Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסוף להתחמקות מניידות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תשכחו שמי שמשלם על הניידות האלו זה משלמי המיסים. מה גם שאסור לשכוח את הוצאות האחזקה של ניידות כאלו - ניידת נוסעת עשרות אלפי ק"מ בחודש. קחו את צרי(ח)ת הדלק, מחירי החלפים ותכיפות החלפתם - זה הון תועפות. והכל למה? בשביל הסיכוי שאותה ניידת תהיה ממש במקרה בדיוק באותו איזור שבו ב.מ.וו/מרצדס/פורשה/106 ראלי נוסעות כמו מטורפות - ותהיה מסוגלת לרדוף אחריהן תוך סיכון הסביבה.

ת'אמת, אני כבר מדמיין את הניידת הזאת עוצרת איזו אימפרזה משופרת ושניהם, השוטר ובעל האימפרזה מתחילים לדבר על שיפורים ורייסים :wink:

רוני

מה יקרה אם הם יתחילו מרדף אחרי אחת ממליון האימפרזות המשופרות שבארצנו (או כל רכב ספורטיבי שני שמשופר), פתאם זה לא יספיק להם הם ירצו מכוניות ספורטיביות יותר מהירות.

מזכיר לי את התוכנית על האוטובאן שהשוטרים הגרמנים מתלהבים מהמכוניות הלא מוגבלות שלהם (איזה יופי הם יכולים לסוע על 260קמ"ש בבמוו-אאודי במקום על 250 :-P), בזמן שמראים במקביל את סדנאת השיפור של RUF (לפי מיטב זכרוני?) שהמכוניות שיוצאות משם יכולות לעבור את ה- 300קמ"ש בקלות, ואת הבחור שבנה מכונית לבד במיוחד לאוטובאן שעוברת בקלות את ה- 400קמ"ש והוא מוגבל רק בגלל הצמיגים... :lol:

Finger's gonna kill me.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו יתחילו למכור בסדנאות השיפורים קיט הדבקה עם סמלים של משטרת התנועה לאמפרזות.

אם היו תופסים אותי על מהירות הייתי מסביר שאני השוטר מהכתבה, כרגע במרדף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
עכשיו יתחילו למכור בסדנאות השיפורים קיט הדבקה עם סמלים של משטרת התנועה לאמפרזות.

אם היו תופסים אותי על מהירות הייתי מסביר שאני השוטר מהכתבה, כרגע במרדף.

גדול!

זה רעיון אפשר לעשות ממגנט

פורסם

אם מדובר בניידות להרתעה בלבד, אני ממליץ למשטרת ישראל לחסוך הן בכסף והן בחיי שוטרים ועוברי אורח - ולהדפיס חלק מניידות הקרטון המתוכננות בפורמט של מכוניות ספורט.

פשוט חבל גם על כספי המיסים וגם על חיי האדם שייגדעו, כי אמנם מהירות כשלעצמה לא הורגת, אבל מהירות גבוהה בשילוב של זלזול מוחלט בחוקי התנועה, אי חגירת חגורת בטיחות ומיומנויות נהיגה נמוכות (המוצגות בלא מעט תמונות של ניידות הפוכות) - יכולות להיות מסוכנות.

ואם הם באמת רוצים כח, שישכחו מאימפרזות, שיוציאו את האסקורטים הישנים משנות השמונים מהמחסן, וישאילו מיאשה קטלוג של BURTON POWER. אתם יודעים מה? שיגייסו אותו כיועץ שיפורים!

פורסם

כמה שזה מגעיל אבל אני מקווה ששוטר אחד יעשה תאונה במהירות גבוהה ללא חגורה רק כדי שאולי מישהו למעלה יתעורר מעט, כנראה שרק בדרך הקשה הם יבינו שזה שהם אוכפי חוק לא נותן להם את הזכות לזלזל בו ולשמש דוגמה רעה.

מעניין מה יקרה אם נהג צעיר יגיד לשוטר שהוא לוקח דוגמה משוטרים אחרים ונוסע מהר ללא חגורה, בטח הוא יקבל על זה חזק בראש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הם רק יסכנו את הציבור עם השטויות שלהם,ועוד יתחילו לעשות סתם רייסים בשביל הכיף,כי כולנו יודעים ששוטרים מנצלים את הניידות לנסוע סתם ככה 70-80 קמ"ש בדרכים עירוניות ואח"כ עוצרים אותך על אותה מהירות ואמרים לך שאתה מסכן את הציבור ואת עצמך שאתה נוסע בכזאת מהירות בדרך עירונית למרות שאתה לבד על הכביש, שוטרים הם בעלי יכולת נהיגה ממש גרועה לפי מה שראיתי עד היום ובעלי מכוניות ספורט וותיקים ומנוסים בד"כ ממש שולטים טוב על הרכב והמכוניות שלהם משופרות מאוד לפעמים גם הם בורחים מניידות בתוך דרכים עירוניות אז מה יעזור שישימו ניידות כאלה בדרכים בין עירוניות,הסיכוי שאותו נהג חובב מרדפים ייתקל ביום בהיר באחת ה6 ניידות בארץ מאוד אפסי. באמת חבל על הכסף של אזרי מדינת ישראל שמשלמים מיסים והכסף נזרק סתם

פורסם
הם רק יסכנו את הציבור עם השטויות שלהם,ועוד יתחילו לעשות סתם רייסים בשביל הכיף,כי כולנו יודעים ששוטרים מנצלים את הניידות לנסוע סתם ככה 70-80 קמ"ש בדרכים עירוניות ואח"כ עוצרים אותך על אותה מהירות ואמרים לך שאתה מסכן את הציבור ואת עצמך שאתה נוסע בכזאת מהירות בדרך עירונית למרות שאתה לבד על הכביש, שוטרים הם בעלי יכולת נהיגה ממש גרועה לפי מה שראיתי עד היום ובעלי מכוניות ספורט וותיקים ומנוסים בד"כ ממש שולטים טוב על הרכב והמכוניות שלהם משופרות מאוד לפעמים גם הם בורחים מניידות בתוך דרכים עירוניות אז מה יעזור שישימו ניידות כאלה בדרכים בין עירוניות,הסיכוי שאותו נהג חובב מרדפים ייתקל ביום בהיר באחת ה6 ניידות בארץ מאוד אפסי. באמת חבל על הכסף של אזרי מדינת ישראל שמשלמים מיסים והכסף נזרק סתם

במשפט אחד--- מה???:shock:

לא הבנתי כלום ממשכתבת וכמעט ניגמר לי החמצן בריאות כשניסיתי לקרוא את זה(כי זאת שורה אחת ממש ארוכה :wink: )

פורסם

אכן בזבוז כסף (הוצאות), כמו כן אני מסכים לעניין זה שמרדף על הכביש במהירות גבוהה יסכן עוד יותר את ציבור הנהגים. בנוסף יש פתרונות כגון האטת התנועה מלפנים ע"י המשטרה כך שכאשר הנמלט מגיע לגודש/פקק אזי הוא תקוע ולא יכול להימלט וכך ניתן יהיה לעצור אותו באופן שקט וללא סיכון הציבור (ובשביל זה לא צריך רכבים מהירים...)

לעומת זאת אילו הייתי רואה פונטיאק אזטק במראה אז בהחלט הייתי מורתע ומייד עוצר בשול הדרך:wink: (רפליקה של הטנדר בג'יפרס קריפרס גם יכול לעבוד:lol: ).

פורסם
הנידות האלו יגמרו בסוף כך:

040401_163625-1556_ma1.jpg

040401_163534-1550_ma.jpg

או כך:

stripped.jpg

מצטער הייתי חייב..

את התמונות הראשונות אני מכיר (איזשהי שוטרת..) אבל התמונה השלישית אמיתית? :shock:

היש "צדיק" בסדום שהרים ל3 ניידות במכה 12 ג'אנטים בסה"כ? :-o

אולי אמרתי את זה קצת בנימה היטולית, אבל אם הפשע בארצנו הגיעה לכזאת רמה שגונבים ג'אנטים ממש מתחת לאף של המשטרה, מהמכוניות שלה.. זה כבר ממש מפחיד.

(שימו לב שפסחו על המכונית האחרונה, שנראית לי דווקא גם כמו ניידת).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...