Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גש לבעל מקצוע ותבקש הצעת מחיר בכתב לתיקון הנזק לצורך החזרת המצב לקדמותו.

מיד לאחר מכן, תצלם את הנזק בצירוף הצעת מחיר ותשלח לו בווטסאפ/אימייל.

אין לכם מה להיפגש בשביל שהוא "יעריך את הנזק" (מה שיקרה זה שהוא יגיד לך, בשפתו

הגבוהה כפי שכבר ראית, שאתה "מבלבל ת'מוח, לא קרה לך כלום").

יסכים להצעת מחיר שהגשת או לפשרה מוסכמת? תפגשו על מנת לקבל את הכסף. אם אתה מקבל את הכסף בצ'ק,

תרשום בטופס בו אתה מסיר ממנו אחריות כי הדבר תלוי במימוש הצ'ק שניתן לך (עם מספר הצ'ק ושאר הפרטים בתוך הטופס).

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רוצה להימנע ממצב שבסופו של דבר אני אצטרך לתבוע את הביטוח שלי , כמו שאמרתי הנזק לא גדול סך הכל 1500 ₪ +- לכן חשבתי שעדיף אולי לסדר את העניין כך מבלי ערב ביטוח.

אם אני פונה לבטוח ומזמין שמאי אני למעשה מתחיל תהליך ללא חזרה ככה שבסוף אני יכל להגיע למצב שחברת הביטוח של הפוגע לא תירצה לשלם, מזה אני חושש, אם הנזק היה מאוד רצוני כמובן שלא הייתי נכנס זה.

האם יש דרך לפנות לביטוח בלי לסכן את עצמי בפרימיה והוצאות.

אתה לא תובע את הביטוח שלך, אתה תובע את הביטוח שלו (בשביל זה אמור להיות לו צד ג').

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
איך זה עובד, תפרט ?

פשוט מאד

מתקשר לביטוח שלך

"שלום פגעו בי מאחורה"

מוסר פרטים של הנהג

אחרכך אם אני לא טועה ישלחו אותך לעשות הערכת שמאי לנזק

ואז אתה מקבל תכסף ומתקן תאוטו.

פורסם
פשוט מאד

מתקשר לביטוח שלך

"שלום פגעו בי מאחורה"

מוסר פרטים של הנהג

אחרכך אם אני לא טועה ישלחו אותך לעשות הערכת שמאי לנזק

ואז אתה מקבל תכסף ומתקן תאוטו.

תיקון: אתה קודם משלם למוסך בצורה כזו או אחרת, מתקן את הרכב ואז מחכה לכסף (אם ישירות מהפוגע או מהביטוח שלו).

Just daily

פורסם
תיקון: אתה קודם משלם למוסך בצורה כזו או אחרת, מתקן את הרכב ואז מחכה לכסף (אם ישירות מהפוגע או מהביטוח שלו).

על מה אתה מדבר הוא אפילו לא חייב לתקן את הרכב יכול לקחת את הכסף לכיס ולנסוע עם רכב שבור עד הטסט הקרוב. ממש לא חייב לשלם כלום למוסך ובטח לא לתקן את הרכב לפני שאתה מקבל את הכסף. רק לשלם לשמאי.

פורסם
התשלום למוסך מתבצע באמצעות שיק דחוי לכ-90 ימים.

קודם מתקן את הרכב, נותן צ'ק דחוי ל90 יום.

ואז מחכה שהנתבע יתן צ'ק משלו, ואז מחליף בין הצ'קים וקורע את שלך.

זה נכון אבל תופס בדרך כלל רק במוסכי הסדר של הביטוח ולא כל מוסך לבחירתך.

על מה אתה מדבר הוא אפילו לא חייב לתקן את הרכב יכול לקחת את הכסף לכיס ולנסוע עם רכב שבור עד הטסט הקרוב. ממש לא חייב לשלם כלום למוסך ובטח לא לתקן את הרכב לפני שאתה מקבל את הכסף. רק לשלם לשמאי.

אנחנו מדברים על מצב הגון שכל מטרתו להחזיר את הרכב לקדמותו.

Just daily

פורסם

מניסיוני, תמיד תפס - גם לא במוסכי הסדר. לבעל המוסך יש אינטרס. פחות משנה לו אם הכסף ייכנס היום או בעוד 3 חודשים. צריך להיות במצב כלכלי קשה מאוד בכדי להתעקש על משהו אחר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חברים החלטתי לשמוע בעצתכם סביר להניח שאני אגיע הבן אדם יגיד שהוא לא עשה כלום ומנסים להלביש עליו ככה שאין בזה טעם.

אני אפנה לביטוח של הנהג הפוגע, יש לי את הפרטים ואת התמונות שהפגיעה.

פורסם

היו איזה 3-4 פות"שים שונים תוך שבוע שנפגעו ע"י נהגים ב100% אשמה (לכאורה, מהמתואר) שלא הודו או התחרטו, ועדיין כל שרשור נראה אותו דבר.

המקרה הזה פשוט אין התלבטות בכלל (ותודה לאבא המתלהם):

- טלפון לסוכן, תיאור מקרה, הדגשה שאין כוונה להפעיל את המקיף

- הזמנת שמאי

- תביעה של בעל הרכב וחב' ביטוח שלו על סך הנזק המוכח שנגרם כתוצאה מהמפגש. סיוע משפטי מחב' ביטוח שלך.

ולפי איך שנושבות הרוחות:

- קבלת טלפון מהסוכן שאומר שהפוגע מכחיש

- התייצבות בבית משפט לתביעות קטנות

- חסדי בית הדין

- כסף

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
היו איזה 3-4 פות"שים שונים תוך שבוע שנפגעו ע"י נהגים ב100% אשמה (לכאורה, מהמתואר) שלא הודו או התחרטו, ועדיין כל שרשור נראה אותו דבר.

המקרה הזה פשוט אין התלבטות בכלל (ותודה לאבא המתלהם):

- טלפון לסוכן, תיאור מקרה, הדגשה שאין כוונה להפעיל את המקיף

- הזמנת שמאי

- תביעה של בעל הרכב וחב' ביטוח שלו על סך הנזק המוכח שנגרם כתוצאה מהמפגש. סיוע משפטי מחב' ביטוח שלך.

ולפי איך שנושבות הרוחות:

- קבלת טלפון מהסוכן שאומר שהפוגע מכחיש

- התייצבות בבית משפט לתביעות קטנות

- חסדי בית הדין

- כסף

טועה ומטעה. סתם לשם סקרנות היית פעם במצב כזה?

הנהגת יכולנ להכחיש מה שהוא רוצה, העובדה היא שלפותח השירשור יש את הפרטים של הנהגת, מפה אין דרך להכחיש שום דבר. היה נכנסה בו מאחורה = היא אשמה.

פורסם
טועה ומטעה. סתם לשם סקרנות היית פעם במצב כזה?

הנהגת יכולנ להכחיש מה שהוא רוצה, העובדה היא שלפותח השירשור יש את הפרטים של הנהגת, מפה אין דרך להכחיש שום דבר. היה נכנסה בו מאחורה = היא אשמה.

:roll::lol:

אז אתה אומר שאם אדם מצטייד בפרטי ביטוח שלך ופגוש אחורי שבור, אז חב' ביטוח שלך תשלם לו 100% נזקים וכל מה שתגיד לא ישנה את זה?

מי אמר שהיא נכנסה בו מאחורה? הוא לקח רוורס! התבלבל בין D ל R כשעמד בהילוך סרק בתור לכניסה לכיכר, עבריין! מנסה להפיל תיקון על בחורה תמימה! להביא שמאי מושחת לנפח נזק!

בוא ספר לי שוב איך אי אפשר להכחיש פגיעת חזית-אחור.

העיקר קורא לי טועה ומטעה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
:roll::lol:

אז אתה אומר שאם אדם מצטייד בפרטי ביטוח שלך ופגוש אחורי שבור, אז חב' ביטוח שלך תשלם לו 100% נזקים וכל מה שתגיד לא ישנה את זה?

מי אמר שהיא נכנסה בו מאחורה? הוא לקח רוורס! התבלבל בין D ל R כשעמד בהילוך סרק בתור לכניסה לכיכר, עבריין! מנסה להפיל תיקון על בחורה תמימה! להביא שמאי מושחת לנפח נזק!

בוא ספר לי שוב איך אי אפשר להכחיש פגיעת חזית-אחור.

העיקר קורא לי טועה ומטעה.

נשמע כאילו לא הית בבית משפט מעולם אחרת לא היית אומר כאלה שטויות. בהצלחה לפותח השירשור

• תוכן חדש...