Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IMG_6826.jpgIMG_6824.jpgIMG_6827.jpgIMG_6825.jpg

שלום לכולם מדובר בהונדה אקורד 2007 שהריפוד בדלתות ובין הכיסאות נהרס בשמש. אני מעוניין לפרק את החלקים ולהחליף את הריפוד.

אני מצרף תמונות השאלה שלי למי שמכיר את הרכב החלקים האלו מתפרקים עם קליפסים??? איך לפרק?? תודה רבה

פורסם

אני מאמין שרפד רכב יידע לעשות את העבודה כמו שצריך, או מכון דיטיילינג רציני שיידע לשחזר את הריפודים. זול בכל מקרה זה לא יהיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

העור הלך ! סדנת דיטיילינג לא יכולה לעזור פה.

תחפש רפד מומלץ ותלך לעשות ריפוד עור חדש לחלוטין למשענת.

פורסם
העור הלך ! סדנת דיטיילינג לא יכולה לעזור פה.

תחפש רפד מומלץ ותלך לעשות ריפוד עור חדש לחלוטין למשענת.

רשום בפרוספקט של סוויס ווקס:

תיקון עור פגום וקרוע

אנו מספקים שירותי תיקון לעור בלוי וקרוע, מילוי וצביעת סדקים ועוד.

אין מחיר, רשום בצד Price Offer - כלומר הם צריכים לראות את הרכב ואז ייתנו הצעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

וואו,מה זה הגועל נפש הזה? ברכב בן 7??.

אם אתה באיזור נתניה יש לך את אובידה ארט באיזור התעשייה הישן,הם עושים עבודה טובה מאד,והם כל הזמן מלאים בעבודה.

פורסם
וואו,מה זה הגועל נפש הזה? ברכב בן 7??.

אם אתה באיזור נתניה יש לך את אובידה ארט באיזור התעשייה הישן,הם עושים עבודה טובה מאד,והם כל הזמן מלאים בעבודה.

רכב בן 8, ואם לא מתחזקים את העור כמו שצריך ככה זה נראה.

פורסם
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
רכב בן 8, ואם לא מתחזקים את העור כמו שצריך ככה זה נראה.

כמה רכבים שיצא לי לראות בני 7 עם חלקים מעור,אף אחד מהם לא "תוחזק" בכלל,ברכב ש"אמור" להיות איכותי לא יכול להיות דבר כזה.

פורסם

הדבר שהכי הייתי רוצה לעשות ברכב שלי זה ריפוד עור חדש במקומות כמו אודיבה ארט ואוטו אלגנס.

אף מפאת המחירים המאוד מאוד יקרים שנושקים ל- 5 ספרות ואפילו יותר אני נאלצתי הפעם ''להתספק'' בכיסויי עור תעשייתי.

זה נשמע נורא זול אבל בפועל מדובר בעבודה מדהימה, איכותית עם מראה מאוד מקורי, מרשים ואיכותי.

ממליץ לך לא להיכנס יותר מדי לבעיות ולבצע כיסוי של משענת היד ועל הדרך אם תתרשם מאיכות העבודה

אז גם לבצע כיסוי של כל פנים הרכב, אני חושב שלא תתחרט בכלל.

אתה מוזמן לראות את העבודה שביצעו אצלי ברכב וגם להריץ חיפוש בגוגל ובפייסבוק- ''טופ קאר'' ולהתרשם משאר העבודות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?541666-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A7%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-6-%D7%9C%D7%A7%D7%A6-%D7%95%D7%A8%D7%99-07

שלומי.

• תוכן חדש...