Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתעניין ברכב מיני חדש וחסכוני . בנתיים שתי המכוניות שראיתי שהן הכי רלוונטיות אליי הם:

1) סקודה סיטיגו ידני 1.0

2)ניסן מיקרה ידני 1.2

את הסיטיגו אני מכיר וראיתי שהיא נורא חסכונית בהשוואה למכוניות האחרות, אבל המייקרה נראית מדהים מבפנים ומבחוץ ושווה 2000 שקל יותר מהסיטיגו. לכן אני מחפש קצת יותר מידע לגבי המייקרה (מה הצריכת דלק שלה ?, היא רועשת?, וכמה בארך עולה להחזיק אותה ?) אני חייב לציין שבמהלך השוטטות באינטרנט לא ממש ראיתי חוות דעת אמינות לגבי האוטו הזה לכן אני אשמח לעזרה.

בנוסף אם אתם מכירים רכבים נוספים שאתם ממליצים תרשמו לי איזה ותפרטו.

תודה רבה 8)

פורסם

המיקרה היא לא בדיוק מיני, היא משהו בין מיני לסופר מיני, חצי קטגוריה מעל הסיטיגו.

לטובתה מנוע חזק יותר, ביצועים עדיפים, מרווחת יותר, מאובזרת יותר ומרגישה יותר אוטו, מאשר הסיטיגו שניסו לחסוך בה בכל פינה. (זה לא שהמקרה היא פאר היצירה)

מבחינת צריכת דלק יש כאן בחור שאמר שחברה שלו מתגרנזת עם הרכב בעליות והיא עושה 1:16 בלי בעיות. אותו בחור ציין שהרכב רועש במאמץ ושאין כמעט בידוד.

לדעתי כדאי שתעשה נסיעת מבחן. קח בחשבון שניסאן נותנים נסיעת מבחן החל מגיל 24.

האחזקה לא אמורה להיות יקרה, כשאני התעניינתי במיקרה דיברו איתי על טיפול סטנדרטי בסביבות 400-450₪ במורשה יבואן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ויש לך מושג האם ההבדל בצריכת הדלק בין הסיטיטגו למיקרה כזאת גדולה? כי 1:16 טיפה נשמע גבוהה לאוטו כזה

פורסם

לא מזמן יצא לי במקרה לשכור את שניהם(כול אחת בהפרש של חודש) לכמה ימים ומאות קילומטרים. שניהם לא היו ידניות

הסיטיגו עשתה 1 ל-20.5 בנסיעות של 95 אחוז בינעירוני. באותם תנאים המיקרה עשתה 1 ל-18.5.

אם הדיו היה לגבי הגרסאות ה"אוטומטיות" שלהם, ללא ספק הייתי אומר ללכת על המיקרה. הגיר הרובוטי של הסיטיגו זה פשוט פח זבל אמיתי.

אבל אם הן ידניות...יש טיפה מחשבה אבל עדיין, ממליץ על המיקרה. פשוט רכב טוב יותר. מאובזר יותר, חזק יותר, מרווח יותר וגם נוח יותר.

הדבר היחיד שהפריע לי מאוד במיקרה(לא יודע אם זה היה נקודתי ברכב שהיה אצלי) אבל המזגן מרעיש מאוד שמכוונים על רמת אוורור גבוהה

פורסם
לא מזמן יצא לי במקרה לשכור את שניהם(כול אחת בהפרש של חודש) לכמה ימים ומאות קילומטרים. שניהם לא היו ידניות

הסיטיגו עשתה 1 ל-20.5 בנסיעות של 95 אחוז בינעירוני. באותם תנאים המיקרה עשתה 1 ל-18.5.

אם הדיו היה לגבי הגרסאות ה"אוטומטיות" שלהם, ללא ספק הייתי אומר ללכת על המיקרה. הגיר הרובוטי של הסיטיגו זה פשוט פח זבל אמיתי.

אבל אם הן ידניות...יש טיפה מחשבה אבל עדיין, ממליץ על המיקרה. פשוט רכב טוב יותר. מאובזר יותר, חזק יותר, מרווח יותר וגם נוח יותר.

הדבר היחיד שהפריע לי מאוד במיקרה(לא יודע אם זה היה נקודתי ברכב שהיה אצלי) אבל המזגן מרעיש מאוד שמכוונים על רמת אוורור גבוהה

תודה. אין לך מושג כמה הידניות עושות? כי זה ממש מסקרן אותי אני פשוט לא מוצע נתונים אמינים לגבי המייקרה.

פורסם

מה התקציב המקסימלי שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק גם את הסיטרואן הפיגוע 108,היא מגיע עם מנוע 1.2/80 כס,כך שצריכה להיות חי סכומי ת וזריזה,אותי מאוד הרשימה בנסיעה מבחינת הנוחות והרגשה כללית זה הסיקור שלט על ה c1.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552793-סיטרואן-C1-החדשה-ההפתעה-מצרפת-יצאתי-לבדוק

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דייב ההבדל הוא ב50 שקלים? כי אם כן ברור שעדיף מיקרה לכן רציתי לברר כמה המייקרה צורכת לעומת הסיטיגו או הפג'ו 108

• תוכן חדש...