Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2010, דוח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא רציני אם אתה מסתמך על בדיקה שהמזמין שלה הוא חברת הליסינג ותאריכו לפני חודש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צודק אני לא רציני , אבל חוץ מזה ... מה חוות הדעת שלך על הרכב ? כפי שרשמתי אמינות/מחלות /צריכת דלק

פורסם

רכב מאסיבי+מנוע חלש יחסית=התנהגות כביש עצלה.

מעבר לזה , אמינות טובה.

מסכים לתגובה שמעליי, אל תוותר על בדיקה במקום שאתה בוחר.

בהצלחה

סלע

פורסם

לפי דעתי קח לבדיקה במקום מרוחק שלך, אין מצב שיוצאת אותה בדיקה,

ובכלל ללא הערות שהרי גם ברכב חדש יכניסו לך כמה סעיפי בדיקה, סתאם מחשיד, הייתי אומר שגזימו פה "קצת" .

פעם ראשונה בחיים שלי שהכל מסומן ב וי ...הייתכן?!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ברור שאקח לבדיקה ללא כל ספק , וברור לי שהטופס בדיקה שלהם הוא לא מדויק.

אשמח לקל חוות דעת על הדגם הזה של הרכב

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

היי

בגדול (ורק ע"ס הכתוב) הבדיקה נראית בסדר, אבל מומלץ לקחת לבדיקה כמו שאמרו לפניי.

אתה מוזמן אלינו לחוו"ד ללא עלות.

חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים מסודרת של הרכב!

באופן כללי מדובר ברכב אמין שהוכיח את עצמו על כבישי ישראל.

כרכב משפחתי מדובר ברכב מאסיבי ובטיחותי עם התנהגות כביש מהנה ביחס למתחריו.

החסרונות שלו הם עצלות מנוע-גיר וצריכת דלק מעט גבוהה ביחס למתחרות אחרות בקטגוריה אך לא באופן משמעותי ויוצא דופן.

שמעון זוארץ

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

"לא מדוייק".

את זה אתה אמרת בעדינות...

השאלה היא אחרת: תעשה חושבים עם עצמך:

היית קונה רכב ממקום שנותן לך תוצאות בדיקה לרכב שאתה הולך לקנות...טופס בדיקה שהיא "לא מדוייקת"...?!

תחשוב טוב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

קשה לי להאמין שמנוע של רכב שעבר 70K וארבע שנים על הכביש ועוד כרכב ליסינג מוציא הספק טוב יותר מנתוני היצרן של רכב חדש. הבלאי הטבעי של המנוע אמור לתת אותותיו. גם כל השאר הבדיקות מעולות וזה חשוד בעיני.

אם הבדיקה הפרטית שתערוך תגיע לאותן תוצאות מדובר ברכב במצב טוב מאוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

טוב, בחיים שלי לא ראיתי בדיקה כל כך נקייה.

הבדיקה נראית טוב מידי לכל הדעות, ועוד לרכב שנמצא על הכביש כבר כ- 4 שנים +.

באופן כללי, הפוקוס אמינה. הרכב בטיחותי. עד כמה שאני יודע, צריכת הדלק לא להיט, אבל גם לא מטורפת. די ממוצעת לקטגוריה סה"כ.

יש לציין שאני מאוד לא נהניתי מנהיגה עליו.

אם חשובה לך גם הנאה מנהיגה, יהיו אופציות עדיפות לדעתי.

הרכב מרגיש כבד מאוד. מרגיש עצלן מאוד.

צריכה להיות לחיצה בריאה מאוד של הרגל הימנית כדי להרגיש ממנו קצת חיים :)

וכמובן שהדבר יתבטא בצריכת הדלק.

אם כל אלו לא חשובים לך, ואתה מכוון רק לאמינות ובטיחות, הבחירה תהיה טובה.

הכי חשוב, קח אותו לבדיקה יזומה שלך, במכון נפרד מהמכון שהם בדקו.

בהצלחה.

פורסם

לפי דעתי ויש לנו בעבודה סטיישנים פוקוסים. רכב כבד . צריכת דלק בסגמנט של משפחתי-מעל הממוצע. אף הרבה מעל הממוצע. בכל התחלה צריך ללחוץ עד הסוף בשביל לקבל תזוזה נורמאלית.

לא מבין מה היתרון של פוקוס לעומת מיצובישי/מאזדה/טויוטה.. לא מבין את זה.

פורסם

כבעלים של פוקוס 10' עד לפני שנה ממליץ בחום על הרכב. נוח, בטיחותי, מאובזר, יציב, הגה מתקשר, אמין, זול לרכישה ותחזוקה.

חסרונות- ביצועים מעט חלשים וצריכת דלק כ1/10 מעט מעל הממוצע. שלא תטעה במאזדה 3, לנסר ורוב הרכבים בקטגוריה לא תראה הבדל משמעותי בתאוצה או בצריכת דלק.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לפי דעתי הקורולה שבחתימה שלך יותר זריזה ויותר חסכונית באופן משמעותי. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

צודק בהחלט כ15-20 אחוז הפרש בצריכת דלק, ואין ספק שהקורולה מגיבה משמעותית יותר טוב. אבל בשאר הדברים היא נופלת מהפוקוס בבטיחות, בנוחות, במרווח וכו' וגם הקורולה יקרה לרכישה ביחס לקטגוריה. אגב, הקורולה לא החליפה את הפוקוס אצלי. לקורולה יש יעוד שונה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)

BOGO בוקר טוב,

אני רכשתי פוקוס 2010 מאלבר לפני כחודש בעיסקת טרייד אין. (98000 ק"מ) שזה סביר לרכב ליסינג יד ראשונה בן 4 שנים אוטוטו 5 על הכביש. (ואני אחד שלא נוסע יותר מ 9000 קמ בשנה)

אני לקחתי את הרכב לבדיקה במקום שאני רציתי,הרכב יצא עם דרישה לכמה תיקונים קטנים וקיבלתי את האוטו לאחר שבוע פיקס.

עברתי מסיטרואן 2006 C4,

אני מאוד מרוצה מהרכב...

ממליץ בחום.

אני רכשתי אותו במחירון 69000 ולקתי אותו ב 60000 שח

עריכה אחרונה על ידי gblat
תיקון
  • תוכן חדש...