , הוא סתם ניסה לעקוץ ואז צעקה אליו בחזרה וניתקה לו...

פורסם

מעדכן

התקשרתי לביטוח לדווח בהתאם להמלצות אמר לי שאני צריך לשלוח טופס, פתאום מתקשרים אלי מחברת הביטוח של הנהג הפוגע, מסתבר שלנהג שפגע בי יש נזק גדול כ5000 ₪ והוא החליט להודות באשמה ולתבוע את הביטוח שלו והם לא רצים שאגיש תביעה אלא אתקן במוסך חשבונם במוסך שלהם כולל שמאי שאני אבחר ורכב חלופי , אפילו מוכנים שאעשה זאת במוסך שלי .

הסוכן שלי בוודאות אמר לי שהוא עוד לא פנה אליהם כלל,יש עוד אנשים ישרים? או שזה קומבינה.

פורסם

לא ישרים. הוא הבין שסיכוייו נמוכים והעדיף לסיים עם זה כמה שיותר מהר.

השיחה מוקלטת?

אני הייתי ניגש ומתקן, זה בכל מקרה משהו שהיית אמור לעשות, לא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...