Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מתנדב להוביל\לקבוע מסלול? (הייתי בחורשן רק פעם אחת :oops: )

*חשוב שיהיה איזה שועל שטח אחראי, כולל מישהו שיודע לחלץ. אני מניח שאחד החבר'ה הנ"ל הוא כזה.

מה, חוץ מזה, סתם שואל, בתכנון ?

בכללי יש כמה אופציות,

טיול סחים עם חולצות אמדוקס וילדים, בכי, עצירות הקאה והנקה בדרך,

טיול בראש טוב בכיף ובשקט בהשתתפות בגירים אחראיים בלי לו"ז,

או שילוב של הרע מהשניים לעיל - מבוגר שיסביר על פריחת הנזיר החיגר, ילד שיאכל כרכומית השדה ויקיא,

ערס שיגזור דיפרנציאל בכח, גברת שתעדיף "לחכות לכם בחנייה", מישהו שיפרוק מטבח שלם ויתחיל לחפור עם בישולים מעיקים וכו'.

כבר חטפתי תחררה :(

ניתן להגביה את הרכב בשתי רמות גובה: ברמה הראשונה והנמוכה יותר, נועדה כדי שיהיה קל יותר לתקן פנצ'ר. ברמה השנייה והגבוהה יותר (שמוצגת כאן בתמונה), נועדה שיהיה קל יותר לעבור מכשולים כמו מים ובוץ עד גובה מסוים. על פי ספר הרכב, המצבים הנ"ל לא נועדו לנסיעה מהירה ולכן אחרי שתעבור מהירות מסויימת המצב יחזור לברירת מחדל.

ברכב קיימת גם אופציה של הנמכה שנועדה להקל על העמסה של דברים בתא המטען. להבנתי, בגרסאות יותר מאובזרות של הרכב (לפחות לפני מתיחת הפנים, בגרסת ה-3 ליטר אולי, הייתה קיימת האופציה שכשהמהירות עולה והדרך נוחה, אפשרות זו של הנמכת הרכב תופעל באופן אוטומטי כדי לשפר יציבות.

פעם פעם, עוד לפני שהייתי סיוויק 08 הייתי BX,

וגם בו הייתה הגבהה הידראולית כמתואר לעיל.

הרמה הגבוהה ביותר בו הייתה מגיעה כדי "סגירת מהלך" למעלה והייתה נוקשה מאוד,

גבולית ביכולת לנסוע בכלל ולוחצת משמעותית ונזיקית את המשאבה ("התמנון").

The first one to get angry loses

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
*חשוב שיהיה איזה שועל שטח אחראי, כולל מישהו שיודע לחלץ. אני מניח שאחד החבר'ה הנ"ל הוא כזה.

מה, חוץ מזה, סתם שואל, בתכנון ?

בכללי יש כמה אופציות,

טיול סחים עם חולצות אמדוקס וילדים, בכי, עצירות הקאה והנקה בדרך,

טיול בראש טוב בכיף ובשקט בהשתתפות בגירים אחראיים בלי לו"ז,

או שילוב של הרע מהשניים לעיל - מבוגר שיסביר על פריחת הנזיר החיגר, ילד שיאכל כרכומית השדה ויקיא,

ערס שיגזור דיפרנציאל בכח, גברת שתעדיף "לחכות לכם בחנייה", מישהו שיפרוק מטבח שלם ויתחיל לחפור עם בישולים מעיקים וכו'.

כבר חטפתי תחררה :(

אני לא מגדיר את עצמי בתור שועל, יש לי פחות מ1000קמ בשטח במצטבר, לכן מעדיף שמישהו אחר יקח את המושכות

מעבר לזה אני בכיוון של "טיול בראש טוב בכיף ובשקט בהשתתפות בגירים אחראיים בלי לו"ז"

מגיע לבד, בלי פויקה ובלי ילדים או טבחית מרגיזה. ויש לי את כל היום (שבת) פנוי, עד שייגמר הדלק או עד שיימאס. (או עד שמישהו יגזור ציריה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מאד הייתי רוצה להצטרף אך לצערי אין לי ג'יפ. אם מישהו יסכים לקבל אותי כחבר נוסף בג'יפ, אשמח להשתתף בהוצאות הדלק.

פורסם

אני מציע להיפגש בכניסה לבת שלמה, יש שם חניה מספיק גדולה, שעה 10 מתאים לכולם?

מי מתנדב להוביל\לקבוע מסלול? (הייתי בחורשן רק פעם אחת :oops: )

טוב, נראה לי שהצלחתי להתחמק מהמחויבות האחרת...

95% שמגיע עם עוד חבר ברכב, ערכת קפה בסיסית, עוגיות והמון מצב רוח. לא מוביל טיול אבל זורם :-D

מצאתי את המסלול הזה:

http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3451-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-4X4-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%95%D7%A5-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9C-%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%A8-%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%9F

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נראה כמו אחלה מסלול :mm_yeah:

Clutch מאיזה אזור אתה?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

היי,

מישהו מגיע מעיר הקודש אני יכול להביא איתי כמה דברים:

מדבקות של 4X4 אתר השטח הישראלי, כלים או יקרה משהו, והרבה ספרים של ברקאי על מקומות לטייל

וחילוץ.

גם אם לא תוכלו לקחת אותי אני מוכן להביא לכם את הדברים הנ''ל.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

שישי או שבת?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שבת :)

פורסם (נערך)

אני גם אשמח להצטרף אם המסלול יהיה מתאים לסוזוקי גרנד ויטרה שלי(אם זה הר חורשן אז אני בפנים אבל אם הדיבור ללכת לאכול בולדרים אז אני אוותר..), בכל מקרה זה שבת הקרובה או הבאה ?

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

בחורשן אפשר לעשות גם טיול שבילים מעניין ברמת עבירות נמוכה - בינונית

ואשפר גם לאכול כמות סלעים יפה.

זה מה שיפה בחורשן הכל מהכל.

תיהנו ותצלמו תמונות8)

פורסם

אם אף אחד מהבאים לא יביא מצלמה נורמלית, אני אתנדב לצלם עם Moto G דור ראשון :lol:

אני גם אשמח להצטרף אם המסלול יהיה מתאים לסוזוקי גרנד ויטרה שלי(אם זה הר חורשן אז אני בפנים אבל אם הדיבור ללכת לאכול בולדרים אז אני אוותר..), בכל מקרה זה שבת הקרובה או הבאה ?

מהתרשמות קצרה עם החורשן - גראנד ויטרה יעבור שם בכיף, נשמח לעוד משתתף בקבוצה :)

פורסם
NINJMNKY, אז יש לך מקום בשבילי? אם כן, אוכל להביא מצלמת ה-G1W אם יש צורך.

אם תוכל להגיע למקום המפגש עם הסיטרואן - בכיף

קצת באסה לי לעשות detour מבת שלמה לחיפה וחזרה, כשאני מגיע מהדרום :lol:

• תוכן חדש...