Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קפצ'ור דעתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין ברכישת קפצ'ור .1.2 טורבו אוטומטית

אשמח לשמוע ממי שיש לו /נהג ברכב התרשמות מנוחות הנסיעה, צריכת הדלק,שקט בתא הנוסעים וכו.

אני יודע שמדובר ברכב פוזה ולא באמת באיזה ג'יפון.

המון תודה

פורסם

מדובר בקליאו + פוזה.

לפי מבחני הרכב הוא פחות נוח. כנראה פשרות שנובעות מהגבהת הרכב.

לפי דעתי הקליאו היא הסופר מיני הכי יפה והקפצ'ור הוא אחד הרכבים המכוערים ביותר על הכביש.

לאור זאת כמובן שהלקיאו נראית לי עדיפה. למה לשלם יותר על רכב פחות מוצלח. אבל זו דעתי האישית

פורסם

ג׳יפון טוב, מאובזר וזריז. זה שהוא לא מצליח למכור טוב בארץ זאת פשלה רצינית של היבואן, יש לו את כל מה שצריך כדי להצליח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוי ואבוי אם לא היית רואה יותר ויותר מהם, זה אומר שכולם תקועים במוסך (או בטרייד אין, או על גרר, או כל בדיחה אחרת).

מתחילת השנה ועד סוף חודש שעבר נמסרו כ-850 קפצ'ורים לעומת 2200 שברולט טראקס או 2300 ניסאן ג'וק או 991 סקודה יטי...

פורסם

כי את הטראקס מוכרים בהנחות יפות ועל הקפצ'ור לא נותנים כלום. תוסיף לזה את האבא הצרפתי, את היבואן עם השירות הגרוע ואחרי זה אי אפשר להתפלא על נמוך (יחסית).

את הקפצ'ור דוחפים לאחרונה חזק לעובדי מטריקס אז זה הוסיף לו כמה ספרות.

פורסם

מצטרף לדעות החיוביות על הקפצ'ר. בגנותו ניתן למנות תא מטען זערורי, מתלים קשיחים מדי ונוחות נסיעה בינונית מינוס במושב האחורי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שים לב לפתחי האיורור של המזגן שמאוד קשה לכוונם. ועוצמת המזגן לא הכי חזקה בימי קיץ חמים. חוץ מזה הרכב מאוד מאובזר , מושבים אחורים קצרים . הרכב מהיר יחסית לאחרים והגיר הרובוטי טוב אבל לא מהיר 8חלק כמו ה dsg .

לאבא שלי יש כזה מעל לשנה 0 תקלות בנתיים וחוץ מהמזגן אין לו תלונות מיוחדות על הרכב.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

סתם קוריאוז -

במקרה אתמול דיברתי עם בן דודה שלי. הוא מחפש מחליף לדייהטסו טריוס שהיה לו ושאל אותי מה יש בשוק הרכב החדש שמקביל בערך לטריוס.

אמרתי ניסאן ג׳וק - אמר שלא אהב.

אמרתי סובארו XV - אמר שלא מכיר, אבל ילך לראות.

אמרתי יונדאי ix35 - לא בא לו יונדאי.

אמרתי רנו קפצ׳ - עוד לא סיימתי את השם והוא כבר ענה לי ״לא לא, לא רנו״

פורסם

הקפצור סובלת בעיקר מתימחור גבוהה ומעם ישראל שחי עדין בשנות השבעים עם סטיגמות שככל הנראה לא יתפוגגו לעולם.

הרכב הינו בעיקר רכבפוזה אשר ועד לתת מענה רווחי לשוק הולך וגדל של אנשים אשר מעדיפים רכב גבוה יותר עם מראה מושך.

מאוד אהבתי את הרכב וניתן לתפור הרבה אופציות , אבל שוב המחיר גבוהה לטעמי הדגם המפואר לא היה אמור לחצות את ה 125 א"ש על מנת להיות אטרקטיבי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אוי ואבוי אם לא היית רואה יותר ויותר מהם, זה אומר שכולם תקועים במוסך (או בטרייד אין, או על גרר, או כל בדיחה אחרת).

מתחילת השנה ועד סוף חודש שעבר נמסרו כ-850 קפצ'ורים לעומת 2200 שברולט טראקס או 2300 ניסאן ג'וק או 991 סקודה יטי...

צביקה איפה איפשר לראות את הנתונים האלה?

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...