Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסוף להתחמקות מניידות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שיביאו כבר את זה וזהו...

vipercarcop016ki.jpg

באמת נראה לכם שלמשטרת ישראל יש כסף לכל הרכבים האלה?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
את התמונות הראשונות אני מכיר (איזשהי שוטרת..) אבל התמונה השלישית אמיתית? :shock:

היש "צדיק" בסדום שהרים ל3 ניידות במכה 12 ג'אנטים בסה"כ? :-o

אולי אמרתי את זה קצת בנימה היטולית, אבל אם הפשע בארצנו הגיעה לכזאת רמה שגונבים ג'אנטים ממש מתחת לאף של המשטרה, מהמכוניות שלה.. זה כבר ממש מפחיד.

(שימו לב שפסחו על המכונית האחרונה, שנראית לי דווקא גם כמו ניידת).

יוסי.

כבר היה דיון על התמונה השלישית...

הצדיק הנ"ל הוא צדיק "נסתר".. רעיונות יפים, אבל במקום להוציא אותם לפועל בעזרת ג'ק ומפתח ברגים,

הוא עשה זאת באמצעות פוטושופ...

לגבי הוייפר, זה לא וייפר אם אין לה פסים...!! פשוט הורסים הכל השוטרים האלה...

עוד אחד שנמאס לו לראות שוטרים

עושים פרסה במקום האסור לכך, (ועוד עושים זאת לאט..!!)

עוברים את מהירות הקול, כלומר המהירות המותרת (ועוד עושים זאת מהר...!!)

או סתם חונים באדום לבן..(בלי לעשות כלום...)

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
אז שיביאו כבר את זה וזהו...

vipercarcop016ki.jpg

ואתה באמת חושב שימצא שוטר בישראל שיצליח להשתלט על הרכב הזה..?

בכל מקרה, עלה רעיון משעשע בראשי, כך שאם למישהו יש הרבה זמן פנוי ויכול להניח את ידיו על דבורה ומצלמת וידאו וללכת לעקוב אחרי שוטרים ולצלם אותם עושים דברים לא חוקיים במיוחד. ואז לשלוח את כל זה למפכ"ל המשטרה ומעריב/ידיעות (אם הדואר מאפשר לשלוח כמות כזו של קלטות וידאו P: )

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מן הסתם אני מאמין שבשביל לקבל רשיון למרדפים במכוניות אלו או אחרות הם יצטרכו לעבור קורס נהיגה כמו בחו"ל (NOT!)

בשביל איזה שימוש הם צריכים רכבים מהירים? מרדפים? נגד מי? מחבל בטרנזיט?

בכל מקרה, שיקבלו את המכוניות, שיעשו תאונות, לי יהיה חלפים בכמויות :)

פורסם

נו דיי, מספיק. לא יפה להראות תמונות של מכוניות משטרה מעוכות.....:twisted:

01_1_1.jpg

_1431317_crash300.jpg

cardrop.jpg

pic_20421.JPG

כנראה שלא רק בישראל חשבו על להביא אימפרזות בתור ניידות לארץ :roll:

wrxcop05.jpg

(נראה לי שזו תמונה אמיתית, לא נראה לי שזה ממשחק או פוטושופ..).

להנאתכם :smile:

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
זוכרים?
את מה?

את ההחלטה של המשטרה האיטלקית לצרף לשורותיה את למבורגיני....:-P

אם זכרוני אינו מטעה אותי כל זה רק בשביל פרסום...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לפי מה שאני זוכר זה היה יום הולדת למשטרה ולמבורגיני תרמה גיארדו אחת, והמכונית משמתמש להעברת פצועים במהירות או העברת שתלים ודבר כאלה שדורשים זמן תגובה מהיר מאוד

פורסם

1. לכל המתלוננים על צריכת הדלק או עלות הרכבים תאמינו לי שזו טיפה בים. אימפרזה 1 צורכת דלק כמו 2 לאנטיסים? 3? ותחשבו כמה כאלו יש לנו במשטרה ובצבא (לא לאנטיס אבל עדיין) ובמשהב"ט... בקיצור עשרות אלפי רכבים, אז צריכת דלק של 5 אימפרזות לא תגמור את התקציב.

2. מן הסתם השוטר שיקבל את הרכב לא יהיה איזה מתנדב זב-חוטם שמת לקרוע לו ת'צורה אלא שוטרים יותר מבוגרים ומנוסים - חצי נחמה... בקושי.

3. הסיפור עם הניידות שעומדות על בלוקים - זה פורסם פה בעבר ואיזה מישהו אמר שהוא מכיר את המקרה, מה שקרה זה שחתכו לניידות את הצמיגים והן הועמדו על בלוקים בזמן שלקחו את הצמיגים לפנצ'ריה.

• תוכן חדש...