Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי זה הגיע עכשיו. הבנתי שזה גם עולה כסף.

לי כבר הגיעה הזמנה שניה, בצבע אדום. כתוב שם שיש לי 60 ימים לעשות את זה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

222 ש"ח. קיבלתי שבוע שעבר את הרישיון החדש. משהו כמו 4 חודשים אחרי. יש גם אגרת חידוש רישיון . למע שביצע מילואים זה מסתכם ב11 שקל ל10 שנים. למי שלא בסביבות 430 ש"ח.

פורסם

עשיתי את זה גם אחרי שהתעלמתי מהמכתבים הצבעוניים שלהם (בעיקר אדומים) שהם שלחו. עשיתי כי פגשתי את המדריך שמעביר את זה בתחנת הדלק והוא אמר לי שהם יכולים להתלות לי את הרישיון.

עלה מעל 200 ש"ח, ישבתי בשורה הראשונה וזרקתי למדריך תשובות עוד לפני שהספיק לסיים לשאול, מה שאילץ אותו לבקש ממני לסתום כי אני יודע יותר מידי. שאל אותי אח"כ מאיפה אני יודע את כל הדברים הקטנים, אמרתי לו שאני נמצא בפורום מגיל קטן... (אנשים לא ידעו בכלל איך בודקים תאריך צמיגים, למה נועדו החריצים על הצמיג וכ').

המבחן ממש מטופש ומוגדר כבדיחה.

פורסם

בצבא זה קורס של יומיים בבה"ד 6 בצריפין (שער ראשון, או קו פנימי), הקורס עצמו מועבר בד"כ על ידי אור ירוק.

קח את הקורס בערבון מוגבל, תעשה את המבחן ושים את זה מאחוריך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה לא מעניין אותי מי מעביר, איפה, איך, העיקר להתפטר מזה.

יכול להיות שמצאתי קורס שמתאים לי מבחינת הימים והשעות באופקים, גם ככה זה בדרך חזרה מהבסיס. מתאים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בצבא זה קורס של יומיים בבה"ד 6 בצריפין (שער ראשון, או קו פנימי), הקורס עצמו מועבר בד"כ על ידי אור ירוק.

קח את הקורס בערבון מוגבל, תעשה את המבחן ושים את זה מאחוריך.

ממש לא נכון.

אני עשיתי את הקורס בפיקוד מרכז, בירושלים. הקורס היה יומיים והמדריך היה מקצועי לחלוטין. אפילו הדגים לנו פסקי דין נחמדים [איך נהג שלא נתן בעצור יצא עם 70% אשמה בלבד, משהו כזה].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה מוזר, כי בצבא בד"כ כל הקורסים שנוגעים לנהיגה מועברים ע"י בה"ד 6 (לוגיסטיקה).

אולי פשוט מיקום הקורס היה בירושלים מטעם בה"ד 6

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם קורסי נהיגה מבצעית לא מבוצעים בבה"ד, או לפחות חלקם. מטעם זו מילה גדולה. הכל מטעם הקריה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התכוונתי ברזולוציה יותר קטנה של רמת יחידה :)

אפשר אם ככה לומר שהכל מטעם קריית הממשלה :D

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה הסיכוי להכשל במבחן הזה? הבנתי שזה שוק רציני וכולם מעתיקים מכולם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...