Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסוף להתחמקות מניידות?

Lorinser
שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

דעתי:

קודם כל, זה -

01_wa.jpg

ממש מפחיד !!!

דבר שני, כל העניין נראה לי כמו ביריונות וציפצוף על תקנות ! הרי אסור לבצע מרדפים בארץ, אז מה הטעם ברכבים כאלה, שעולים כ-300 אלף שקל (STI, EVO) !

ציטוט מהכתבה:

"אותו בכיר הוסיף מיד ואמר כי "אם הוא בכל זאת מתעקש לברוח, אני רוצה שתהיה לנו היכולת לצאת אחריו למרדף ולתפוס אותו, מבלי להניח מחסומים ולהזניק מסוקים". ומה על ההוראות האוסרות במפורש לנהל מרדפים העלולים לסכן שלא לצורך הן את הבורח והן את אנשי את"ן הדולקים בעקבותיו? לאחר היסוס קל עונה הבכיר: "אנחנו בפירוש נגד מרדפים. אבל אני חייב שתהיה לי היכולת. רק כך אצליח להרתיע באמת"

נו באמת ! :mad:

עריכה: אני רק רוצה להזכיר לראשי המשטרה הנכבדים והנבונים, שאנחנו נמצאים בישראל דלת האוטוסטרדות ! במקום לחקות את אירופה וארה"ב באיכות הכבישים, אתם מחקים אותם ב"יכולת הרתעה" ? זה בולשיט, מכוניות כאלה קונים בשביל להשתמש בהם. שלא לדבר על איך שינהגו בהם גם כשלא יהיה אחרי מי לרדוף... אני כבר רואי בדימיוני שוטר טס על 200 ללא חגורה, ללא צ'קלאקות ובזמן שהוא מדבר בקשר.

או שהם מושפעים, או שהם סתם רוצים לבזבז עוד קצת כסף של משלמי המיסים (רק הרכישה של המכוניות, נאמר 6, תעלה מעל מיליון וחצי שקל !). אני כבר לא יודע...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"אנחנו רוצים מכוניות כל כך בולטות, שיגרמו לאנשים לוותר מראש על הרעיון לברוח משוטר שמסמן להם לעצור"

אז למה שלא יצבעו את האוקטביות והמאזדות שלהם בוורוד וירכיבו להם עץ חג מולד על הגג? :lol::?

טוב,לדעתי הרעיון מטומטם מיסודו.

השוטרים בארץ לא ידועים בכישורי הנהיגה שלהם..ולא נראה לי שההכשרה שהם מדברים עליה שם תעזור ממש.

שיפנו את התקציבים שלהם למשהו מועיל יותר..

נ.ב - אבל אתם חייבים שהודות שזה עושה קצת חשק ללכת לעבוד במתנ"א.. :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטימטום חוגג !!! פשוט מדהים !!בדיוק הWRX\STI\EVO יורידו את טבלת ההרוגים והפצועים במדינתנו.

שמישהו מאוכלי הסופגניות יבין שהכל מתחיל מחינוך קלוקל, תשתית מחורבנת וסובלנות שאינה קיימת.קוריוזים וביזבוזי כסף כל כך טיפשים יש לנו מספיק בפוליטיקה. עד מתי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטימטום חוגג !!! פשוט מדהים !!בדיוק הWRX\STI\EVO יורידו את טבלת ההרוגים והפצועים במדינתנו.

שמישהו מאוכלי הסופגניות יבין שהכל מתחיל מחינוך קלוקל, תשתית מחורבנת וסובלנות שאינה קיימת.קוריוזים וביזבוזי כסף כל כך טיפשים יש לנו מספיק בפוליטיקה. עד מתי ?

זאת התגובה הכי הגיונית כאן.

ואני אוסיף שהשוטרים בארץ יודעים לנהוג לא פחות טוב מאיתנו ואולי אף יותר, עובדה אין אף פעם טאסות על הנידות :-)

בכל מקרה זה רק יתן חופש לשוטרים המתחילים בעיקר לקרוע את הניידות לסכן את הנהגים האחרים, ובכלל מתי מתבצע מרדף בארץ?

חוץ מש צה''ל רודף אחריח מבוקשים בחיים לא שמעתי על מרדף בארץ.

שקודם כל ישקיעו את הכסף בתיקון תשתיות ושיפור איכות הכבישים בארץ והעלאת המהירות.

אחר כך שישנו את דרך האכיפה, כי מהירות זה רק 7% מתאונות הדרכים, ואנ'לא מזלזל חס וחלילה אבל זה נתון נורא קטן לעומת שאר הסיבות.

וזהו... סעו בזהירות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פה לשוטרים (המשוחדים בצורה בלתי רגילה) יש בד"כ LADA, ל"כוחות המיוחדים" יש WRX או EVO, ולמפקדים יש את הדברים הטובים, מפייטון W12 דרך טוארג ועד LS430.

Піскун Святослав Михайлович

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תשכחו שמי שמשלם על הניידות האלו זה משלמי המיסים. מה גם שאסור לשכוח את הוצאות האחזקה של ניידות כאלו - ניידת נוסעת עשרות אלפי ק"מ בחודש. קחו את צרי(ח)ת הדלק, מחירי החלפים ותכיפות החלפתם - זה הון תועפות. והכל למה? בשביל הסיכוי שאותה ניידת תהיה ממש במקרה בדיוק באותו איזור שבו ב.מ.וו/מרצדס/פורשה/106 ראלי נוסעות כמו מטורפות - ותהיה מסוגלת לרדוף אחריהן תוך סיכון הסביבה.

ת'אמת, אני כבר מדמיין את הניידת הזאת עוצרת איזו אימפרזה משופרת ושניהם, השוטר ובעל האימפרזה מתחילים לדבר על שיפורים ורייסים :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תשכחו שמי שמשלם על הניידות האלו זה משלמי המיסים. מה גם שאסור לשכוח את הוצאות האחזקה של ניידות כאלו - ניידת נוסעת עשרות אלפי ק"מ בחודש. קחו את צרי(ח)ת הדלק, מחירי החלפים ותכיפות החלפתם - זה הון תועפות. והכל למה? בשביל הסיכוי שאותה ניידת תהיה ממש במקרה בדיוק באותו איזור שבו ב.מ.וו/מרצדס/פורשה/106 ראלי נוסעות כמו מטורפות - ותהיה מסוגלת לרדוף אחריהן תוך סיכון הסביבה.

ת'אמת(ת'אמת=את האמת), אני כבר מדמיין את הניידת הזאת עוצרת איזו אימפרזה משופרת ושניהם, השוטר ובעל האימפרזה מתחילים לדבר על שיפורים ורייסים:wink:

(רוני, צוחקים :-D ).

רוני

היום בו כבשים וזאבים יתרוצצו יחד באחו...(או איך שלא אומרים את זה).

דבר ראשון שאני בתור בעל אימפרזה טורבו STI עושה ברמזור כשאני רואה STI משטרתית לידי זה לשאול אם יש רייסים :-P .

(במדינה מתוקנת השוטר יצחק מעט וימשיך לנסוע, אצלנו הוא יבקש רשיונות, פרנציפ אתם יודעים..).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...