Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 כבלים RCA וכבל + 8G.

אני מתכנן לפרק את הכל לבד.

לאור כל התגובות שראיתי פה, נראה לי שאני פשוט יפרק את הכבלים ונעביר אותם לרכב הבא...

טל

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זו החלטך - מאחל לך בהצלחה ובזהירות.

אגב - הפירוק יעשה מראלי? או שההרכבה תהיה בראלי (אם בכלל ראלי-אני לוקח זאת מהחתימה שלך)?

פורסם
לגבי העלות של הכבל 4 גייג...

אני רכשתי ב80 ש"ח.

5 מטר כבל 4 גייג.

3 מטר כבל 8 גייג.

ועוד 3 מטר כבל 10 גייג.

+

קונקטורים "עיניים" מותאמים ל4 גייג..

דרך אגב, למי שגם פה מתעניינים במותגים.. החיווט של SOUND QUEST

אתה רציני אחי ? ?

כול מה שאמרת עלה לך 80 שקל ?

פורסם

כן מתן , 80 שקלים..

אומנם באוטודיפו.. המחיר היה כימעט זהה .. (לא בדיוק...)

28 שקלים למטר של כבל 4 גייג של איזו חברה סינית-תאילנדית.

בכל אופן, אני חוזר ואומר, אל תבואו אליו ביציאות לגבי הכמויות שאתם רוצים .. תהיו עדינים.. בחור נחמד בסך הכל ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

השאלה היא אם באמת כל הכבלים הזולים האלה הם באמת 4 ג'ייג' או שהם פחות מזה ופשוט הגומי שעוטף אותם תופס הרבה נפח מהקוטר שלהם....

דרך אגב קצת אופטופיק

mikmik מה יש ב26.12 ???

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

basss קורס אמבולנסים, כמובן :)

ועוד משהו אישי .. שבבוא היום (נקווה שנעבור גם אותו).

הכבלים של חברת SOUNDQUEST, זה צריך להעיד משהו על טיב הכבלים ..

בכל אופן, זה אכן 4 גייג..

לעומתם, באוטודיפו מצאתי כבלים של 8 גייג, שהם בקושי 10 גייג.. אבל זה כבר סיפור אחר.....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני יודע שכשאני התקנתי כבלים הלכתי על דברים רק מליגה הכי גבוה זה היה חשוב לי שלא יהיו כבלים עם בקעים או כבל שהבננה תתלש לקראת הפירוק או לא יודע מה עוד לקחתי רוקפורד ואני יודע אני בראש שקט ראיתי איך הבננה בנויה ראיתי איטום טוב מסביב לכל כבל הייתי מרוצה ואני יודע שאלה הכבלים שימשיכו איתי במידה ואין תקציבים להחליף אותם לחדשים בלי דאגות...

arm123 חיווט של לאנזר עולה יותר ממאה שקל על מה אתה מדבר?!

החיווט יקר מאוד יכול להגיע להרבה כסף והבחור שאמר שיש לו חיווט של סטינגר אם מותר לשאול כמה עלה לך?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אני יודע שכשאני התקנתי כבלים הלכתי על דברים רק מליגה הכי גבוה זה היה חשוב לי שלא יהיו כבלים עם בקעים או כבל שהבננה תתלש לקראת הפירוק או לא יודע מה עוד לקחתי רוקפורד ואני יודע אני בראש שקט ראיתי איך הבננה בנויה ראיתי איטום טוב מסביב לכל כבל הייתי מרוצה ואני יודע שאלה הכבלים שימשיכו איתי במידה ואין תקציבים להחליף אותם לחדשים בלי דאגות...

arm123 חיווט של לאנזר עולה יותר ממאה שקל על מה אתה מדבר?!

החיווט יקר מאוד יכול להגיע להרבה כסף והבחור שאמר שיש לו חיווט של סטינגר אם מותר לשאול כמה עלה לך?

לי יש הרבה דברים ברכב כך שכל החיווט שווה בערל 1000 שקל, אם היתי קונה אותו בחנות אודיו היה עולה לי 2000.

אבל גם אל תשכח שאני מתקין ואני קונה בכמויות ולכן אני משלם הרבה פחות.

פורסם
לי יש הרבה דברים ברכב כך שכל החיווט שווה בערל 1000 שקל, אם היתי קונה אותו בחנות אודיו היה עולה לי 2000.

אבל גם אל תשכח שאני מתקין ואני קונה בכמויות ולכן אני משלם הרבה פחות.

אממ, אולי הסמיילי ידבר בשמי:drinking:

פורסם
אם זו החלטך - מאחל לך בהצלחה ובזהירות.

אגב - הפירוק יעשה מראלי? או שההרכבה תהיה בראלי (אם בכלל ראלי-אני לוקח זאת מהחתימה שלך)?

הפירוק יעשה מהראלי.

ההרכבה תהיה בקליאו ספורט MK2.

טל

פורסם
אממ, אולי הסמיילי ידבר בשמי:drinking:

התשובה שלך מראה על בורות מוחלטת.

זה שיש לך מערכת סבבה עם חוטים בזול זו אשמתך.

אין לך מושג אפילו מה יש לי ברכב, ואתה כבר מצהיר הצהרות.

בגלל אנשים כמוך הרמה בפורום יורדת.

פורסם

את האמת, זה דיי אבסורד להשקיע בחיווט של כימעט 2000 שקל, אתה לא מסכים ?

אתה יכול לשתף איתנו מה הצורך בו ? ומה בדיוק רכשת ששווה ערך לסכום המדובר ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
את האמת, זה דיי אבסורד להשקיע בחיווט של כימעט 2000 שקל, אתה לא מסכים ?

אתה יכול לשתף איתנו מה הצורך בו ? ומה בדיוק רכשת ששווה ערך לסכום המדובר ?

א כמו שכתבתי זה עלה לי קרוב ל 1000 כמו שכתבתי.

פירוט: 4 כבלים של RCA איכותי 120 לכבל = 480 שקל

כבל 4G כפול למגברים = 200 שקל

כבלים 2.5 מקצועי 120 שקל

פיוזים 80A כל אחד - 100 שקל

ועוד כל מיני כבלים קטנים.

אתה מוזמן לעשות חשבון קטן ותקבל - 900 שקל.

עכשיו מי כאן הוזה.

פורסם

אף אחד לא הוזה, פשוט חבל שאתה משלם מחירים כל כך יקרים, מהיכן אתה רוכש בסכומים הללו ?

דרך אגב, מה השוני בין הכבל RCA האיכותי שלך, לכבל RCA שבא עם כל קיט אחר ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

רן, אני לא יודע באיזה חלום אתה נמצא, אני רק מקווה שתתעורר ממנו, ומהר.

צא מהקטע של ה"מתקין", וצא מהקטע של ההצהרות שאתה זורק, גם לגבי ה"התקנות העתידיות של עשרות אלפי שקלים, אם לא מאות", וההתקנות שביצעת ב-40 אלף שקל.

לא שזה מפריע לי, פשוט אתה עושה מעצמך צחוק.

• תוכן חדש...