Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייצור פנלים לרצפת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מקום לייצור הבלטות של צלעות על פחים מגולבנים (לחיזוק הפח)

שישמשו לתיקון רצפת רכב (אופל קדט 72).

הדבר מבוצע על ידי כבישה בPRESS עם שבלונות מתאימות.

מכירים בעלי מקצוע שיכולים לבצע ?

מצורפות דוגמאות

תודה

ניר

פלטה 2.JPG

פלטה 3.jpg

פלטה 4.jpg

פלטת רצפה.jpg

NIR .Y

פורסם
שלום לכולם

אני מחפש מקום לייצור הבלטות של צלעות על פחים מגולבנים (לחיזוק הפח)

שישמשו לתיקון רצפת רכב (אופל קדט 72).

הדבר מבוצע על ידי כבישה בPRESS עם שבלונות מתאימות.

מכירים בעלי מקצוע שיכולים לבצע ?

מצורפות דוגמאות

תודה

ניר

אם חשוב לך הצורה תזמין מקטלוג בחול

אם לא תעלה בעובי חומר ותן חיזוקים במקומות שצריך

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם (נערך)

הדוגמאות הן רצפות של אופל GT שהוא רכב ספורטיבי( שנבנה על בסיס קדט B )והוא בעל ערך אספני וכספי גבוה בהרבה משל הקדט.

הרצפות של ה GT דומות מאוד לשל הקדט אבל לפי מה שנאמר לי לא מתאימות-בנוסף צד אחד עולה כמעט 300 יורו-כפול 2 ועוד משלוח ומכס-יכול להגיע לסכומים גדולים מאוד.http://www.splendid-parts.de/kaufhaus_2/themes/kategorie/detail.php?artikelid=179568&kategorieid=61&source=2&refertype=1&referid=61

עד כמה שבדקתי באתרים בחו"ל אין לקדט B רצפות חדשות (אולי יש באתרים בגרמנית או הולנדית שלא הצלחתי להגיע אליהם).

בארץ אמורים להיות מסגרים ותיקים שעדיין מתמחים במקצועות שנקראים "מבלטנות" או "לחצנות"

ויכולים לייצר פחים עם תעלות חיזוק בעזרת שבלונות ומכבש(press).

הבעיה למצוא מי שיהיה מוכן להתעסק עם זה

הפנלים לא חייבים להיות ביחידה אחת כמו הרצפות מחו"ל .

בנוסף :

מה עדיף פח מגולבן או רגיל?

ובאיזה עובי פח ?

אם ידוע למישהו על שלדה של קדט B-שאפשר לפרק ממנה חלקים טובים מהרצפה -זה יכול גם מאוד לעזור לי.

ניר

עריכה אחרונה על ידי N.Y

NIR .Y

• תוכן חדש...