Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומרים שיום יבוא והאוף טופיק של קארספורום יחליף את גוגל ו- ויקיפדיה גם יחד. מכיוון שגוגל בינתיים אינו מספק את הסחורה, אנסה את מזלי פה:

אשתי חולה על הקוקיז של ארומה. אחרי כמה ניסיונות כושלים ברמה כזו או אחרת למצוא את הנוסחה הנכספת להכנת הקוקי המושלם, היא הרימה ידיים ושלחה אותי לברר האם יש כאן מישהו שיוכל לפתור לה את התעלומה.

אם כן, כל המוסר מידע שיביא למציאת הנוסחה המבוקשת יתוגמל בקוקי וכוס חלב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היה לי דיון על טעמים עם חבר חובב קונדיטוריה ואפייה, אחד שמבין. שאלתי אותו איך אף פעם בבית לא יוצא טעים כמו שאתה קונה ממאפייה או קונדיטוריה?

אני חשבתי לתומי שזה בגלל חומרי הגלם האיכותיים שבהם משתמשים במאפיות, אבל הוא טען שבדיוק להפך. כדי שמשהו יהיה טעים הוא לא חייב להכיל חומרי גלם יקרים, מרגרינה למשל עושה עבודה מצויינת.

אני מאמין שזה גם המקרה של ארומה. סביר להניח שאם תשיג את המתכון של הקוקיז שלהם אז לא רק שלא תכין אותו אלא כנראה גם אשתך לא תאכל אותו יותר לעולם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היה לי דיון על טעמים עם חבר חובב קונדיטוריה ואפייה, אחד שמבין. שאלתי אותו איך אף פעם בבית לא יוצא טעים כמו שאתה קונה ממאפייה או קונדיטוריה?

אני חשבתי לתומי שזה בגלל חומרי הגלם האיכותיים שבהם משתמשים במאפיות, אבל הוא טען שבדיוק להפך. כדי שמשהו יהיה טעים הוא לא חייב להכיל חומרי גלם יקרים, מרגרינה למשל עושה עבודה מצויינת.

אני מאמין שזה גם המקרה של ארומה. סביר להניח שאם תשיג את המתכון של הקוקיז שלהם אז לא רק שלא תכין אותו אלא כנראה גם אשתך לא תאכל אותו יותר לעולם.

בדיוק כמו הקוראסון שקדים שלהם

זה שדרוג של קוראסון חמאה שנשאר מאתמול .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אם כבר מתכונים...פעם אפשר היה לקנות שרוול קפוא של פילסברי, שהיית חותך ממנו פרוסה, שם בתנור (ומפעיל את התנור) והיתה יוצאת עוגיה חלומית.

זה נעלם. יש להשיג את זה איפשהו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מתיימר להיות הקונדיטור התורן, אבל מניסיון עם כמה ידידות גרגרניות במיוחד מדובר במתכון מוצלח.

אפשרי לוותר על המנג'ט ולצקת את העוגיות ישירות על נייר האפייה, בצורת עוגייה.

בתאבון.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
בדיוק כמו הקוראסון שקדים שלהם

זה שדרוג של קוראסון חמאה שנשאר מאתמול .

תלוי באיזה סניף. בסניף שהייתי עובד בו 4 שנים היינו אופים מגש קוראסון חמאה כדי להכין ממנו שקדים. סוף היום מה שלא נמכר, הלך לעובדים / לפח.

מתעלק בנוסף על האייס עוגיות שלהם, אדיר!

אייס קפה / וניל עם עוגיות בטעם אוריאו + כמה שניות בבלנדר. אתה יכול גם בבית.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
לא מתיימר להיות הקונדיטור התורן, אבל מניסיון עם כמה ידידות גרגרניות במיוחד מדובר במתכון מוצלח.

אפשרי לוותר על המנג'ט ולצקת את העוגיות ישירות על נייר האפייה, בצורת עוגייה.

בתאבון.

תודה, אבל זה לא סוג העוגיה שאשתי מחפשת. זה מה שמעניין אותה:

288.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דיסקו זרק כאן עצם (עוגייה) - בסניפים של רמי לוי וטיב טעם אפשר למצוא עוגיות שוקלד צ'יפס ממכרות של פילסברי. שווה לנסות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
דיסקו זרק כאן עצם (עוגייה) - בסניפים של רמי לוי וטיב טעם אפשר למצוא עוגיות שוקלד צ'יפס ממכרות של פילסברי. שווה לנסות.

קפואות??? בשרוול בצורת נקניק????

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא לא, קונים אותן מוכנות בקופסת פלסטיק שקופה כזאת במאפיה של הסניף. תכל'ס יש מצב שהן נחתכות מגליל קפוא ובסניף אופים אותן. הדבר הזה אלוהי.

פורסם

איתמר, אתה יכול להכין כאלה לבד בבית. חצי כוס נוטלה, חצי כוס קמח וביצה אחת. תנור 180 מעלות, 5 דקות. ומתקררות בחוץ. רק שהם משתמשים בשוקולד זול.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

ראיתי את המתכון בלינק ששמת, מה אתה מפרסם כאלה דברים??? לא שמעת על כולסטרול??? ועוד כל כך פשוט להכנה...

אני מדבר על עוגיות שוקולד צ'יפס של פילסברי, זה לא אותו דבר.

• תוכן חדש...