Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פולו 2008 אוטומטית שמשרתת אותי נאמנה,

הרכב לא הולך ונהיה צעיר יותר, והק"מ אוטוטו מתקרב ל165,000, ולמרות שהרכב בסך הכל במצב מצויין,

ללא תקלות או בעיות ועושה את העבודה בצורה הטובה ביותר, אני עדיין חושש שבאיזה יום בהיר אחד אזדקק לשיפוץ גיר, תלך מערכת מחשב מנוע או השד-יודע-מה.

לכן אני חושב למכור את הרכב ובסכום הזה +- לרכוש לי איזו אלטו או i10 ידניות.

ברור לי שהנוחות לא תיהיה אותה נוחות, ושהרכב יהיה חלש יותר משמעותית.

הדגש הוא על עלייה בשנתון, קניית רכב חדש יותר ועל הדרך חסכון בדלק, מה טוב.

המטרה היא רכישת רכב שנתון 2010-2011, האם הרכבים האלו מחזיקים מעמד? מבחינת איכות הרכבה,

מנוע (3 ציל'), האם הם יכולים לשמש לנסועה יומית של 60-70 ק"מ ופעם בשבוע 120 ק"מ ?

ובכלל מה דעתכם על המהלך שנועד למנוע כאבי ראש, וחסכון על הדרך... בכל זאת סטודנט במדינת ישראל.

תודה לכל המגיבים האמיצים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי נשאר עם מה שיש לך כרגע. אתה יודע מה עבר על הרכב, במה טיפלת ובמה לא. היא גם לא כל כך ישנה. אם היא מטופלת ובמצב טוב, אין סיבה להחליף אותה. הגיל מטריד- זה נכון, אבל זה לא בהכרח יביא צרות גדולות בקרוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אם אתה מחפש לחסוך בדלק אבל לא לרדת ברמה, אתה יכול לחפש לעצמך סופר מיני ידנית, עדיין תהיה חסכונית יותר מהרכב שלך, מודרנית יותר ואף מאובזרת יותר, אך לא תרד ברמת הנוחות והמרחב של הרכב.

המנועים מחזיקים, בi10 בחלק מהמודלים יש מנוע בעל 4 צילנדרים.

לנסיעות כאלו אני חושב שהאלטו תהיה עינוי, הi10 עדיפה בנוחות הנסיעה, בתחושה הכללית, תא המטען גדול יותר, מאובזרת יותר ובטיחותית יותר.

בכל מקרה הייתי מחפש גרנדה פונטו/פונטו איבו, קליאו 2011 או משהו בסגנון הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה ישמע לחלק מהאנשים קצת מוזר, אבל אני מכיר מקרה אחד שמישהו עשה טרייד בצ'מפיון במצב דומה לשלך והיה מרוצה.

לך תבדוק מה המשמעות של להחליף את הרכב שלך בפולקסוואגן אפ! ידנית חדשה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

קליאו 2011 תיהיה יקרה יותר באיזור ה5K לפני יישור קו.

פונטו לא באה בחשבון, רובן מגיעות מהשכרה, ליסינג ועברו חיים קשים.

פונטו איבו לא נכנסת בתקציב לצערי כמו פיאט 500 שיכלו לשמש אותי מצוין.

נשארנו עם i10 וספארק, מה דעתכם?

Stone,

פניתי ליונדאי בבקשה לטרייד אין על i10 חדשה,

קיבלתי הצעה מבישה על הרכב שלי (40%) מתחת למחירון עקב "חוסר סחירות" לטענתם,

לפני נגיעות במצב הרכב תאונות וכדומה, מעבר לזה לא מוצא סיבה לזרוק 70 אש"ח על האפ,

שאין בה שום דבר מיוחד.

עריכה אחרונה על ידי juop
פורסם

האפ עולה 60 אלף ש"ח עכשיו.

הבנתי ששבוע הבא יש מבצע בקיה, אולי שווה לך לבדוק את הפיקנטו, אני חושב שמהסופר מיני היא נותנת תמורה ראויה.

גם לי נתנו הצעה מגוכחת ביונדאי, התעניינתי בI10 1.2 אוטומטית, הציעו לי על הקליאו שלי 33,500₪ לפני בדיקה (בטח אחרי בדיקה היה 31,000₪ כי הייתי צריך להחליף צמיגים [החלפתי כבר] ועוד כמה שקרים שהיוא מוצאים בבדיקה, והאוטו היה לפני טיפול), כשהמחירון היה משהו כמו 48 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני הייתי נשאר עם מה שיש לך כרגע. אתה יודע מה עבר על הרכב, במה טיפלת ובמה לא. היא גם לא כל כך ישנה. אם היא מטופלת ובמצב טוב, אין סיבה להחליף אותה. הגיל מטריד- זה נכון, אבל זה לא בהכרח יביא צרות גדולות בקרוב.

+1,מסכים לגמרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

Stone,

פניתי ליונדאי בבקשה לטרייד אין על i10 חדשה,

קיבלתי הצעה מבישה על הרכב שלי (40%) מתחת למחירון עקב "חוסר סחירות" לטענתם,

לפני נגיעות במצב הרכב תאונות וכדומה, מעבר לזה לא מוצא סיבה לזרוק 70 אש"ח על האפ,

שאין בה שום דבר מיוחד.

האפ נמכרת עכשיו ב60K. כסטודנט בלי יומרות לפאסון או צורך מיוחד באבזור, הייתי לוקח אותו. זה רכב די נחמד ומעוצב. מאוד קל לנהיגה בגרסה ידנית.

במקרה של פולקסווגן, אם אתה מביא להם רכב מקונצרן שלהם\ במצב טוב, שהם מרגישים בנוח לתת עליו שנה אחריות, הם יכולים למכור אותו במחיר יפה אח"כ. יש מי שיגיד שסוג הלקוחות שמחפש "מכונה גרמנית" להתנייד בה, יהיה מוכן לשלם לצ'מפיון הרבה יותר ממה שאתה היית מסכים לקחת, וזה במידה והם בכלל היו שוקלים לקנות ממך, כי כמוכר פרטי אתה "מאכער רמאי" וצ'מפיון הם חברה מכובדת בע"מ. כבר שמעתי על מחירים של משומשות שקנו מהטרייד שלהם, נפלתי מהכיסא.

אני מכיר גם אדם שהם הציעו לו לשדרג אלטו חרושה 4 שנים על הכביש לסיטיגו דנדשה תמורת 24 אלף ש"ח. סביר למדי בהתחשב שזה אפס התעסקות.

סתם שאלה, כמה אתה מצפה לקבל על הפולו מפרטי?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...